Şimdi Ara

Kocaeli vs Sakarya Bilgisayar Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğitim ve imkanlar bakımından karşılaştırabilecek olanlar var mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Hocam ben elektrik okuyorum Sakarya Üniversitesinde,genel olarak muhabbet sırasında duyduğumuz veya kocaelinden yaz okulu için gelen öğrenciler sizin okulun dersleri daha zor diyor akademik kadro olarak mühendislikler de sakarya üniversitesi daha iyi zaten fakat ortam şehir olarak kocaeli daha büyük ve daha çok imkanı var mekan eğlence anlamında fakat ikiside büyük şehir ve çok sayıda fabrika iş yeri var staj bulma konusunda sıkıntısı olmaz,2 kampüs de tepede Kocaeli'nin kampüsü daha yüksek Umut tepe,Sakarya Esen tepe kampüsü diye geçer Sakarya'nın kampüs etrafı daha canlı Kocaeli'nin ise şehir merkezi,eğitim ve akademik kadro olarak Sakarya daha iyi ikisinde de okuyan arkadaşlarım var.
  • tek bildiğim kocaeli'nin yıldız teknikten, sakarya'nın istanbul teknik'ten ayrıldığı. ama ben olsam kocaeli seçerdim
  • Şehir açısından tartışmasız kocaeli.Sakaryada çomar nüfusu çok daha fazla ve sosyal olanaklar daha az.

Eğitimleri aşağı yukarı aynı kalitededir ama kocaelinin bir tık daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenoLL -- 13 Ağustos 2018; 16:26:10 >
  • Hocam bende Kocaeli bilgisayar mühendisliğini araştırmıştım.Genellikle Kocaeli'nin GTÜ nün yanında ezildiği ve oradaki fabrikaların staj için GTÜ den öğrencilere ağırlık verdiğini Kocaeli'nden çok az stajyer aldıklarını okudum.Ne kadar doğru bilemem gerçi ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DefuseHostage

Hocam bende Kocaeli bilgisayar mühendisliğini araştırmıştım.Genellikle Kocaeli'nin GTÜ nün yanında ezildiği ve oradaki fabrikaların staj için GTÜ den öğrencilere ağırlık verdiğini Kocaeli'nden çok az stajyer aldıklarını okudum.Ne kadar doğru bilemem gerçi ama.
    Bu duydugunuz guncel mi yoksa 1-2 sene oncesi icin mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeditepe Vs İstanbul Makine
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Informed I kullanıcısına yanıt
    1-2 sene öncesi içindi hocam.

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.