Şimdi Ara

Kodak Dx6440 nasıl makine?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Güzel bir makine almak için karar vermeye çalışıyorum. Bu makine gözüme çarptı. Bu makine hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardım ederlerse iyi olur.Şimdiden teşekkürler ederim.

• pazarcik bende bu aralar fot. mak. almaya niyetliyim senin dediğin dx6440 ı almayı bende düşünüyorum 2 haftadır araştırıom
    Dün Teknosa ya gittim bizzat kendisini gördüm kurcaladım fln
    Prof. Makine. Fotoğrafları Çok İyi Çekiyor.(http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/dx6440_samples.html )<< Bu Ardesten Çektiği Fotolara Bakabilirsin
    Ama Sonra Casio QV-R40 ı Gördüm Alet Baya Küçük Ve Bayağı Güsel Çekio Ama Dx6440 biras daha ii çekiyor.
  • Birde Ben Alıcaksam Küçük Aliim Diye Bir Fikir Geldi Onun İçin Kodak Dx6440 Şu An Beklemede Tutuyom. :)))
  • Öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler zaga2004. demek sen makineyi beğendin. Ne zor şeymiş foto makine almak.valla karar veremiyorum. Bascuda sanki en iyi fiatı veriyor gibi.yalnız dikkatimi çeken şey canon A75 kalmadı hiçbir yerde. Doların düşük halinide kaçırdık.Daha 10 gün evvel canon 619 milyondu.şimdi al alabilirsen... Kodak 6440 hakkında başka bilgi sahibi arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
  • bunu alcaglna canon alsan,yada nikon
    hatta canon evet canon(:
  • +1 owin
    arkadaşlar ben zaten almadan önce yeterince araştırdım bu piyasayı orta halli bir makina alacaksanız marka çok önemli değil sadece ccd sensor olsa yeterli ama fiyat yükseldikçe kaliteli olanı almak lazım çünkü işin içine ccd nin yanında optik zoom, lens kalitesi, manuel imkanı, makro mesafesi, bir sürü şey giriyor o yüzden tek seçim pahalı da olsa canon olmalı :)
  • Bahsedilen Kodak,Canon vs. makineler ile aynı kalitededir. Kendim kullanıp karşılaştırdım A70 ile DX6340 arasında pek fark yok. 6440 ile A80 arasında da ufak ergonomik farklar ve Canon'un 640x480 video çekimi dışında pek fark olacağını zannetmiyorum. Kodak'da da 4X Optik Schneider Lens ve sınırsız video çekimi var(320x240 Quicktime),canon ile aynı şekilde manuel çekim imkanı var,makroda Canon biraz daha üstün.. Bence fiyatı çok yakınsa Canon ama arada çok fark varsa Kodak6440'da alınabilir. Sanırım 200/250 Milyon gibi bir fark var bence o yüzden KodakDX6440 alınabilir ve gayet iyi bir makinedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bahsedilen Kodak,Canon vs. makineler ile aynı kalitededir. Kendim kullanıp karşılaştırdım A70 ile DX6340 arasında pek fark yok. 6440 ile A80 arasında da ufak ergonomik farklar ve Canon'un 640x480 video çekimi dışında pek fark olacağını zannetmiyorum. Kodak'da da 4X Optik Schneider Lens ve sınırsız video çekimi var(320x240 Quicktime),canon ile aynı şekilde manuel çekim imkanı var,makroda Canon biraz daha üstün.. Bence fiyatı çok yakınsa Canon ama arada çok fark varsa Kodak6440'da alınabilir. Sanırım 200/250 Milyon gibi bir fark var bence o yüzden KodakDX6440 alınabilir ve gayet iyi bir makinedir.
  • pazarcik
    Kodak Dx6440 ı Başka Fot. Makineleriyle Kıyaslamak İstersen Aşağıdaki Linke Tıkla.
    http://www.aydinlar.com/turkce/karsilastirma.asp?cat=4&urun_id=2102
    İstediğin 3 Makineyi Seçip Dilediğin Gibi Karşılaştırabiliyorsun Özellikleri.
    Bilgilendiriim Dedim.
    Saygılar...
  • Zaga2004, nereden çıktı bu dolar çıkışı yahu? inan tam 6440 satın alacaktım.makine fiyatı 591 di internetim gitti satın alamadım.İki saat sonra tekrar bağlantı kurdum. bir baktım dolar 1429... olmaz böyle şans... Bide aydinlarfoto.com diye bir site var. Ne dersin oradan alışveriş güvenli olurmu? nerden bulacaz şimdi makineyi? Ayrıca tam baskudadan gözümü karartıp yinede almaya kalktım bu seferde stokta kalmamış... ben böyle kısmetin...
  • kodak cx 6440 ile canon a80 araslnda cok az fark var ,
    dogru dior asLlnda yigit ozcan, kodakta manuel netlik yok birtek baskada farz makroda 6440 10cm,canon 5cm..buna karslLlk 6440 2 pille caLlslyor ve 270gr canon a80 4pille caLlslyor ve 350 gr..
    cok fark yok kasmaya gerekecek cok da fark yok gibi
  • pazarcik
    Bende Sinir Oldum. :))
  • Arkadaşlar Kodak Dx 6340 aldım.şimdilik çok memnunum.Dock'da aldım iyi bir aparat tek tuşla foto aktarımı, pil şarzı... çok lazımmı derseniz bence hayır. Ama olursada fena olmaz.
  • pazarcik hayırlı olsun :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.