Şimdi Ara

Kocaeli Üni hakkında bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda puanlarımı yetiştirdim 2. senemde..

Şimdi bu bölümde okuyanlar,yada buna benzer ; Reklam Halkla İliş ve Halkla iliş reklam bölümünde okuyanlardan yardım bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OlguN_ -- 6 Ağustos 2009; 15:57:13 >

• Yokmu okuyan arkakadaşlar ?
  • Bir bilgi,bir yurt,bir yol hakkında yardım edende mi yok ?
  • Yardım yahu
    Okuyan kalan yokmu Umuttepe'de..
    Yurt,yol,bilet biri anlatsın :)
  • Ben Kocaeli/Gölcük oturuyorum büyük bir ihtimalle mühendislik yazıcam(KOU)

Bölümle ilgili bi bilgim yok ama Üni ile ilgili ne öğrenmek istiyorsun ki ? Yardım edebilcem bişey varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 22 Temmuz 2009; 16:08:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Ben Kocaeli/Gölcük oturuyorum büyük bir ihtimalle mühendislik yazıcam(KOU)

Bölümle ilgili bi bilgim yok ama Üni ile ilgili ne öğrenmek istiyorsun ki ? Yardım edebilcem bişey varsa.

Üsküdardan servis ne kadardır..
    Yurtları iyimidir..
    Umuttepe çevreinde ev kiraları ne kadardır..

Gidecek birine acil çareler bunlar..
  • 1 saatlık yol atla uskudardan otobuse 10 tl ye gıder gorursun ben umuttepedeyım ama gıt kendın gor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Bilgi Üni. vs YTÜ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yurtları nasıldır acaba ?
    Çevreinde okulun,belediyenin yurtları varmış..
    Acaba gerekli yeterlilik var mı ?
    Temizlik,internet gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Yurtları nasıldır acaba ?
    Çevreinde okulun,belediyenin yurtları varmış..
    Acaba gerekli yeterlilik var mı ?
    Temizlik,internet gibi..

Yurtlar hakkında sana pek bi bilgi veremem ama tanıtım günlerine giderek öğrenebilirsin.
    Bildiğim kadarıyla Umuttepeye Mühendislik gibi yurtlarda yeni yapıldı yani bütün kampüs herşey orada toplandı.
    Ayrıca yurtlar 2 kişilik ve gayet temiz diye biliyorum ama tam olarak bi bilgim yok dediğim gibi.
    Bu hafta içi tanıtım gününe gitmeyi düşünüyorum o zamana istediğin cevapları alamazsan yardımcı olabilirim.
  • Şimdi bende 1-2 saat araştırdım..
    Umuttepe'ye en yakın yurt Yavuz Selim ve Zekiye Gündoğdu yurdu var..
    Herşeyi çok iyi Yavuz Selim'in,girmesi ayrı bir dert ama çok rezalet birşey gördüm..
    Odalarda internet yokmuş ! Böyle aptallık olurmu ?
    İletişim Fakültesinden okuyupta yurdunda iletişimsiz kalmak rezalet..
    Bunu gidip konuşmak gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OlguN_ -- 24 Temmuz 2009; 0:23:58 >
  • Daha bilgisi olan yazarda düşünen öğrencilere katkı olur..

450 liraya 3+1 dailer varmış..
    3 kişi kalındımı hem rahat hemde ekonomik oluyormuş..
    Umuttepe 10dklık yol,isteyen yürürmüş hatta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Daha bilgisi olan yazarda düşünen öğrencilere katkı olur..

