Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nakit kdv dahil 338 ytl iyimidir c875 için?
  • Arkadaşlar KODAK C875 iyi makine ama. Firma berbat. Hiç bir mailime cevap alamadım. Ve şu anda fotoğraf makinemin toz kapağı kapanmıyor ve delete tuşu çalışmıyor. Böyle işmi olur. Alalı daha 2 ay oldu. 2 ayda servis yolu görünecekse kalsın almayın. Kodak bile almayın...Sinir oldum. Makine yazılımı bile kabul etmiyor..
  • goodman76,
    Hocam çok acil ve önemli bir sorum var..

pasm/c modunda fotoğraf çekerken,
    menüden exposure bracketing (poz parantezleme)'e girip "kapalıdan başka herhangi bir ayara girersek,

fotoğrafı çektiğimizde aynı fotoyu otomatik olarak 3 kere mi çekiyor???
  • Evet
    quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

goodman76,
    Hocam çok acil ve önemli bir sorum var..

pasm/c modunda fotoğraf çekerken,
    menüden exposure bracketing (poz parantezleme)'e girip "kapalıdan başka herhangi bir ayara girersek,

fotoğrafı çektiğimizde aynı fotoyu otomatik olarak 3 kere mi çekiyor???
  • Arkadaşım sen aleti direk servise yolla ve hemen değiştirsinler.. bu topicte kodak kullanan kişiler çok memnun.. belki senin alet sorunludur...
    Nereden aldın? garantisi nereden?

quote:

Orjinalden alıntı: yaşar58

Arkadaşlar KODAK C875 iyi makine ama. Firma berbat. Hiç bir mailime cevap alamadım. Ve şu anda fotoğraf makinemin toz kapağı kapanmıyor ve delete tuşu çalışmıyor. Böyle işmi olur. Alalı daha 2 ay oldu. 2 ayda servis yolu görünecekse kalsın almayın. Kodak bile almayın...Sinir oldum. Makine yazılımı bile kabul etmiyor..
  • quote:

vatanda bu makinayı 530 ytl ye alabiliyorsun. hafıza kartı+şarjlı piller+çanta+dock şimdi hediylerin fiyatını bir topla sonra makina kaç ytl ye geliyor bir hesapla.

otomobilci_X demişki;

evet 530 la verilen hediyelere öyle kanmamak gerekir vatan bilg. öle kaliteli hediyeler vermiyor sd kartın en dandiğinden ağır yazılanından veriyor
    çanta ise 5 ytl lik dandik çantalar Z710 makina bie içine nasıl girecek bilmiyorum,tüm hediyeleri toplasanız taş çatlasın 50 ytl eder.zaten fiyatına bakında eklenmiş oldugu hediyelerin anlaşılıyor...
    Ama vatanda kampanyada ki bir ürünü başka bir sitede görmek imkansız
    Z710 yi başka alışveriş sitelerinde yok fiyat olarak karşılaştırma yapabilecemiz...
    gitti gidiyorda var ama orası gerçek fiyatı sayılmaz..

Sonuç olarak hediyelere kanıpta vatandan almayın derim hediye olarak aldıgım sd kartı 2 ay sonra çöpe atmak zorunda kaldım
    çanta ise mide bulandırıyor
    ama makina güzel makinadır..bende alacam..............
    ama V705 düşünüyorum ben
    yada p880

Z710--------P880--------V705

yoksa C875 mi alsam offfffffffffffff offfffffffffffff

• Sevgili Razorback makineyi YALÇINLAR dan aldım. Onlarıda aradım. Onlarda servis dediler. Ama ben bu makineyi fotoğraf çekmek için aldım. Servise gidince iki ay gelmez. Yalçınlar bana idare eder makinede vermiyor. Ben ne yapacağım o zaman. bana kalan tek çare Ekim ayından sonra makineyi servise yollamak kalıyor. Arkadaşım makineden bende memnundum. Ama Ne yazıkki Kodak resmi sitesine yolladığım maillere cevap alamıyorum. Bende konuyu buraya taşıdım. Şayet bu sayfalarda gezersen benimde kodak ın resimlerinden memnun olduğumu görürsün. Sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaşar58 -- 12 Mayıs 2007; 22:38:35 >
  • quote:

Sevgili Razorback makineyi YALÇINLAR dan aldım. Onlarıda aradım. Onlarda servis dediler. Ama ben bu makineyi fotoğraf çekmek için aldım. Servise gidince iki ay gelmez. Yalçınlar bana idare eder makinede vermiyor. Ben ne yapacağım o zaman. bana kalan tek çare Ekim ayından sonra makineyi servise yollamak kalıyor. Arkadaşım makineden bende memnundum. Ama Ne yazıkki Kodak resmi sitesine yolladığım maillere cevap alamıyorum. Bende konuyu buraya taşıdım. Şayet bu sayfalarda gezersen benimde kodak ın resimlerinden memnun olduğumu görürsün. Sağlıcakla

sizin kisi tam bir talihsizlik ama kesin makinada bir sorun var
    bence üslubunuzu biraz sertleştirin 2 aylık makinada garanti kapsamında iken böyle bir sorunun çıkması kabul edilemez
    tücekitici mahkemesi şikayet var gibi yerlere bildirecegim sizi ve firmanızı rezil edecem deyin bakılım nasıl iki günde halledecekler...

bu devirde sert olmak lazım

• Arkadaşım omkazim haklı... üslubunu biraz setleştir.. Ayrıca tüketici hakları denen birşey var. Belli bir süre içersinde aleti sana düzeltip geri veremiyorlarsa onun yerini tutabilicek başka bir alet vermeleri gerekir bu süre boyunca. sanırım yada 2 ay içersinde aleti düzeltemezlerse paranı geri iade etme mecburiyetleri var. sen servise yolla, imkanın varsa kendi elinle ver ve sorununu bir kağıda tam olarak yazarak ver. 1-2 hafta içersinde cevap alırsın diye tahmin ediyorum. Aksi taktirde ilgili kişiye, hakem heyetine, tüketici hak mahkemesinme ve CUMHURİYET SAVCILIĞINA ayrı ayrı dilekçe vericeğini söyle. Onlara son bir zaman söyle, su dakikadan itibaren cevap gelmesse bunu yapıcam de... 3.5 atıcaklar, görüceksin.. ben yaptım çünkü...
    eğer ters giderlerse bu dediklerimin hepsini teker teker yap.. sen uğrasıcaksın ama en azından bır firmayı yola getiriceksin.. Senden sonri insanlar madur olmicak.

