Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • titreme olayi fotogrfi incelerken olan bisey sonunda anladim insallah dogru anlamisimdir arkadaslar kodaka mail atmayin malesef cevap yazmiyorlar telefon ile arayip bu olayi bir sorun cevabinida buraya yazin liutfen
  • kartin markasi nedir dostum?? bu isin hepsiburada ile alaksi yok kartda sorun oldugundan suphen varsa bicimlendir karti
    quote:

Orjinalden alıntı: mj_pelit

arkadaşlar kusura bakmayın makinemin lcd ekranının titrediğini yazdıktan sonra nete giremedim bu aralar sınavlarım war çünkü.lcd deki titreme hala dewam ediyor neden olduğunu anlamadım her zaman değil bazen oluyor.bide kullandığım sd card ı hepsiburada.com dan aldım heralde orası sahte satmaz.değil mi?
  • buradaki kodak sever arkadaşlara selam Kodak severler buraya diye ilk gördüğümde çok hoşuma gitti çünkü hiç bir formda böyle kodak üzerine tek olan bir konu yok çok hoş olmuş en azından benim gibi bilgisi sıfır lolan arkadaşlara kodak üzerine yardımlarda bulunursanız sevinirim burayı yaklaşık bir haftadır ltakip etmekteyim bizimki fotoğraf makinası ile çocukları eşin dostun özel günlerin fotoğraflarını çekmekti ama bunun sadece onlardan ibaret olmadılğını doğanın, güzel bir çiçeğin ,bir hayvanın yani güzel ve ilginç olan herşeyin fotoğrafını çekerek başkaları ile paylaşmanında çok güzel bir şey olduğunu ( bu birinci dersim ) öğrettiğiniz için burdaki bütün arkadaşlara teşekkür ederim herkese bol fotoğraflı günler dileğimle

Daha öğreneceğimiz çok şey var çooooook

• guzel yorumlariniz icin tesekkurler hersey paylastikca guzeldir prensibinden yola ciktik yeni birseyler ogrenmek ve bunu paylasmak cok guzel elimizden geldigince hem ogrenmek hem ogretmek cabasindayiz yardimci olabilirsek burdaki herkesin bunda bir payi vardir zaten kodak topigimiz boyle ilgi gordukce turkiyede bir numara ve olmaya devam edecek
    quote:

Orjinalden alıntı: köyhiz

buradaki kodak sever arkadaşlara selam Kodak severler buraya diye ilk gördüğümde çok hoşuma gitti çünkü hiç bir formda böyle kodak üzerine tek olan bir konu yok çok hoş olmuş en azından benim gibi bilgisi sıfır lolan arkadaşlara kodak üzerine yardımlarda bulunursanız sevinirim burayı yaklaşık bir haftadır ltakip etmekteyim bizimki fotoğraf makinası ile çocukları eşin dostun özel günlerin fotoğraflarını çekmekti ama bunun sadece onlardan ibaret olmadılğını doğanın, güzel bir çiçeğin ,bir hayvanın yani güzel ve ilginç olan herşeyin fotoğrafını çekerek başkaları ile paylaşmanında çok güzel bir şey olduğunu ( bu birinci dersim ) öğrettiğiniz için burdaki bütün arkadaşlara teşekkür ederim herkese bol fotoğraflı günler dileğimle

Daha öğreneceğimiz çok şey var çooooook

• quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

titreme olayi fotogrfi incelerken olan bisey sonunda anladim insallah dogru anlamisimdir arkadaslar kodaka mail atmayin malesef cevap yazmiyorlar telefon ile arayip bu olayi bir sorun cevabinida buraya yazin liutfen

Problemi yaşayan arkadaşla konuştuk ortak bir karara bağladık kodak ı aramaya gerek yok.Yüksek çözünürlükteki yani piksel sayısı fazla olan bir fotoğrafı ekrandaki piksellerle göstermeye çalışınca; ekrandaki bir piksele farklı renk tonları denk gelirse bir o rengi bir o rengi gösterdiği için titreme var gibi oluyor.Sanırım bunda kanaat getirdik çünkü preview de fotğrafı byütünce problem gidiyomuş...

İyi günler umarım çözüm bulmuşuzdur...
  • o zaman sevindim pekte kaleye alinacak bir problem degil mis
  • Yegoadam pm mesaja baktın mı acaba
  • ya benim ekrandaki titreme bi tutumu bitmiyo sürekli bi titreme şu anda da öyle.resimi çekerkende çektikten sonrada.kartım a gelince yegoadam dediğini yaptım şu an bi sorun yok bana sürekli yardımcı oluyosun valla ne diyim allah razı olsun
  • aldigin yere bir sor bakalim bu tutreme neyin nesi diye olmaz ise yenisini al
  • arkadaşlar bir şey sormak istiyorum çektiğim fotoğraflarda kırmızı bir nokta var özellikle zoom yaptığım resimlerde bir çoğundada çıkmıyor bu normalmi yoksa makinada veya benim acemiliğimdenmi kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler örnek bir resim yüklemeye çalışltım ama başaramadım tekrar deneyeceğim
    fotoğraf makinası Kodak Z710

