Şimdi Ara

kocaeli üniversitesinde okuyan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kocaeli üniversitesi teknik öğretim fakültesi elektrik öğretmenliği bölümünü kazandım gibi, sizce kocaeli okumak için nasıl bir yer? sosyal imkanları nasıl? insanların öğrencilere bakış açısı nasıl? bilgilendirirseniz çok sevinirim.

• Gelip görmen tavsiyemdir.
  • merhaba ben işletme fakültesi mezun öğrencisiyim öncelikle seni tebrik edyiroum kocaeli okumakta acısıyla tatlısıyla süper ben arıyorum emişnim ilk başta zorluk çeksende sende arıycaksın hazırlık bölüm okucakmısın bilmiyorumm umuttepe kampüsü dağın başında olsada ilgi çekici ve merak uyandırıcı bi yer sabahları kalkıp arabaya binmekte cabası bşarılarının devamını dilerim sende bana şu konuda yardımcı olurmuusn?

ya biri bana şunu açıklayabilirmi ea barajı geçmiş dediler ama ben hala anlamadım!!!

quote:

Orjinalden alıntı: kampüs61

uffffffffffffffffffffffff

quote:

quote:

DİPLOMA NOTU / PUANI
    003,71
    ÖSS PUANLARI ORTAÖĞRETİM
    BAŞARI PUANI
    ÖSS-SÖZ-159,031 ÖSS-SAY-135,907
    ÖSS-EA-1
    149,505
    ÖSS-DİL
    ---
    ÖSS-SÖZ-2
    136,757
    ÖSS-SAY-2
    132,003
    ÖSS-EA-2
    --- 079,791
    MEZUN OLACAĞI/OLDUĞU
    Okulun Kodu Okulun Türü Alan/Kol/Bölüm
    347955 52011 2143

AĞIRLIKLI ORTAÖĞRETİM BAŞARI PUANLARI (AOBP)
    Sözel
    (AOBP-SÖZ) Sayısal
    (AOBP-SAY) Eşit Ağırlıklı
    (AOBP-EA)
    (AOBP-SÖZ) 083,252 (AOBP-SAY) 081,117 (AOBP-EA) 082,140
    Y-ÖSS PUANLARI 0,3 AOBP'li 0,8 AOBP'li Ek Puanlı
    Y-ÖSS-SÖZ-1 Puanı184,007

Basarı Sırası
    1296986 ---
    --- ---
    ---
    Y-ÖSS-SAY-1 Puanı
    Basarı Sırası ---
    --- ---
    --- ---
    ---
    Y-ÖSS-EA-1 Puanı 174,147
    Basarı Sırası
    1315060 ---
    --- ---
    ---

hocam kuzenim ticaet lisesi mezunu 89 doğumlu biri bana bunu açıklayabilirmi nerelere girebilir yada hiç mi giremez pek iç acıcı değil ama değerlendirebilcek biri varsa beklerim şimdiden tşk ederim...

• Senin kuzen napmış yav. Boş bıraksa daha iyiydi :S Barajı geçememiş malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: REDLİNEMRE

Gelip görmen tavsiyemdir.

gelip görücem ön bilgi olsun diye söyledim. peki istanbuldan nasıl gidebilirim tam olarak? teşekkür ederim

@kampüs61 vallahi ben hiç bilmiyorum ya sadece kendi bölümüme baktım o yüzden ne desem yalan olur
  • Sosyal ortam olarak pek birşey bekleme İzmitten .
    İmkan çoktur ama çarşı genelde İş üzerine kurulmuş gibi birşey kafeler var bolca orası güzel .
  • KOcaeli Metalurji Müh ? NASILDIR...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gazi üni hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik
    gelip görücem ön bilgi olsun diye söyledim. peki istanbuldan nasıl gidebilirim tam olarak? teşekkür ederim

Trenle izmit istasyonda in. Karşıdaki taksiciye halkevi durağını sor.Ordan umuttepe arabasına bin.Son durak umuttepe.
    Not:Umuttepe'ye giderken dağa çıkıyor bu araba diye panik yapma zaten dağın başında.
  • Üniversitenin en iyi öğrenci kulübü...http://www.alternatifgelisim.com/
  • dostum ben de Kocaeli'ye girmeyi düşünüyorum bu sene, iyi olmuş bu başlık

Arkadaşlar Kocaeli İngiliz Dili ve Edebiyatı nasıldır, bilgisi olan var mı? Bir de Fen Edebiyat Fakültesi Umuttepe'de mi?
  • Kocaeli Üniversite olarak :

Gelişmekte olan ve eğitimi gayet yeterli bir üniversitedir. Özellikle teknik bölümler gayet iyi...

Kocaeli'de ortam ve öğrencilere bakış :

Kocaeli gayet büyük bir şehir o yüzden yok bu öğrenci yok bu halk bu avam diye ayırt edemezsin küçük şehirlerde olduğu gibi...

Kocaeli Üni Kampüs :

Kampüs gayet modern ve yeni, henüz tamamlanmayan kısımları var...

Kocaeli'de hayat:

Her türlü imkanı bulabilirsin, bulamadığın şeyler içinse kocaeli- harem 1 saat otobüsle ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punkn Roll

Arkadaşlar Kocaeli İngiliz Dili ve Edebiyatı nasıldır, bilgisi olan var mı? Bir de Fen Edebiyat Fakültesi Umuttepe'de mi?
  • KOcaeli Metalurji Müh ? NASILDIR...
  • dostum selam

bende kocaeli elektrik öğretmenliği tercih edeceğim. marmara biyomedikal mezunuyum. genelde iyi duyumlar aldım ama bilmiyorum, ben istanbuldayım nerden geliceksin
  • bilgim yok ama bazı iş ilanlarında kocaeli metalurji müh mezunu olmasıda tercih sebebi ordan yola çıkarak iyi diyebiliriz sanırım
  • arkdaşlar ben kou mezunuyum tavsiye ederim imkanlar güzel kampus allahın dağında ama güzel gene özellikle istanbula yakın olması sebebiyle son 1,5 sene istanbul avrupa yakaısından gidip geldim tabi kastı biraz tavsiye edilmez.. anadolu yakası ise tavsiye edilebilir.. bizim sınıfın %80i anadolu yakasında geliodu..

onun dışında üniversite şehridir kiralar yüksektir istanbula ulaşım çok kolaydır ortam iyidir falan
  • peki arkadaşlar....Kocaeli üni deki hocaların çoğu yıldızdan gelmeymiş... Yıldız yatay geçişten öğrenci alırken Kocaeline öncelik veriyolarmıdır
  • hayır öncelik verme yoktur geçen dönem kocaeli metalurjiden bi arkadaş 3.50 ortalama yaptı geldi yine kasman lazım yatay geçişte baya ayrıca geçtiğin derslerin çoğunu tekrar aldırıolar fizik mat kimya ...(inkılap tarihi türkçe hariç hepsi yani).
  • Ben KASMAYA HAzırım vallaa.. dERSLERİ tekrar ALMAYI DA...
  • wallahi istanbuldan gelen arkadaşlar için kocaeli iyi olabilir ama tartışılır tabi ne kadar iyi olduğu sonuçta ortamınız olduktan sonra kötü diye bişey yok.. he genelde mantıksız bir üniversite mi? EVET.. ama kötü de değil.. bu arada yeni arkadaşları seneye fotoğraf kulübüne bekleriz :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.