Şimdi Ara

Kocaman bir hamam böceği gördüm (5-6cm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olay az önce vuku buldu , akşam üzeri kendime burger king den bi menü söylemiştim ardından filme daldım burger torbasınıda masanın altında düz biçimde koydum az önce bi hışırtı sesine uyandım böceklerden çok tiksinirim mutfakdan geliyor sandım bi baktım ses yaklaşıyor meğer torbanın içinde debelenip duruyormuş torbanın başında tam 10 dk bekledim tutucam torbayı tam sınıra gelip tekrar dibe düşüyor riske giremedim odamın camını açıp dibe düstüğü an tutup aşagı salladım

Yarın odamdaki eşya sayısını minimuma indiricem herşeyı çıkarıcam ilaçta koyucam kesin yumurtlamıştır kocamandı cünkü
    Sizce tavukmu alsam odama yoksa kedimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rahatlatıcı şeyler söyleyin lütfen nasıl uyuycam bilmiyorum ya yarın bidaha görürsem şuan ki halimi görseniz gülersiniz

• Hadi canım şaka yapıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odana zebani almakla başlayabilirsin. Kendini de zindana kapat kesin çözüm

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebani TESTİNG::::: LOAD::::::::::::: GEÇERLİ ZEBANİ BULUNAMADİ:FAT31::NO ZEBANİNİNG TEST SONUCU:>HAMAM BÖCEĞİ

Zebani yok beyler okuyun
  • herkes gördüğü ve kocaman olduğunu düşündüğü 5-6 cm'lik şeyler için konu açsa bu forum ... tamam tamam sustum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • limonu kes, yataginin yanina koy. bocekler yaklasamaz

• Dusunsene sen uyurken o Hamam böceği geliyor ve ağzına giriyor

• Bizim arkadaş eve hamam böceğinden kurtulmak için kedi aldı sabah kedinin gözleri yerinde yoktu.Gece gözlrrine dikkat et göz yiyormus büyük olanlar

• EM ONU
  • Onlar uçabiliyo kardeş geri gelmiştir o. Benimki fıstıklı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanthochroid -- 13 Eylül 2014; 2:12:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucantcme

limonu kes, yataginin yanina koy. bocekler yaklasamaz

Biride pm atmış şekerli su dök yatağına diye böyle öneriler vermeyin limon kovuyormu simdi bunları
    Alt komsu geçen hafta 2 düzine kitap verdi keske almasaydım kesin bilerek verdi eski püskü kitaplar onların arasındaydı kesin

Evin karşısında inşaat var belkide ordan gelmiştir evin temelinden gelmiş olabilir
    İnanmıycaksınız ama mutasyona uğramış gibiydı o anki korkudan yanlısmı gördüm bilmiyorum ama kafa bolgesi yeşildi ve kocamandı

• bir yazıda okumuştum hamam böcekleri 13 eylül günü 100 kat daha güçlü oluyormuş dikkat et bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misha Collins

quote:

Orijinalden alıntı: ucantcme

limonu kes, yataginin yanina koy. bocekler yaklasamaz

Biride pm atmış şekerli su dök yatağına diye böyle öneriler vermeyin limon kovuyormu simdi bunları
    Alt komsu geçen hafta 2 düzine kitap verdi keske almasaydım kesin bilerek verdi eski püskü kitaplar onların arasındaydı kesin

Evin karşısında inşaat var belkide ordan gelmiştir evin temelinden gelmiş olabilir
    İnanmıycaksınız ama mutasyona uğramış gibiydı o anki korkudan yanlısmı gördüm bilmiyorum ama kafa bolgesi yeşildi ve kocamandı

limon asitli ya hocam bu boceklerin canini yakiyo o yuzden yaklasamiyolar. kes limonu biraz da sık yatagin yanina koy

• PEST KONTROL UZMANI OLARAK DİYORUMKİİİİİİ OLSUUUUNNNNNN OLSSSSUUUUUUUUNNN
    YEMEK YEMEK ICIN GITTIGINIZ YERLERE PEST KONTROL YANI ILACLAMA YAPTIRIYORMUSUNUZ DIYE SORUN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.