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köyhiz -- 15 Mayıs 2007; 16:51:13 >
  • Arkadaşlar ben yeni bir c875 aldım. Fakat kart almadım. 2 GB kart takılabilir mi buna internetteki araştırmalarda tereddütte kaldım. Cevaplarsanız sevinirim.
  • kardeş bende 2 gb lık sd cart war bi ara sorun weriyodu ama şu an hiç bi sorun yok.hafıza dolunca biraz geç açılıyo ama çok ta önemli değil bence.
  • arkadaşlar c875 e göre bi taşıma çantası tavsiye edermisiniz.varsa net linkini verirsenizde iyi olur.
  • Sevgili top,c teki arkadaşlarım ve sevgili KODAK kullanıcıları. Bildiğiniz gibi KODAK C875 in makro su 10cm. Daha detay fotoğraf alabilmek için kendim önüne daha önceki kameramdan söktüğüm lensi getirerek fotoğraf çekiyorum. Ne yapalım makine SLR değil. Ama makine bulanıklık uyarısı veriyor önüne taktığım lensle fotoğraf çektiğim zaman. Bunu geliştirebilirmiyiz acaba.
  • BULANIKLIK UYARISI VERSE BILE cekip sonra perfekt touch ile o fotografi yeniden yapilandirdinmi yasar bide oyle dene bakalim
    quote:

Orjinalden alıntı: yaşar58

Sevgili top,c teki arkadaşlarım ve sevgili KODAK kullanıcıları. Bildiğiniz gibi KODAK C875 in makro su 10cm. Daha detay fotoğraf alabilmek için kendim önüne daha önceki kameramdan söktüğüm lensi getirerek fotoğraf çekiyorum. Ne yapalım makine SLR değil. Ama makine bulanıklık uyarısı veriyor önüne taktığım lensle fotoğraf çektiğim zaman. Bunu geliştirebilirmiyiz acaba.
  • http://urun.gittigidiyor.com/KODAK-c433-c530-c533-c643-c653-c743-icin-canta_W0QQidZZ4499071

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=86323&productid=bd930016

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=86323&productid=bd91381

http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=9/35/231/244/268&pq-locale=tr_TR
    bu son adrestekini dukkanlarda bakman lazim bilgin olsun diye cikardim sana ama digerleri fena degil isini gorur
    quote:

Orjinalden alıntı: mj_pelit

arkadaşlar c875 e göre bi taşıma çantası tavsiye edermisiniz.varsa net linkini verirsenizde iyi olur.

• kingston markasini tercih et 2 gb kaldirir dahada yokmu der
    quote:

Orjinalden alıntı: c8fkae

Arkadaşlar ben yeni bir c875 aldım. Fakat kart almadım. 2 GB kart takılabilir mi buna internetteki araştırmalarda tereddütte kaldım. Cevaplarsanız sevinirim.
  • fotograf eklemek icinhttp://www.imageshack.us/ bu adresi kullanalim 800 x 600 formatini secip upload yapalim dedigin kirmizilik bazen olabilir normaldir aMA her fotografta oluyorsa mutlaka ayarlardan birinde bir eksiklik veya yanlis mod yanlis flash vs olabilir gunes faktoru cok onemlidir daima gunesin arkada kalmasina dikkat et
    quote:

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum çektiğim fotoğraflarda kırmızı bir nokta var özellikle zoom yaptığım resimlerde bir çoğundada çıkmıyor bu normalmi yoksa makinada veya benim acemiliğimdenmi kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler örnek bir resim yüklemeye çalışltım ama başaramadım tekrar deneyeceğim

• Orjinalden alıntı: yegoadam

fotograf eklemek icinhttp://www.imageshack.us/ bu adresi kullanalim 800 x 600 formatini secip upload yapalim dedigin kirmizilik bazen olabilir normaldir aMA her fotografta oluyorsa mutlaka ayarlardan birinde bir eksiklik veya yanlis mod yanlis flash vs olabilir gunes faktoru cok onemlidir daima gunesin arkada kalmasina dikkat et

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum çektiğim fotoğraflarda kırmızı bir nokta var özellikle zoom yaptığım resimlerde bir çoğundada çıkmıyor bu normalmi yoksa makinada veya benim acemiliğimdenmi kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler örnek bir resim yüklemeye çalışltım ama başaramadım tekrar deneyeceğim

yegoadam tavsiyen için teşekkürederim fotoğrafların hemen hemen hepsinde kırmızı nokta var bu işlerle uğraşan arkadaşlara sordum makinada problem olabilir diyorlar.Vatan bilgisayarı aradım makinayı getirirseniz bakalım makinayı alalı bir ay olmadığı için yanisi ile değiştirebiliriz dediler o şansımı bir deneyeceğim ilgin için teşekkür ederim
    Orjinalden alıntı: yegoadam

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.