Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın yegoadam topiği hemen toparlıyorsunuz.Hoşgeldiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

dostum kapak kirilmasi garantiye girmez ancak zaten alti ustu kapak cok pahali olmaz kesinlikle kodakin web sayfasindan kodak turkiye yetkilisini arayip sana en yakin servisi ogrenmelisin illa serviste yaptirmana gerek yok herhangi bir fotografcida halleder bu isi kodakin parcalari he,em hemen her yerde bulunur yok sada siparis ile bir haftada getirirler bir gundede takarlar en fazla 10 gunde makianani alirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: earl26

arkadaşlar C653 cihazımın pil kapağı kırıldı garanti devam ediyor.acaba değişimi mümkün mü,garanti kapsamında mı ve küçükçekmeceye en yakın yetkili servis nerededir bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    ayrıca garanti kapsamı dışında ise kapak ücreti tahmini nekadardır.

yetkili servis anadolu yakasındaymış tamir işleri sadece orada yapılıyormuş. mecidiyeköyde büroları varmış.makinayı verip onlar üsküdar'a gönderip yapılacakmış çok uzun iş sadece yeni bir kapak gerekiyor sirkeci dolaylarında bu işi halledebilecek bir yer bilen?

kodak kullanıcılarının bir bildiği vardır umuduyla buraya yazıyorum.ayrıca bir topic açtım fakat bir fikri olan yok.yardım lütfen!!!

mecidiyeköydeki datapro kodak yetkili servise verdim 30 ytl servis ücreti ve kapak parça ücreti (bellideğil) beni arayıp soracaklarmış.bana çok yüksek geldi 30 servis 10-15 te kapak ücreti derler. oraya gitti geldi yol ücreti derken yol parası ile birlikte 60ytl bir kapak için.

dostum; eğer dediğin gibi herhangi bir fotoğrafçıdan sipariş verdirip getirtip veya ellerinde mevcutsa zannediyorum daha ucuz bir fiyata yaptırabilirim.

bu arada inşallah işiniz düşmez makinanız arızalanmaz ama.

istanbul avrupa yakası kodak yetkili tek servisi
    mecidiyeköy
    www.datapro.com.tr
    üsküdar'daki ana merkez tel no: 02165226666

• Dostum servis ucreti cok demisler normalde takilan parcanin fiyatindan fazla servis ucreti alinamaz diye biliyorum ama yanilabilirimde BENCE SOR BIR IKI FOTOGRAFCIYA DAHA TEK BIR YERE bagimli kalma
    quote:

quote:

dostum kapak kirilmasi garantiye girmez ancak zaten alti ustu kapak cok pahali olmaz kesinlikle kodakin web sayfasindan kodak turkiye yetkilisini arayip sana en yakin servisi ogrenmelisin illa serviste yaptirmana gerek yok herhangi bir fotografcida halleder bu isi kodakin parcalari he,em hemen her yerde bulunur yok sada siparis ile bir haftada getirirler bir gundede takarlar en fazla 10 gunde makianani alirsin
    quote:

arkadaşlar C653 cihazımın pil kapağı kırıldı garanti devam ediyor.acaba değişimi mümkün mü,garanti kapsamında mı ve küçükçekmeceye en yakın yetkili servis nerededir bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    ayrıca garanti kapsamı dışında ise kapak ücreti tahmini nekadardır.

yetkili servis anadolu yakasındaymış tamir işleri sadece orada yapılıyormuş. mecidiyeköyde büroları varmış.makinayı verip onlar üsküdar'a gönderip yapılacakmış çok uzun iş sadece yeni bir kapak gerekiyor sirkeci dolaylarında bu işi halledebilecek bir yer bilen?

kodak kullanıcılarının bir bildiği vardır umuduyla buraya yazıyorum.ayrıca bir topic açtım fakat bir fikri olan yok.yardım lütfen!!!

mecidiyeköydeki datapro kodak yetkili servise verdim 30 ytl servis ücreti ve kapak parça ücreti (bellideğil) beni arayıp soracaklarmış.bana çok yüksek geldi 30 servis 10-15 te kapak ücreti derler. oraya gitti geldi yol ücreti derken yol parası ile birlikte 60ytl bir kapak için.

dostum; eğer dediğin gibi herhangi bir fotoğrafçıdan sipariş verdirip getirtip veya ellerinde mevcutsa zannediyorum daha ucuz bir fiyata yaptırabilirim.

bu arada inşallah işiniz düşmez makinanız arızalanmaz ama.

istanbul avrupa yakası kodak yetkili tek servisi
    mecidiyeköy
    www.datapro.com.tr
    üsküdar'daki ana merkez tel no: 02165226666