Ben zaten görüntü kalitesi yönünden sölemedim.. her yönde memnun burdaki herkes.. sadece ekranda bir titreme oluyormuş. Sendede oluyormu?

Sanırım senin alet problemli çıktı. Şans işte.. bu arada sana bir pm attım...

quote:

Sevgili Razorback makineyi YALÇINLAR dan aldım. Onlarıda aradım. Onlarda servis dediler. Ama ben bu makineyi fotoğraf çekmek için aldım. Servise gidince iki ay gelmez. Yalçınlar bana idare eder makinede vermiyor. Ben ne yapacağım o zaman. bana kalan tek çare Ekim ayından sonra makineyi servise yollamak kalıyor. Arkadaşım makineden bende memnundum. Ama Ne yazıkki Kodak resmi sitesine yolladığım maillere cevap alamıyorum. Bende konuyu buraya taşıdım. Şayet bu sayfalarda gezersen benimde kodak ın resimlerinden memnun olduğumu görürsün. Sağlıcakla

• eline saglik dostum
  • arkadaşlar kusura bakmayın makinemin lcd ekranının titrediğini yazdıktan sonra nete giremedim bu aralar sınavlarım war çünkü.lcd deki titreme hala dewam ediyor neden olduğunu anlamadım her zaman değil bazen oluyor.bide kullandığım sd card ı hepsiburada.com dan aldım heralde orası sahte satmaz.değil mi?
  • benimde lcd de titremeler oluyo ama sebebini anlamadım sinir bozucu
  • Arkadaşlar ben arka sayfada yazmıştım ama bi daha yazıyım.

Arkadaşlar her zaman olmuyorsa bi de eğer çektikten sonra preview yaparken oluyorsa benim nikon coolpix3600 model kameram vardı oda fotoğraf çekip preview yaparken yüksek çözünürlükteki resimleri ekranda görüntülemeye çalışırken problem çıkartıyordu.Yani ekrandaki piksel iki yada daha fazla pikseli göstermeye çalıştığı için sürekli atlama yapıyodu ve buda ekran bozuldu gibi düşündürüyodu beni.Eğer sizdeki tyitremede böyle ise preview yaparken fotoğrafı yaklaştırarak görüntülemeye çalışın eğer düzeliyorsa bir problem yok fotoğraf makinanızda.Eğer farklı bir titreme varsa en azından açıklayında ona göre yorum yapmaya çalışalım .Umarım faydalı olabilmişimdir.
    İyi geceler saygılar....
  • eet prewiev yaparken oluyo dediğin gibi yaklaştırınca sorun yok açıklama için saol
  • Razorback PM ni aldım. cevabını da yazmıştım. Arkadaşlar : Anladığım kadarı ile makinenin sorunu yazılımsal. mailllerden birine cevap verseler halledeceğiz belki. Çünkü delete tuşunun o klik sesi geliyor ama menü gelmiyor. Sorun devam ederse zaten arkadaşlar dediğinizi yapacağım. Şimdi bahar ardından yaz. Ben en yakın şehre 100 km uzaktayım. en yakın servis Ankara da. Yalçınları aradım standart satıcı lafları. ürün satılana kadar herşey. Çektiğim resimlerden bazıları şu linktehttp://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=8373&c=183 Bu resimleri ancak bu zamanlarda çekebilirim. Makineyi servise salarsam. Hapı yuttum. Gerçekten 2 ayda böle sorun vermesi manyakca. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaşar58 -- 13 Mayıs 2007; 22:29:51 >

• Arkadaşım gelen kutusunda cevabın yok ama....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z3U5

eet prewiev yaparken oluyo dediğin gibi yaklaştırınca sorun yok açıklama için saol

Faydası olduysa ne mutlu
  • Bu titreme olayını başka bir kamera ile videosunu çekip youtube'a veya r a p id'e atıcak bir babayiğit varmıdır acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

Bu titreme olayını başka bir kamera ile videosunu çekip youtube'a veya r a p id'e atıcak bir babayiğit varmıdır acaba?

Bu öyle abartılacak birşey değil hiç gerek yok bu dediğine aynı şeyi ben de yaşamıştım. Alakasız olacak ama anlatıyım...

ailem mevlanayı ziyarete gittiler küçük kardeşim sanırım mevlananın giydiği bir kıyafetin fotoğrafını çekmiş.Kıyafet sık düz çizgili bir kıyafet.Neyse eve geldiler hepsi mest olmuş şaşırmış bir ifadeyle bana anlattılarki; Fotoğraf çektik kıyafet hareket ediyo sürekli bak şuna hay allahım sen nelere kadirsin bunun gibi şeyler baktım gerçekten hareket ediyo, şaşırdım nasıl olur bu! ondan sonra fark ettim ki ekranda renk atlaması yaptırıyo o sık çizgiler
    Buda titreme olarak görülüyor.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.