Şimdi Ara

= KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
282
Favori
410.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler, ben silip baştan kurarak çözmüştüm. Bir daha olursa yazdığını deneyeceğim.
  • kuramayıp eklenti yüklenmedi hatası alanlar için yazıyıp bıkmadan usanmadan kur diyeceksiniz üst üste max 5-6 defada kuruluyor, depo bolumunden kuruluyor sanırım eklentinin ihtiyacı olan diğer eklentiler biraz abuk subuk ekleniyor sisteme ondan kaynaklanıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: es12589

Çözümü buldum.Kodi simgesine basılı tutup ayarlar kısmına gireceğiz. Sonra mac adresini değiştireceğiz. Rastgele bir mac adresi girmemiz yeterli.

Alıntıları Göster
    Ben sony android TV de yaptım o dediğini yine çalışmadı.
  • İphonede kodiye giriyorum 5-6 sn sonra uygulamadan atıyor adres vs yükledim zipli olarak 5-6 kanal ondsn acaba nasıl düzelir bilgisi olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WD Live kullanırdım 10 sene önce, onda movie sheet eklentisinde güzel bir özellik vardı.

Film görsellerinde özet vs. Türkçe olarak görüntülenebiliyordu. Altta forumdan bulduğum görsel bir örneği var. Acaba KODI için buna benzer bir eklenti bilen var mı ?

= KODI KURULUM VE AYARLARI  [ANA KONU] =
  • Turkvod ile yayınlarda görüntü ile ses uyumlu olmuyor. Görüntü nadir olarak donsa da ses sürekli arkadan ve bozuk geliyor. Sebebi ne olabilir acaba internet bağlantısıyla ilgili olabilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güncel dizi ve filmleri izleyebileceğimiz eklenti var mı sizlerin kullandığı ? internette exodus diye bir eklenti gördüm kurdum adım adım kurulum aşamalarına bakarak (ilk defa kodi kullanıyorum) .sonra eklentiyi açtım misal titans son bölümüne tıklıyorum.önce kaynak bulunamadı dedi. sonra 4 tane sd kaynak buldu. ama bu seferde bu kaynakları açmadı hata verdi. sorun eklentide mi ben mi yanlış kurdum ? eğer sorun eklentideyse güncel kullandığınız eklentileri yazabilir misiniz dizi/film için ?
  • Mi box kodi kurulumu nasil arkadaslar. Kodiyi pcden indirip diger islemleri mi boxun icinde mi yapacagiz

• wakara kullanıcısına yanıt
    Mi box içindeki play stordan kodiyi kurabilirsin

• Alzena A kullanıcısına yanıt
    Bunu ogrendim de icindeyken turkvodu kurmayi bilmiuom

• wakara kullanıcısına yanıt
    Ekli mesaj işinize yarayabilir

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/139757570#139757570

• Şöyle bir sorun yaşıyorum. İzlediğim dizilerden birinin yeni sezonunu indirdim fakat önceden "izlendi" olarak işaretlediğim için programlar kısmında görünmüyor dosyalar kısmında izlendi kısmının işaretini kaldırdığımda görünüyor fakat izlendi işaretini kaldıramıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?
  • Arkadaşlar iPad’e tweakbox yükledim. Kodi’ye tıklıyorum yükle diyorum. Hiçbirşey yapmıyor. Desteklemiyor mu şuanda?

• Eklentilerin duzgun caismasi icin dns ayarlari yapilmasi gerekiyor sanirim .

• quote:

Orijinalden alıntı: modakaya

Eklentilerin duzgun caismasi icin dns ayarlari yapilmasi gerekiyor sanirim .
    uğraştım olmadı geçen gün özelden bir arkadaş stremio uygulamasını önerdi. onu kurdum. şu an sıkıntısız izliyorum dizi filmleri. kodi ile uğraşmam artık bu uygulama var olduğu sürece.
  • Arkadaşlar BANNED sorununu çözen var mı neden böyle yapıyor. ilk defa kurdum.= KODI KURULUM VE AYARLARI  [ANA KONU] =
  • Kodinin icine turkvodnyukledim. Baska bisey ne yukleyebilirim. Yabanci ulisal kanallar ve yrtisikin kanallati icin adres verebilecek var mi. Pm den de olabilir. Baska neler yukleniuor yani kodiye.

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

Kodinin icine turkvodnyukledim. Baska bisey ne yukleyebilirim. Yabanci ulisal kanallar ve yrtisikin kanallati icin adres verebilecek var mi. Pm den de olabilir. Baska neler yukleniuor yani kodiye.
    İsterseniz Youtube eklentisini kurabilirsiniz diğerlerine gerek yok bence. Turkvod fazlasıyla yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: EquaLizerTR

Arkadaşlar BANNED sorununu çözen var mı neden böyle yapıyor. ilk defa kurdum.
    Böyle birşeyi ilk defa duyuyorum tam olarak nerde böyle hata aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: sasuta

Şöyle bir sorun yaşıyorum. İzlediğim dizilerden birinin yeni sezonunu indirdim fakat önceden "izlendi" olarak işaretlediğim için programlar kısmında görünmüyor dosyalar kısmında izlendi kısmının işaretini kaldırdığımda görünüyor fakat izlendi işaretini kaldıramıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?
    Fare imlecini ekranın soluna getirin oradan bölüm açılacak o bölümde izlendi veya tümü gibi hangilerin gösterilip gösterilmeyeceği seçilebiliyordu.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.