Şimdi Ara

Kocaeli mi sakarya mı akdeniz mi (makine)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
5.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi akdeniz in almanca hazırlık ve staj olanakları var
    sakarya nın erasmus olanakları bi hayli fazla
    kocaeli nin de eğitimi aralarında en iyidi

hangisi sizce ?

• up up
  • updullah
  • Ben Kocaeli derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • purpleswag kullanıcısına yanıt
    bu koşulda akdenize gitmen daha mantıklı
  • Sakarya. Cidden makine mühendisliği kalitelidir ve dediğin gibi Erasmusun canına okuyor kampüs de harika üstelik.

• neden kocaeli biraz daha açsaydın? yani diğerlerinden ne kadar daha iyidir ? bir de i.ö olur olursa
    antalya da yaşıyorum zaten o yüzden uzaklaşasım var ve o almanya da staj işi baya bi zor olsa gerek. tabi baya çalışıcam ama ya olmazsa diye bi durum da var
    sakarya üniversitesi tamam da şehir baya kötü gibi o yüzden ondan kararsızım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kocaeli bence İst. Yakin ve sanayi şehri bide eğitimi saglammis

• Kocaeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: purpleswag

neden kocaeli biraz daha açsaydın? yani diğerlerinden ne kadar daha iyidir ? bir de i.ö olur olursa
    antalya da yaşıyorum zaten o yüzden uzaklaşasım var ve o almanya da staj işi baya bi zor olsa gerek. tabi baya çalışıcam ama ya olmazsa diye bi durum da var

Kocaeli kardesim cunku istanbula yakin muhendislik fakultesi akademisyenleri iyi sehir guzel antalyada kurtulmak istiyosun sakaryaya kotu diyosun .kocaeli kaliyor .kocaeliyi sec pisman olma

• quote:

Orijinalden alıntı: purpleswag

neden kocaeli biraz daha açsaydın? yani diğerlerinden ne kadar daha iyidir ? bir de i.ö olur olursa

Hocam ben kocaelide bi anadolu lisesinden mezun oldum fizik hocamız bize geçen sene bi öğrencinin sakarya makineyi kazandığını ama bu yıl kocaeli makine için gireceğini falan söylemişti

Sakaryayı beğenmessen izmit merkezdede kalabilirsinin bizim burdan bi abi izmit merkeze gitmek için 20 km yol gidiyor bide ordan sakaryaya gidiyor düşün yani :D
  • Sakarya kampüsü çok iyi sapanca gölü altında hemen, düzeni de çok güzel kampüs çevresi de fena sayılmaz ama şehir genel olarak pek iyi değil en azından bence antalya ve kocaeliden kötüdür.konum olarak kocaeli de sakarya da güzel.
  • Kocaeli derim bende kesinlikle , staj olanagda çok yok antalya sanayi sehri değil bildiğin turizm şehri , eğer akdenizde okursan iyi bir staj yapmak için yine başka bi yere gitmek zorunda kalırsın ama kocaelinde okursan çok iyi staj imkanlarin olur ayrica akdenizin hazirliği bir şeye benzemiyor (tecrübe)

• Erasmus falan yada yurtdışı hayallerin varsa sakarya güzel kampüs güzel doğal güzellik anlamında güzel şehirmiş eskiden itü kullanıyormuş sanırım kampüsü öyle birşeyler varmış işte itü den hocalar varmış sanırım ama insanları düşünce yapısı olarak değişikmiş biraz kiralar çok iyi değilmiş istanbula falan 2 saat ama kocaeli gelirken sakarya yazılır mı tartışılır
  • Kesinlkle kocaeli sanayinin dibi zaten ,mühendislikte almancanin hic bi artısı yok cince ve ingilizce önemli cünkü is bunlar arasinda akiyor,almanca hic bi isine yaramaz.bence kocaeli>sakarya akdenizi hic yazma bile ,ben akdeniz makine ögrencisiyim istedigini olani sor bana ama bosuna yazma cok pisman olursun ,kocaeli sakatya dururken akdeniz yazılmaz buranın turizm gibi bölğmleri iyi mühendisligi 5 para etmez.lab bile yok

