Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir zamandır makina arayışındayım. aradığım makina;

-iso değerli 400 de sınırlı kalmamalı (1200 e filan çıkarsa süper)
    -pili çabuk bitmemeli
    -pahalı olmamalı (250 yi geçmemeli)
    -sesli video kaydı yapmalı (mümkünse yüksek kalitede!)

profesyonel fotoğraf da çektiğimden yani slr ve d-slr kullandığımdan küçük kompakt bir makinaya 400-500 vermem hayatta. çünkü zaten d-slr lerin 2.el fiyatları 800 civarı. acırım yani verdiğim paraya.

bu bağlamda birkaç makina belirledim:

*kodak c653: yalnız hakkında pek yorum bulamadım. 1250 ye çıkıyor iso su ve özellikleri tam aradığım gibi. yalnız pil durumunu bilmiyorum, ne kadar dayanıyor filan. (fiyatı 1 gb kart ve çanta ile 230 civarı)
    *samsung d53: özellikleri güzel ama iso değerini, pil durumunu, kalitesini ve hakkında yapılan herhangi bir yorumu hiçbir yerde bulamadım. (makina çoğu yerde yok ama ep center da ve birkaç internet sitesinde gördüm fiyatı 230 civarı)
    *kodak c503: hakkında pek bir şey bulamadım ama fena görünmüyor.
    *canon powershot a420: yalnız 4 megapiksel olması hoş bişi diil tabii. kodak 6 iken 4 e 200 ytl verip bunu almak s-ırf canon die- ne kadar mantıklı bilmiyorum. ayrıca iso su da 400 e çıkıo en fazla.

elektronik bişi almak da zordur. çorap diil ki kullanıp atasın!
    biri bana yardım etsin. imdaaat!

• yazıcı maliyetli bir olay ama özel fotografları aynen stüdyodan çıkmış gibi evde alabilrsin. 40 lık kağıdı 32-35 ytl arası bir fiyat ve 10*15 boyutunda resim çıkartıyor.
    bence güzel. hediye olarak verildiği için iyi ama paranla alırmısın dersen gereksiz derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReKi

Slmlar arkadaşlar ben kodak easyshare cd40 almayı düşünüyüyorum acaba nasıldır yorumlarınızı ve düşüncelerinizi benimle paylaşmanızı istiyorum...şimdiden tşkr...Saygılar...

Arkadaşlar yarım edicek kimse yok mu ya yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum...Saygılar...
  • quote:

quote:

Slmlar arkadaşlar ben kodak easyshare cd40 almayı düşünüyüyorum acaba nasıldır yorumlarınızı ve düşüncelerinizi benimle paylaşmanızı istiyorum...şimdiden tşkr...Saygılar...

Arkadaşlar yarım edicek kimse yok mu ya yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum...Saygılar...

slm arkadaşım makineni kullanmadım ama özelliklerine bakılacak olursa makineden fazla bişey bekleme derim yani giriş seviyesi için ideal olabilir ama biraz daha para katıp c875 yada z serisinden bir modelde düşünebilirsin saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: Z3U5

quote:

quote:

slm arkadaşım makineni kullanmadım ama özelliklerine bakılacak olursa makineden fazla bişey bekleme derim yani giriş seviyesi için ideal olabilir ama biraz daha para katıp c875 yada z serisinden bir modelde düşünebilirsin saygılar

Arkadaşım benim işimi görmezmi yani ben öle profesyonel bi fotoğrafçı değilim ben sadece benim işimi görsün fotoğraf çekiyim filan diye aldım yani işimi görmezmi şimdiden tşkr...Saygı bizden

• kardeş işini görür tabiki ama resimlerin kalitesi senin için önemliyse dediğim makineleride düşünebilirsin zira bu makinenin fotoğraf çözünürlükleri biraz düşük gibi geldi bana ama tabiki işini görür giriş seviyesi için yeterli gibi
  • Sağolasın birader yardımın için teşekkürler...Saygılar...Eyw...
  • c 743 ten devam edeyim.İnşallah iyi çekilmiştir.

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

• bencede biraz daha yeni bir modele yonelmelisin kardes c serisi senin icin uygun olacaktir
    quote:

Sağolasın birader yardımın için teşekkürler...Saygılar...Eyw...
  • arkadaslar kodak topigimiz kisa surede 8000 goruntulenme sayisini asarak dijital foto bolumunde en cok ilgi goren yerlerden biri oldu lutfen bunu dahada ileri goturecek foto bilgi yorum vs lerimizi paylasmaya devam edelim
  • Arkadaşlar,Sayın Yegoadam;şimdi üst topiclerde konu geçti.Burada da paylaşalım.Portre fotoğrafçılığı.makro çekim gibi özellikler aslında küçük kompact makineler için tasarlanmış özellikler değil.Daha üst sınıfa hizmet veren hususlar.Küçük kompacktlar esas itibarıyla anı,tatil fotoğrafları çekmek için dizayn edilmiş.Diğer özellikler pazarlama taktiğinden başka bir şey değil.Eğer öyleyse bu makinelerdeki beklentiyi yüksek tutmak yanlış.Yanılıyor muyum?
    Arkadaşların bu konu hakkındaki düşünceleri emin olun benim gibi acemilere yol gösterecektir.Hem de topiğimiz hareketli ve canlı olacaktır.herkese saygılar.
  • Kodak P880 mi???
    Kodak Z710 mu??

panoroma çekebiliyotrlar mı otomatik tek çekişte

ikisi arasında çok kararsız kaldım...
    ikisi farklı sınıfın ürünleri biliyorum ama p880 nin lion pil olması beni çok düşündürüyor,kalem pil her yerden bulabiliriz ama lion pil bitince sorun...hem kaç yıl dayanabilir ki?

