Şimdi Ara

Kocaeli mi sakarya mı akdeniz mi (makine) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
5.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: byns

sakarya diyorum kocaeli makineyi bırakan biri olarak kocaeli sanayi şehri tamam sakarya da kocaeline bursaya istanbula pek uzak sayılmaz.Erasmus yapmak istiyosan kocaeliyi pek tavsiye etmem.ayrıca kocaeli geçme notu:65 sakarya da 50 olması gerek (50 veya daha altı )bu demek oluyoki sakaryada kolay derece yapılır böylece erasmus işi kolaylaşır dili erasmusta halletmiş olursun.ayrıca sanırım sakarya güneş enerjili arabalı yarışlara katılıyo kocaelide böyle projeler göremezsin tamam eğitimi iyi sayılır kocaelinin ama bence sakarya(hem sakarya itüden ayrılmış zamanında)

Erasmus konusunda haklisin..Koskoca makinadan 3 kisi gondermisler.Gecme notu 65 olmasi da cabasi.Ben kisisel sebeplerim olmasaydi sakarya yazardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustClark

Siralaman kac

83

işte kocaeli olmaz gibi ama oladabilir
  • purpleswag kullanıcısına yanıt
    İ.ö 76k ile kapatmis ben de yazdim 71k yim.Yaz sen belli olmaz bu islere

• quote:

aynen

kaç k ya kadar yazdın sen ? baş ve son olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleswag

quote:

aynen

76k ya iste bide uludag ee i.ö yazdim o da 76k ile kapatmis.Daha dusuk yazmadim

• quote:

quote:

quote:

aynen

En önlere kaç yazığını da sordum. Asıl merak ettiğim de oydu

Ben mesela 13k altı 1. 10k altı 2. Sonra kocaeli

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen

En önlere kaç yazığını da sordum. Asıl merak ettiğim de oydu

Ben mesela 13k altı 1. 10k altı 2. Sonra kocaeli

En üste deü makina i.ö yazdim 60k ile kapatmis sonra kocaelk bursa zaten 10 tercihim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustClark -- 10 Temmuz 2014; 23:18:20 >

• Sakarya'ya gelmeden görmeden burada yaşamadan bilemezsin dostum şehir de güzel yaşam da. Her yerde yok mu zaten değişik insanlar? İzmir de bile var.. Sakarya'dan korkmayınız bi Kayseri bi Konya değil sonuçta.. Kocaeli istiyorsan yaz ikinciye mutlaka Sakarya yaz gelse pişman olmazsın.

• hocam sakarya eem nasıl ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka yorumu olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byns

sakarya diyorum kocaeli makineyi bırakan biri olarak kocaeli sanayi şehri tamam sakarya da kocaeline bursaya istanbula pek uzak sayılmaz.Erasmus yapmak istiyosan kocaeliyi pek tavsiye etmem.ayrıca kocaeli geçme notu:65 sakarya da 50 olması gerek (50 veya daha altı )bu demek oluyoki sakaryada kolay derece yapılır böylece erasmus işi kolaylaşır dili erasmusta halletmiş olursun.ayrıca sanırım sakarya güneş enerjili arabalı yarışlara katılıyo kocaelide böyle projeler göremezsin tamam eğitimi iyi sayılır kocaelinin ama bence sakarya(hem sakarya itüden ayrılmış zamanında)

Kouda proje nasil yok ya teknopaki ne ise yariyor.

Vede elektrik nasildir kouda

• Almanya'da çalışmak istiyorum. Sizce makine için Sakarya'mı yoksa Kocaeli'mi ? tercihlere 1 gün kaldı cevap verirseniz çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reo*

Almanya'da çalışmak istiyorum. Sizce makine için Sakarya'mı yoksa Kocaeli'mi ? tercihlere 1 gün kaldı cevap verirseniz çok sevinirim

Eğer değerlendirebilirsen akdeniz almanya ya staja gönderiyo ve isteğe bağlı almanca hazılığı var. Kendine güveniyosan oradab halledebilirsin ama genel olarak akdeniz de makine eğitimine hep yetersiz diyolar

• Akdenizin makinesi 2 yıllık daha almanyaya gönderdigi yok ,siz belki mezun olup giden duymussunuzdur ama almanca hazırlık bu yıl geldi zaten o yüzden e rasmus ya da degisim konularinda akdenizin hic bi artısı yok ,zaten e rasmus icin ortalama da lazim akdenizde gecmek bile cok zor ortalama yapılmaz,cukurova sakarya varken e rasmus ve dil konusnda akdeniz önerilmiyor hocalari bile ,benim bildiklerim bunlar

• Peki sakarya mak. mi yoksa kocaeli mak. mi ?
  • Mühendislik seçerken en çok dikkat edeceğiniz konu sanayi çokluğudur efendim.ben ilk sıraya kocaeli sonrada sakaryayı koyarım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.