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 11 Nisan 2007; 21:40:49 >

• söylediklerinden sonra çıktım ve 1-2 fotoğrafçı dolaştım hepside aynı adresi gösterdiler maalesef datapro yani kapak sadece yetkili servisinde bulunur dediler. belkide 5-10 ytl'lik bir kapak için 50-60 bayılacağım.
  • servise bak.. yeri burası değil ama söylemeden geçmek olmaz.bunun adıda küresel sövüşleme..vay benim memleketim..bağır bağır dur..anlaşma vs.vs. kim kimi şey yaparsa..yazık..teknoloji bilgi sermaye.bunun adı.. altta kalanın canı çıksın...
  • yapacagin son bir care kaliyor kapagi servisten faturasi ile beraber al git baska bir fotografcida anlasarak pazarlikla taktir 10 -15 ytl ye takarlar saniyorum birde oyle dene bu serefsizlere minnet etme
    quote:

söylediklerinden sonra çıktım ve 1-2 fotoğrafçı dolaştım hepside aynı adresi gösterdiler maalesef datapro yani kapak sadece yetkili servisinde bulunur dediler. belkide 5-10 ytl'lik bir kapak için 50-60 bayılacağım.

• arkadaslar dusundumde forumun sayfalari arttikca yeni katilimci arkadaslar icin inceleme sonuclari ve olasi alacaklari makina ile ilgili kisimlara ulasmalari zor oluyor bu nedenle sizden ricam herkes kendi kullandigi kodak modeline ait ayrintili bir inceleme hazirlarsa cok iyi olacaktir inceleme seklinide su seilde yaparsak iyi olur kanaatindeyim
    1) once makinanin kutusunun resmi, sonra icindeki aksesuarlarin resmi( sarj aleti.sarjli veya kalem pil tasima kilifi ve cantasi ,bilek askisi,vs) ve makinanin kendi resmi
    2)makinanin resmini yeni alacaklara yol gostermesi bakimindan onden arkadan ve yandan alttan ve tepeden alalim
    3)makina hakkinda izlenimler olumlu olumsuz yada begenilen ve begenilmeyen yonleri
    4)ilk resimler (mumkunse bir adet makro,bir adet gece cekimi,ve bir adet manzara vs)
    5)objektif bir sonuc ( KISISEL GORUSUMUZ olmali inceleme forumlarindaki yorumlara zaten bakiyor alici arkadaslar )

BU ARADA ilk paylasimi ve incelemeyi ben hazirlayacam simdi

•  KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

makinanin kutusu

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

aksesuarlar

hafiza karti ve kendi orjinal pili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 12 Nisan 2007; 15:09:43 >

• makina cok hafif ve kucuk ayrica kibar cok kolayca gomleginizin yaka cebinde veya blujeansinizin arka cebinde tasiyabilirsiniz, v 610 daki basiklik ve agirliktan eser kalmamis ,tek elinizle tutup diger elinizi kullanmadan cok kolayca resim cekebilirsiniz,easyshare adi gibi kullanimi cok basit ,joistik tusu ile her istediginizi yapmaniz sadece saniyelik olay, joistikte cep telefonlarindaki gibi cansiz her an kirilacak gibi durmuyor gayet saglam yapilmis (nazar degmesin),5 x optik zoom harika ozellikle gunesli havalarda mukemmel goruntuler elde etmek cok kolay , 22 farkli modda cekim imkani sunuyor, en begendigim yanlari: perfekt touch ile yeterli isiklanma almadan cekilmis hafif bulanik fotolari tek tus ile duzeltip eskisini bozmadan kaydedebiliyorsunuz, silmeyi geri alma secenegide guzel olmus, ayrica 3 ayri fotografi ozellilkle manzara fotolari icin ayri ayri cekip tek bir fotograf yapabiliyorsunuz ki bu ozellik bugun bir cok profesyonel makinada bile bulunmuyor, tuslar cok ergonomik ve mukemmel bir iscilikle yerlestirilmis , makinanin sarj edilebilir pili ve sarj aleti kutudan cikiyor , eger benim gibi cok foto ceken biri iseniz yedek batarya kullanmakta fayda var 20 ytl ye yedek batarya aldim ve 2 gb lik kingston hafiza karti aldim bu kart ile en yuksek (7,1) mp de 920 adet foto yada 90 dakika video cekebiliyorsunuz........
    begenmedigim yanlari video cekiminde zoom yapinca zir diye bir ses cikiyor ve videoyu makina uzerinde izlerken sesler az cikiyor ama goruntuleri pc veya tv ye baglayip izlediginizde yukardaki sorunlar ortadan kalkiyor .... goruntu ve netlik bu kucuk makinanin boyundan buyuk olmus kendim kullaniyorum diye yazmiyorum ama kodak gercekten uygun fiyata buyuk isler yapiyor ve yapmaya devam edecek gibi
    makinanin arkasinda made in china yaziyor son 10 yil icersinde bir cok buyuk firma gibi kodakta cine fabrika acti malumunuz iscilik almanyada ortalama 1500 -2000 euro iken cinde 20-30 dolar buda direkt makina fiyatlarina yansiyinca kodak piyasanin en ucuzu ve en kalitelisi olmaya devam ediyor kodak v serisi almayi dusunenlere yardimci olur insallah saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 12 Nisan 2007; 15:30:07 >