• o zaman sırayı şöyle yapıyorum

kocaeli
    sakarya
    akdeniz

ama 2-3 arasında pek emin olamadım

bir de kocaelinin gelme ihtimali kesin değil
    sakarya büyük ihtimal
    akdeniz kesin
  • Sakarya cogu olanak acisindan kocaeliden daha iyidir bence bırak degistirmeyi sakaryayı öne bile yazarsin akdenizi bn yazma derim stajını gec teknik hic bi egitimi yok sakarya da tutmaz akdeniz olursa yazdgna cok pisman olursun bi de antalya yasadıgım yer diyosun bildigin bi sehirde üniversite okumak kadar kötüsü yok cünkü baskalari merak edip o shri severken sen yine ayni ortamda devam edityosun hic bi sey cazip gelmiyor her yerini biliyosun hep ayni yüzler etrafinda,kocaeli sakaryadan sonra sevebilcegn bi sehir yaz ögrnci sehri olan akdenizin egitimini az cok biliyosundur ögretim görevli sayımız tüm üniversitelerden az lablar kullanıla acık degil cok pisman olursun,ben makinede okuyorum akdenizde bu yıl degistirmek icin sinava girdim kocaeliyi düsünüyorum eskisehir ya da

• teşekkürler herkese

başka fikri olanlar ?
  • sakarya diyorum kocaeli makineyi bırakan biri olarak kocaeli sanayi şehri tamam sakarya da kocaeline bursaya istanbula pek uzak sayılmaz.Erasmus yapmak istiyosan kocaeliyi pek tavsiye etmem.ayrıca kocaeli geçme notu:65 sakarya da 50 olması gerek (50 veya daha altı )bu demek oluyoki sakaryada kolay derece yapılır böylece erasmus işi kolaylaşır dili erasmusta halletmiş olursun.ayrıca sanırım sakarya güneş enerjili arabalı yarışlara katılıyo kocaelide böyle projeler göremezsin tamam eğitimi iyi sayılır kocaelinin ama bence sakarya(hem sakarya itüden ayrılmış zamanında)

yıllar sonra gelen edit:06.02.2019
    arkadaşlar ben kocaeli makineyi 2.sınıfta bıraktım.şimdi iü elektrik-elektronikde okuyorum.Kocaeli bizim okulun çoğu bölümünden(elekteronik hariç)daha kaliteli lablara ve hocalara sahipti.kıymetini bilin.ayrıca tüm bölümler bir arada okuduğundan kampüsü canlı da oluyordu.iü avcılarda daha 1 tane kafe yok.Sakarya yorumumun şu an arkasında değilim.Ama sakarya cennet gibi yer,kocaelinin ise ulaşımından tut havasının pisliğine kadar çevresel şeyleri iyi değil.iş bulma konusunda sıkıntı yaşamazsın ama ne kadar maaş alırsınız orasını bilemem.

okulu bırakmak konusuna gelirsek bırakmadan önce iyi düşünün ben bu bölümü mü sevmiyorum yoksa çalışmayı mı sevmiyorum diye kendinize sorun
    şöyle ki liseyi yeni bitirmiş sınavdan çıkmış yorgun ve toyken verilen kararlar en az 10 defa düşünülmeli.Genelde hayal ettiğiniz şeyler bizim ülkemizde gerçek olmuoyor ona göre kendinizi ayarlayın.Kodlama ile uğraşırım diye bu bölümü bıraktım bir arkadaşımın okuldaki bilgisayar mühendisliğini yermesiyle el-elo müh yazdım.Şimdi bilgisayar yazmış olsaydım bir sürü güç elektriği yok kablo hesabı vs gibi boş derslerle vakit kaybetmezdim.ölü halimin bile rahat iş bulacağı bir bölüm bilgisayar.elektronikte işler daha zor.Çünkü çinle yarışmak imkansıza yakın.
    diyeceğim o ki iyi düşünün önemli olan okuldan ziyade bölümdür.4 yıl sonra okul bitecek ve hayatınızın belki de kalan 40 yılı ya o bölümle ilgilenecek yada vazgeçim kendi sevdiğiniz şeylerle uğraşacaksınız.kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byns -- 6 Şubat 2019; 18:23:22 >

• purpleswag kullanıcısına yanıt
    Siralaman kac

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.