Şimdi Ara

= KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.099
Cevap
281
Favori
412.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3-5 gün evvel sony 55xe9005 android tv aldım Tv 'yi kullanım amacım Film, bilgisayarıma indirdiğim filmleri tv'ye bilgisayarım üzerinden aktarım yaparak izlemek istiyorum kodi yüklü plex addon kullandım bilgisayardan aktarımı gayet iyi ancak altyazılarda Türkçe karakter sorununu çözemedim. Türkçe karakter sorunu olmadan bilgisayar vasıtasıyla aktarım nasıl yaparım. Youtube'taki hintli abiyi dinledim ancak beceremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Hayat bir gündür, o da bugündür.
  • Kodi Türkyoutube
    Kodi altyazı Türkçe karakter sorunu çözümü
    https://www.youtube.com/watch?v=GRKXrGG-66g
    buraya da bir bakın isterseniz.

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

hintlilere ihtiyacınız yok ki. bir sürü türkçe anlatım var. kodi ayarlar kısmından tercih edilen altyazıyı türkçe seçin .

bilgisayarla kablosuz görüntü aktarımını yapamadım. Usb ile problem yok ama kablosuz aktarım yapamadım birde belgesel kanalları için ne yapabilirim.

İndir

Turkvod Repo

İndir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 26 Aralık 2017; 23:37:52 >
  • Merhaba arkadaşlar, kanal D dizilerini izleyemiyorum. Kodi 17.3 kullanıyorum fire tv stick üzerinde. Covenant, Exodus, uk turks ve turkvod üzeri denedim hiçbirinde çıkmıyor. Sizlerde izlenebiliyor mu ve sorun ne olabilir acaba?

Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Ultimate ip yi yükledim, fakat sadece canlı yayın içeriyor galiba. Ben diziyi saatinde izleyemediğim için daha sonra izleme imkanı arıyor. Çok uğraştım ama çözüm bulamadım. Seyirtürk ile rahat oluyordu. Şu an kodi 17.6 yüklü.
    Beelink Mini MX III (s905 2/16) Alfawise H96 Pro (s912 3/32) Mecool KM9 (s905X2 4/64)
  • arkadaşlar Opensubtitles yükledim çalışıyor türkçe altyaızılarıda çekiyor ama film başladıktan sonra infodan filmin tan dosya adını göremiyorum yani hangi gruba ait olduğunu listede bir sürü tükçe altyazı çıkıyor ve bunları tek tek denek oldukça zor oluyor bunun kolay bir yolu var mı acaba
    SilverStone TJ07 Dream Machine 05 Gümüş Kasa , MSI - P6N SLI-FI , Intel Core 2 Duo E4300 1.8@3.30 7/24 Günlük ( Cooling by TT BigTyphoon ) , MSI-NX8800GTS-T2D320E-HD OC Edition , Geil-( 2x1GB ) Dual DDR2 Ultra Series 800MHz(4-4-4-12) , Samsung 2x80GB Sata II NCQ Raid0, Seagate 7200.10 320GB SATA II, Seagate 120GB IDE , SkyStar 2 Uydu (Rev:2.6D , Lg Dvd-Rw-Lg Cd-Rw-Asus Cd-Rom , 22'' Samsung 226BW , Powerd by Enermax Infiniti DXX 650W , Logitech Cordless Desktop S510 Klavye & Mouse , Safety by Powercom BNT 1000AP Ups , Jazz 9941B Digital 5+1CH Black Home Theather
  • Arkadaşlar selamlar

Yerli yabancı filmler , tv kanalları ve yerli yabancı dizileri en çok güncelleyen , en son içeriklere ulaşabileceğimiz

En iyi repo hangisi nasıl kurulur ?

Yardımınızı rica ederim.

Orijinalden alıntı: Ramokachi43

Türkvod eklentisini kur tüm işini görür

Yav geçen sene seyirtürk vardı. Arama dışında çok çok iyiydi. Bununla TurkVod farklı mı?

Seyirtürk gibi 2 repo olsa işimizi görür misli misli.

• Arkadaşlar kodide izleme listesi oluşturmanın bir yolu var mı? Arşivde çok fazla film var ve izlemek istediğim bir filmin bazen adı aklıma gelmiyor. Bu nedenle bir izleme listesi oluşturup sırayla izlemeyi planlıyorum. Var mıdır bir yolu?

Orijinalden alıntı: sasuta

Arkadaşlar kodide izleme listesi oluşturmanın bir yolu var mı? Arşivde çok fazla film var ve izlemek istediğim bir filmin bazen adı aklıma gelmiyor. Bu nedenle bir izleme listesi oluşturup sırayla izlemeyi planlıyorum. Var mıdır bir yolu?

Bence trakt.tv ye abone olun, trakt a abone olunca bir çok liste yapıp KODI'de listenideki filmlere (trakt eklentisi ile) direk ulaşabilirsiniz.

istoityoutube
    TRAKT Tv Account & Setup in KODI Tutorial - Install Trakt in KODI
    https://www.youtube.com/watch?v=KAgdLeSKT8A
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i

• quote:

Orijinalden alıntı: spyae

Puhu TV kodi eklentisi

İndir

Turkvod Repo

İndir

merhaba turkvod için could not connect to repository diye uyarı veriyor. Nedendir acaba?

• AslanDrogba kullanıcısına yanıt
    şu an bende bir sorun yok çalışıyor.internet bağlantınız kontrol edebilirsiniz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.