Şimdi Ara

= KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.099
Cevap
281
Favori
410.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kasmayın kodi diye, spmc jarvis fork'u. indirip onu kurun.

http://spmc.semperpax.com/
  • cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Sorunumu şöyle çözdüm kodiyi televizyona değil xbox üzerinden açıyorum. Kodi açılıyor fakat şimdi ki sorunum. EKlentilerle ilgili covenant ve exodus kullanıyorum. Fakt sürekli playback failed hatası alıyorum. Filmi açmıyor. Bir kaç araştırma yaptım fakat sorunu çözemedim. Turkvod eklentisinde ise "check the log for more information" hatası alıyorum. Yani bir türlü video izleyemiyorum. Yardımcı olabilcek ya dafarklı bir önerisi olan var mı??
  • Selamlar arkadaşlar

Kodi eklentilerinde (tüm video uzantılarını açabilecek bir program var mı?) ya da farklı bir yol var mı izlenmesi gereken ?

Desteğinizi rica ederim. Tşk.
  • themoviedb eklendisinde tüm ayarlar tr dil yapmama rağmen film afişlemesinde içerik hep ingilizce. TR yapmanın yolu var mı?
  • ertanx kullanıcısına yanıt
    benim de başıma geldi. önce arayüz dilini türkçe yaptım sonra film klasörlerini teker teker eklediğimde düzelmişti. klasörlerin hepsini önce silmek lazım.
  • dravdan kullanıcısına yanıt
    kodinin açamadığı hangi uzantı var ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agronur17 -- 28 Mart 2018; 13:17:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agronur17

kodinin açamadığı hangi uzantı var ki?

.mpg uzantılı bir videoyu açmıyor.
    bu uzantıyı görüntü ve ses olarak stabil izleyebiliyor musunuz?
  • Arkadaşlar SPMC kurdum gayet güzel sıkıntı yok ama film klasörümü göstermek istediğimde root file system seçince hiç bir şey olmuyor bende dosya adresini manuel giriyorum ama bu seferde "unable to connect to remote server" diye bir hata veriyor afişleme yapmıyor dizilerde sıkıntı yok ama filmlerde sürekli bu hatayı veriyor :(
  • dravdan kullanıcısına yanıt
    Mpg dosyalarinda HIC sorun yasamiyorum.
    Iso dosyasi Dahi calistirdim
  • Arkadaslr android isletim sistemli bir tv kullaniyorum. Harici diskteki filmleri gayet guzel izliyorum ancak benim istegim filmlerin afisleriyle sinema salonundaymis gibi gosterilmesi. Bunun icin anladigim kadariyla kutuphaneye filmleri eklemem gerekiyor ve themoviedb eklentisini kurmam gerekiyor. Bu eklentiyi kurdum ancak film kutuphanesine harici diskimi ekletemiyorum. Video ekle kismina gelip gozat deyince harici disk goruntulenmiyor asagidaki gibi video eklenin yaninda harici diskim yer aliyor. Hal boyle olunca sadece icine girip film oynatabiliyorum kutuphaneye eklenmiyor ve afisler cikmiyor ne yapmam gerekiyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kodi için yeni ve güncel bir başlık açılsa ne güzel olur..
  • emiriko kullanıcısına yanıt
    Kök dosya sistemi > storage yollarından ilerleyin ben öyle yapmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimdeki modemin USB çıkışına içinde filmler ve diziler olan hdd bağladım. Midemin ayarlarında Media center özelliğini açınca ağdan Upnp olarak görüyorum Kodi den bağlanıp filmleri izleyebiliyorum.

Ama, film afişlerini ve bilgilerini gösterecek şekilde indexleme yapmıyor, o kısım kodide aktif olmuyor. Mibox 3 de kullanıyorum Kodi yi, mibox a aynı hdd yi usb den direk bağlarsam indexleme yapıyor, ağdan indexleme yapmanın bir yolu var mı, Nas kullanıp NFS olarak bağlanmak dışında, modemin usb çıkışından çözebilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 7 Nisan 2018; 20:48:55 >

• Mixenon kullanıcısına yanıt
    Diski modeminizden Samba olarak paylaşırsanız sanıyorum ki kodi görüp afişleme yapabilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesimCirakli

Diski modeminizden Samba olarak paylaşırsanız sanıyorum ki kodi görüp afişleme yapabilecek.
    Teşekkür ederim, samba olarak ta denedim ama kodideki ayarları yapamadım, modemin samba bölümü bu şekilde Kodi de bu ayarları girmeye çalıştım ama olmadı.

Kodi hangi cihazda kurulu?
    Windows PC mi? Android tabanlı bir cihaz mı?
    Eğer android cihaz kullanıyorsanız, cihazınızın dilini ingilizce yapıp deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesimCirakli

Kodi hangi cihazda kurulu?
    Windows PC mi? Android tabanlı bir cihaz mı?
    Eğer android cihaz kullanıyorsanız, cihazınızın dilini ingilizce yapıp deneyin.
    Evet android cihaz, mibox 3 kullanıyorum. Android TV 6

Mibox kutusunda usb girişleri yok mu niye kullanmiyorsunuz?

Ağ üzerinden pek pratik olmaz yüksek boyutlu filmler yüklediğinizi varsayarsak takılmalar bekletmeler olur. Benim modemde usb bellek var resimler yedekliyorum oradan normal foto açmaya çalışınca bile bekletiyor 3 saniye gibi geç açıyor en iyisi kutusunda takılı kullanmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şekilde kullanmak istememin nedeni, hdd içindeki içeriğe ağa bağlı diğer cihazlardan da ulaşmak istemem.

Benim videoları izlemek te sıkıntım yok 4K tv yok, 1080p videoları da sıkıntısız izliyorum donmasız, takılmasız. Modemin 5ghz özelliği var, mibox kablosuz olarak modeme 5ghz dan bağlı. Sıkıntım bu indexleme olayı, mibox ta Kodi de, iPhone da İnfuse da ve diğer cihazlarda bunu yapamadım ağ üzerinden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Mi Box'u türkçe ingilizce yapmayı denediniz mi?
    Andtoid cihazların bazıları Türkçe olarak ayarlandığında Samba ile iletişim konusunda sorun yaşatıyor. İngilizce yapıp bağlantı kurulduktan sonra tekrar Türkçe ye dönünce sorun kalkıyor (örneğin zidoo da)
    Denediniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.