Bildirim
Kocaeli-İzmit li arkadaşlar bi bakabilir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hat 200 e bin kartala kadar atar ordan metroyla nereye gidiceksen artik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: JustClark
Hat 200 e bin kartala kadar atar ordan metroyla nereye gidiceksen artik
ben beylikdüzüne gitcem sen bana kartal diyosun :) -
Efeturdan yarım saatte bir kalkıyor ve ortalama 1 saat 45 dk ya gidersin. Ama otogardan saatte birdir. Kuruçeşme'den yarım saatte bir.
quote:
Orijinalden alıntı: Polifemus
İzmit otogarından istanbul kaç saat sürer acaba? ve sürekli otobüs bulunur mu?
İzmitliyim. Efe Tur Kuruçeşme yazanesine gidiyorsun abi esenlere bir öğrenci diyorsun 18 liranı alıyorlar. 30 dk da bir otobüs var. Esenlerde indikten sonra metroyla mertere gidiyorsun ordan metrobüs avcılar avcılardan da beylükdüzü aktarma.
Ama istersen gel cahit topelden bindireyim seni cessna skyhawk a yolda atarım paraşütle seni ben de atatürke inerim, uyar mı? -
yogun zamanlarda gitmiceksen metro ile (otobüs firması oan) 14 liraya gidersin 1.30 saat otagar 1 saatte beylikdüzü. metronun servisi var. abonman cart ile 14 tl normalı 18 . -
quote:
Orijinalden alıntı: karaposu1
yogun zamanlarda gitmiceksen metro ile (otobüs firması oan) 14 liraya gidersin 1.30 saat otagar 1 saatte beylikdüzü. metronun servisi var. abonman cart ile 14 tl normalı 18 .
orda ki metro servislerine her önüne gelen binebiliyor mu? ben 3 4 kez metronun servisleriyle beylikdüzüne gitmiştim ama şimdi aklıma geldi. her önüne gelen biniyor mu bu servislere. metro firması bunu nasıl ayırıyor ki -
bilet kontrolu yapmıyorlar tamamen vicdani bir durum : ) -
Hocam 200 le gidersen metro ile metrobus e aktarma yapıp tek otobüsle beylikdüzü oluyor ama kaç saat sürer ne sen sor ne ben soylim.En iyisi bin bi firmaya esenler yapıp firma servisiyle beylikdüzü yap derim.
quote:
Orijinalden alıntı: karaposu1
bilet kontrolu yapmıyorlar tamamen vicdani bir durum : )
Hocam servisler hergün oluyor demi. Yarin icin lazim bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X