Şimdi Ara

kocaeli üniversitesinde okuyan varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Makine mühendisliği ,elektrik mühendisliği falan nasıl

kampüsün hepsi bir yerdemi
  • o yazdıkların AYNI kampuste
    up ^^

((((bu bölümler:Çevre, jeoloji, mekatronik, metalurji ve jeofizik....))))

(((((Makine, elektrik, bilgisayar,endüstri, inşaat, kimya, jeodezi ve fotog. ve Elektronik haberleşme )))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 13 Temmuz 2008; 17:48:48 >
  • Kocaeli üniversitesinden mezun olmuş biri olarak söyleyebilirim ki kocaeli kötü bir üniversitedir. aynı belli başlı birkaç üniversitenin dışında Türkiye'nin çoğu üniversitesinin olduğu gibi. genelde bu üniversiteler için yüksek lise demek daha doğru olucaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: green apple

Kocaeli üniversitesinden mezun olmuş biri olarak söyleyebilirim ki kocaeli kötü bir üniversitedir. aynı belli başlı birkaç üniversitenin dışında Türkiye'nin çoğu üniversitesinin olduğu gibi. genelde bu üniversiteler için yüksek lise demek daha doğru olucaktır

Neyapalım yani..Belli başlı okullar hariç diğer okulları okumayalım mı?? okuyanlar adam olmazmı?
  • quote:

Kocaeli üniversitesinden mezun olmuş biri olarak söyleyebilirim ki kocaeli kötü bir üniversitedir. aynı belli başlı birkaç üniversitenin dışında Türkiye'nin çoğu üniversitesinin olduğu gibi. genelde bu üniversiteler için yüksek lise demek daha doğru olucaktır

Çoğu bölümde ilk 5'te olmasına rağmen mi? Geçiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Çoğu bölümde ilk 5'te olmasına rağmen mi? Geçiniz..

kesinlikle. ne yani herkes boğaziçi'nde mi okumak zorunda?

kocaeli oldukça güzel bir üniversite bence

• quote:

hangi bölmünen mezun olduğunu da bir yazsana.
  • Öncelikle genel bir eğitim eleştirisi yaptığımı belirtmek isterim. ayrıca konuyu açan arkadaşım bu dediğimden burada okunmaması gerektiği anlamı çıkarmamalısın. üniversite yaşamında okulun sana ne verdiğinden çok senin kendine ne kattığın daha önemli. bilinçli bir insan için bu çok büyük bir fark yaratır. ayrıca merak eden arkadaşlar için aşşağıdaki linkteki sıralamada üniversitelerimizin durumlarını incelemeleri isterim. tabi kocaeli üniversitesinin de

http://jeklarit.blogcu.com/8995411

http://www.yok.gov.tr/duyuru/sayiya_gore_2006.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi green apple -- 13 Temmuz 2008; 21:40:45 >

• kocaelı kım ne derse desın ıyıdır
    kampus dagdadır yurtta oyle
    ama genede guzel
    su otobus sorununu da bır cozseler cok guzel olacak
    ozellıkle makınası ıcın ıyı dıyorlar
  • saçma sapan yorumlar işte bak ben sana anlatıyım hemen bi kere kou ilk sıralarda öncelik hakkı veriliyor ayrıca hazırlık sınıfında okuyacak arkdaşlar eğer ingilizce eğitim görüceklerse yardımcı olabilirim yakın bi arkaşım hazırlık okulunda görev yapıyor öğretim görevlisi okutmandır pm atarsanız ilgilenirim kou gerçtekten diğer üni. nazaran eğitim kalitesi açısından yüksek hepinize başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampüs61 -- 14 Temmuz 2008; 15:05:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

wallahi istanbuldan gelen arkadaşlar için kocaeli iyi olabilir ama tartışılır tabi ne kadar iyi olduğu sonuçta ortamınız olduktan sonra kötü diye bişey yok.. he genelde mantıksız bir üniversite mi? EVET.. ama kötü de değil.. bu arada yeni arkadaşları seneye fotoğraf kulübüne bekleriz :)

Abi.. abi... beni de fotoğraf klubüne alır mısın?ayrıca Kocaeli Üniversitesi nie o kadar b.k atıyosun Nerazzuri mis gibi okul işte

• KOCAELİDE OKUYAN ARKADAŞIMIN YANINA GİTMİŞTİM KOCAELİ GERÇEKTEN HARİKA BİRYER.ÇARŞISI ÖZELLİKLE SÜPER.SIRF ÖĞRENCİ İÇİN TASARLANMIŞ BİR ÇARŞI GİBİ SANKİ.ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ VAR SİNEMALAR VAR HEMDE BOL BOL.ÜNİVERSİTE DERSEN DAĞIN TEPESİNDE BİRYERDE AMA FULL LÜKS.SINAV SAATLERİ DERS SAATLERİ HER SINIFIN KAPISINDAKİ PLAZMALARDAN KONTROL ED,İLİYOR.ALET EDEVAT DESEN VAR HER İMKAN VAR.KİRALAR DA ÇOK PAHALI DİİL.İSTANBULA YAKIN.BURSAYA YAKIN.DENİZ VAR.E DAHA NE İSTİYOSUN
  • büyük ihtimal kocaeli kimya mühendisliğine yerleşeceğim her bakımdan kocaeliyi tavsiye edermisin eğitimi öğretim görevlileri kampüsü sosyal imkanları arkadaşlık ilişkileri vsvs internetten edindiğim bilgiye göre kimya müh veziroğlu kampüsünde bu kampüsdemi dağda denizin kenarında gibi gösteriyorlar haritada
    hazırlık okuyacağım bide umuttepe kampüsündemi hazırlık okunuyor
  • hazırlık anıtpark kampusunde okunuyor
    kucuk bır yerdır
    mımarlar orada hazırlık orada bırde konservatuar orada
    kucucuk bır yerdır
    bu sene orada okudum sınıfı gectım
    gecme notu 60tır
    hazırlık bıtsın dıye cok soylenıyoruz ama bıtıncede uzuluyoruz
    yata yata sınıf gectım
    gokce hocaya denk gelırsenız butun sene dass.k gecer
    ıyı hocadır kendı
  • hazırlıkta manyak piyasa yaparsın bu arada.kızların tam ortasında biyer
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.