• simdide resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 12 Nisan 2007; 15:24:16 >

• veeeee sonuccc::::::
    kODAK V 705 modeli diger butun kodak modellerinde oldugu gibi canli renkler ve basit kullanimli amator fotografcilik ruhu ile karsimiza cikiyor elimizdeki alet fotograf makinasi oldugundan ilk amacimiz fotograf cekimi olmali bu dogrultuda amator hatta yari profesyonel fotograflari v 705 ile yakalayabilirsiniz, video cekimi esnasinda zoom yapabilme imkani ve kaliteli optik donanimi ile baska bir video aletine ihtiyac duymaniza gerek yok , fiyati diger c serisilerine gore biraz fazla olsada sundugu ozellikler ve tasarimi nedeniyle bu fiyati cok fazlasiyla hakediyor ozellikle yeni kullanicilar ve fotografta kendini gelistirmek isteyenler ve buyuk boyutlarda cikti almak isteyenler icin mukemmel bir secim olabilcek turden bir makina ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 12 Nisan 2007; 15:26:37 >
  • güzel bir düşünce.Ama çekim için başka bir makine bulmak lazım.c 743 çekimleri kim iyi değil dedi.Makineyi tanıdıkça coşuyor mübarek.

• quote:

makinanin kutusu

aksesuarlar

hafiza karti ve kendi orjinal pili

bu fotograflar çok net ve canlı..ıyıde bu fotografları hangi makıne ile çektın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 12 Nisan 2007; 20:53:00 >

• sayın yegoadam gerçekten hangi makine ile çektiniz.Belki de kodaktır.Benim en iyi çektiklerim ancak bu kadar.

• arkadaslar yukardaki canli ve net dediginiz fotograflari nokia n 90 ile cekmistim
  • Selamlar, bende iki gün önce kodak c743 aldım. Dün, evimin penceresinden gördüğüm manzarayı sizinle paylaşmak istedim :-)

Teşekkürler yegoadam :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yvm -- 13 Nisan 2007; 12:18:03 >
  • kardes hayirli olsun hosgeldin diyelim bu arada fotograf eklemek icin ayrintili anlatim bir iki sayfa onde verildi bakabilirsin paylasimlarini bekliyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: yvm

Selamlar, bende iki gün önce kodak c743 aldım. Dün, evimin penceresinden gördüğüm manzarayı sizinle paylaşmak istedim :-) (Foruma resim eklemeyi beceremediğimden bende link verdim :-)

http://mungan.gen.tr/yvm.JPG
  • arkadaşlar foto makinesini web cam olarak kullanma şansımız varmı acaba fikri olan varmı??
  • hareketli goruntu ozelligi olan dijital makinalar bazen web kamera olarak kullanilabilir direkt tv kartina baglamak veya buna imkan veren ekran kartlari lazim saniyorum hic denemedim ancak cam4u adli bir program ile bu isi yapanlar olmustu ancak edindigi tecrubelere gore makinayi web kam yapmak makinanin yazilimina zarar verebiliyor ve sarji cok cabuk bitirdigi icin pilin omrunu azaltiyor hemde yazik makinaya butun konferans gorusme esnasinda makina acik kalicak 10-15 ytl ye bir web cam alip kullanmak en mantiklisi diye dusunuyorum zaten fazla kullanisli olmadigini hatirliyorum pek tavsiye etmem
    quote:

Orjinalden alıntı: Z3U5

arkadaşlar foto makinesini web cam olarak kullanma şansımız varmı acaba fikri olan varmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 13 Nisan 2007; 12:28:41 >
  • eyvallah kardes ben teskkur ederim guzel foto
    quote:

Orjinalden alıntı: yvm

Selamlar, bende iki gün önce kodak c743 aldım. Dün, evimin penceresinden gördüğüm manzarayı sizinle paylaşmak istedim :-)

Teşekkürler yegoadam :-)

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.