450 liraya 3+1 dailer varmış..
    3 kişi kalındımı hem rahat hemde ekonomik oluyormuş..
    Umuttepe 10dklık yol,isteyen yürürmüş hatta..

yürümeyi unut yok ole bısey kım demısse artık yemişş senı en yakın yerlesım yerınden 40 dk kadar yuruyosun
  • Bugün gittim Umuttepeye..
    Fakülte hakkında bilgi aldım..
    Kampüs harika..Merkezde yürüyorduk,tepede uçtuk..
    Hava hep yağışlı,ama bol oksijenli..600metre gibi yukarda..4 çevresi dağlık ve yepyeşil..
    Yeşil minibüsler 10dkda bir gelip gidiyor..
    Yeni bitirilen yurtta fakültelere sıfır..Yerleşkede wireless var ama yurt binasına kadar sıçrıyormu bilmiyorum..
    Her katta var deniliyor ama odalarda yok sanırım..

Özel yurtlar merkez kampüse yakın,onlarda minibüslere..
    Yürüyerek çıkılcak gibi değil evet,fakat değer 15dk çıkmak araç ile..

Ayrıca mühendislik fakültesi hemen girişe yapılıyor,inşaata girdim..
    Harika bir yere taşınıyorlar...
    Besyoda gelmiş..Gelecek seneye kadar sanırım aşşağada sadece hazırlık kalacak..
  • Tüm bölümler dahil bilgileri paylaşalım..
  • arkadaşlar acaba bu sene bütün mühendislikler hazırlık dahil umuttepedemi okunacak? ben ist kartalda oturuyorum. günlük olarak umuttepeye gidip gelebilir miyim? yarın tercih yapıcam. ona göre kou'yu başlara yazmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metrixcafe

arkadaşlar acaba bu sene bütün mühendislikler hazırlık dahil umuttepedemi okunacak? ben ist kartalda oturuyorum. günlük olarak umuttepeye gidip gelebilir miyim? yarın tercih yapıcam. ona göre kou'yu başlara yazmayı düşünüyorum.

Hazırlık herkes için aşşağıda,yani merkez kampüsde..
    Mühendislik bu sene bitirilecekmiş..Hazırlık olduğundan seneye yada geçersen bu sene çıkacaksın..
  • Ya arkadşlar ben 9 sene yaşadım kocaelide hiç güzel bir yer değil yani genel olarak bi dinginlik var havasından mıdır nedir.Umuttepe öğrenciler arasında unuttepe olarak geçer çünkü oraya çıktınız mı sosyal yaşamı unutuyor insanlar üniversite tıpçıların elinde olan bir ünveirsite olduğu için en dandik bölümleri ilk geçirdiler umuttepeye mühendislikler vinsan denen iğrenç körfezin en pis kokan barak yerinde kaç sene ders yaptı bu sene taşşıncak diolar ama hiç bilmiyoırum nolucak.Taşınsa bile umuttepe kışın çok zor bir yer heryerden otobüs var evet ama otobüs yolda kalabiliyor inşşatı zamanında helikopterle işçilere yiyecek atmışlardı yukardıan .Anadoludan gelenler için güzel sayılabilir ama istanbul izmir bursa bunların yanında sıfır kalır.Belediyelerin hepsi AKP.Ve gün geçtikçe barların sayısı azalıyor.Eğitim kalitesine gelince daha öncede söyledim gne söylüroum üstü bezek içi tezek.Gerçekten binası donanımı özellikle kantini inanılmaz güzel.Ama hocalar hiç değişmiyor 80den 90dan kalma kitaplar işleniyor.Ha kaliteli hocalarıda var ama hepsi bi yerden sonra özele geçiyor asistanlar oldukça agresif.Sonuç olarak pek tavsiye etmem .Ama yeni açılan üniversitelere gitmektense KOuye gidilir.

• Teşekkürler..Daha bilgisi olan ?
  • Bizim bir arkadaş KOU'de İlköğretim matematik öğretmenliği okuyor ve i.ö, okulu bana çok tavsiye etti çok sakin bir yermiş ben de internetten biraz araştırdım ve güzel olduğuna karar verdim, tercihimi de yaptım:))
  • Tebrikler..Umarım yerleşirsiniz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.