Şimdi Ara

KODAK EASYSHARE Z740

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu makineyi almayı düşünüyorum. KODAK EASYSHARE DX 6490 ile ikisinin arasında kaldım. DX 6490 scneider lensli ve pil ömrü gayet iyi fakat z720 kalem pil ile de çalışıyor. onunda pil ömrü fena sayılmaz. özellikler büyük oranda aynı. acaba hangisinin manuel ayarları daha detaylı bulamadım. daha önceden fotoğrafçılık deneyimim var. canon eos 300 kullanıyorum fakat artık dijitalede bir el atmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. acaba hangisi. yada başkası (ama en az 20 kare sesli videoda çekmeli)

• 6490 piyasadan kalktı o yüzden 6490 na hiç bulaşma.Bence Canon veya Nikonları incele.Forumda şu en Canon A 510 fırtınası esiyor.Bir incele dreim.Hem fiyatı ucuz, full manuel ve resim kalitesi çok iyi ( hem gündüz hem gece ).Ya da paran çoksa git Canon S1 keyfini sür.

fuji finepix s5500 ve canon s1 e de bir bak. ikisi de 6490 ın üzerinde makinalar.
  • z740 canon s1 ıs alma derim
    çünkü z740=kodak bu modelde seninde belirttiğin gibi chieneder lens kullanmıyor ve resim kalitesi kötü
    canon s1 ıs=3.2 mp olmasına rağmen çok iyi makina ama yurt dışında 300 dolarlık makinayı burda 900 ytlye satıyorlar yani çok para
    bence üretimi bitmesine rağmen dx 6490 iyi makina.tabi paran varsa 7590 daha iyi.
    derçi o paraya sony w15 bilem alabilirsin.hem küçük hem kaliteli.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.