öncelikle bu fotoğrafları kullanan görenler ellemiş arkadaşlar fikirlerini yazarsa memmun olurum sonuçta özelliklerine bakıp yorum yapmak çok kolay

Formu komple inceledim V705 te hoşuma giit ufak cep telefonu gibi olması kafamı kurcalıyor ileride hemen bozulmasın,sonuçta bütün sitemi ufak bi yere sıgdırmışlar...
    direk panoroma çekebiliyor mu (yani tek tek çekip birleştirme yapmak istemiyor...bir dokunuşla bana panaroma verebilir mi yegobay a duyurulur....)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omkazim -- 19 Nisan 2007; 13:33:05 >
  • gümrük işlemleri dahil 355ytl ye kodak c875 makinamı aldım bu gün.
  • Sayın omkazim sanırım burada her ikisinide pek kullanan yok.Varsa da burada yoklar.Ama en azından 705 ile ilgili Sayın yegobay bilgilerini paylaşır.
    Lion pillerle ilgili harika bir topic var incelemeni tavsiye ederim.

Sayın Powerful c 875 hayırlı olsun.Onun sırf Türkçe menüsü yok diye c 743 aldım.ama ondanda memnunum.İlk fotoğraflarınızı bekliyoruz.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26629

Arkadaşlar kodak 710 nasıl bir makine? Kullanan varsa + ve - lerini anlatırsa sevinirim.Yukarıdakı fiyat nasıl daha uygun satılan yer konusunda yardımcı olursanz sevinirim..

Aynı rakamlara başka öneriniz varsa değerlendireceğim...

ilginize teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür1

Sayın omkazim sanırım burada her ikisinide pek kullanan yok.Varsa da burada yoklar.Ama en azından 705 ile ilgili Sayın yegobay bilgilerini paylaşır.
    Lion pillerle ilgili harika bir topic var incelemeni tavsiye ederim.

Sayın Powerful c 875 hayırlı olsun.Onun sırf Türkçe menüsü yok diye c 743 aldım.ama ondanda memnunum.İlk fotoğraflarınızı bekliyoruz.

c875 in mi türkçe menüsü yok????
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinankale

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26629

Arkadaşlar kodak 710 nasıl bir makine? Kullanan varsa + ve - lerini anlatırsa sevinirim.Yukarıdakı fiyat nasıl daha uygun satılan yer konusunda yardımcı olursanz sevinirim..

Aynı rakamlara başka öneriniz varsa değerlendireceğim...

ilginize teşekkürler...

Bende senin durumundayım iki model arasında kaldım ya bu yada Canon A620
    bu başlığı baştan başa dolaştım Z710 hakkında çok az şeyler yazıyor yeni çıkan bir ürün oldugu için tam bilgi yok...

• Ben Z710 kullanıyorum ve yarı pro olan bu makineden oldukça memnunum Z710 u almamdaki ilk amaç müthiş 10x zoom uydu ve hakikaten oldukça iyi bir lensi ve zoom u var bu konu başlığının 6.sayfasında 2 fotoğrafla birlikte Z710 hakkındaki yorumlarımı yazdım....

Ayrıntılı fotoğraf çekmek isteyen fotoğraf olayını anı fotoğrafçılığından çıkarıp hafif sanata kaydırmak isteyenler için Z710 oldukça iyi bir makine dediğim gibi renk kalitesini ve zoom olayını yaşayınca makinenizi daha çok seveceksiniz...

Z710 modelini düşünen arkadaşlar Mutlaka 6.sayfada eklediğimi fotoları ve yorumlarımı incelesinler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: esesliyim

Ben Z710 kullanıyorum ve yarı pro olan bu makineden oldukça memnunum Z710 u almamdaki ilk amaç müthiş 10x zoom uydu ve hakikaten oldukça iyi bir lensi ve zoom u var bu konu başlığının 6.sayfasında 2 fotoğrafla birlikte Z710 hakkındaki yorumlarımı yazdım....

Ayrıntılı fotoğraf çekmek isteyen fotoğraf olayını anı fotoğrafçılığından çıkarıp hafif sanata kaydırmak isteyenler için Z710 oldukça iyi bir makine dediğim gibi renk kalitesini ve zoom olayını yaşayınca makinenizi daha çok seveceksiniz...

Z710 modelini düşünen arkadaşlar Mutlaka 6.sayfada eklediğimi fotoları ve yorumlarımı incelesinler...

Biliyorum görmüştüm bu fotoğrafınızı ama bugulanma var sanki...
    onun dışında benim görmek istediğim..bulundugunuz noktadan zoomsuz foto ve sonraki foto 10x zoomluk bir foto
    Birde gece açık havadaki çekimlerini görmek istiyorum...
    mümkünse tabii..

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.