Şimdi Ara

Kocaeli Hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
11.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tercih zamanı başlayınca veya tercih sonrası hazırlıkla ilgili kararsız kalacak arkadaşlarıma bir tavsiye dahası iyilik babında bir önerimdir bu.Kocaeli üniversitesinin hazırlığı ile ilgili çoğu soruyu cevaplayabilirim ve isteyene sehirle ilgili bilgide verebilirim ve gercekten çok önemli bir karardır hazırlığa kalmak veya gecmek.o yüzden aklınıza gelebilcek her soruyu sormanız tavsiyemdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekatronik95 -- 28 Haziran 2014; 22:11:35 >

• Sa kardes kocaeli uni hakkinda sorularim var hazirlik nasil)acaba ben iktisat secmeyi dusunuyorumda senin bolum)farkli biraz hem cevreyi insanlari ortami hazirlik hakkinda bilgi verirsen sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektrik mühendisliğinin hazırlığı yok demi göremedimde sitede
  • Bilgilendiricek biri yok mu

• evet ark. sorularınızı alabilirim su andan itibaren?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo142929

Sa kardes kocaeli uni hakkinda sorularim var hazirlik nasil)acaba ben iktisat secmeyi dusunuyorumda senin bolum)farkli biraz hem cevreyi insanlari ortami hazirlik hakkinda bilgi verirsen sevinirim

kardeş öncelikle ingilizce öğrenmeye hevesin yoksa hiç girişme derim.ben liseden ing. zayıftı ve ablam ing. öğretmeni olduğu için hevesim vardı liseden temelim zayıftı ama yatkındım öğrenmeye bu sene bitirdim hazırlığı...
    bi kere öğrenmeye hevesin varsa işin kolay çünkü etraftaki bi çok boş konuşan tipten etkilenmezsin..
    çünkü etraf ya ne işimiz var burda,nerden kaldık hazırlığa,lanet olsun diyen tiplerle dolu olcak.sen kendini onlardan soyutlayıp işine bakcan.millet ortam kurmaya gelmiş sanki okula...ben neredeyse sıfırla girdim su an yabancı biriyle rahatça konuşcak düzeydeyim..
    sorun varsaa cevaplarım...yazman yeter..

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychosocial99

elektrik mühendisliğinin hazırlığı yok demi göremedimde sitede

http://yabancidiller.kocaeli.edu.tr/tr/content/haz%C4%B1rl%C4%B1k-e%C4%9Fitimi-iste%C4%9Fe-ba%C4%9Fl%C4%B1-olan-b%C3%B6l%C3%BCmler

bunlar isteğe bağlı bölümler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabancı Hazırlık
    2 yıl önce açıldı
    Bilkent Hazırlık
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadşalar şu önerilere bi bakarsanız iyi olur bence:

1)Bi kere hergün ama hergün ingilizce görceksiniz,ingilizce konuşulan ortama maruz kalcaksınızz.Kimisi için bu berbattır kimisi için iyidir.Bana sorarsanız on numara bi ortam çünkü dile aşina oldukça daha kolay öğrenirsiniz.
    2)kimisine göre yan gelip yatma yeridir hazırlık..hiçte öyle bişi yok..2.dönem habersiz quizlerin dönemidir ve haftada 1-2 quiz olursunuz..eğer idmansızsanız yani dizilerle vb. şeylerle kendinizi zinde tutmuyorsanız işiniz zor olur..
    3)Bizde yabancı bi hoca vardı.Onunla ders dışındada hafta sonu cafede görüşüp 1-2 saat muhabbet ederdim.böyle böyle gelişti ingilizce..
    4)hoca bi soru sorunca yanlış cevap vermekten korkuyorum diyenlerden olmayın.gülerler.sonuçta oraya öğrenmeye gitmişsiniz...

dahası için bu konu altına yazın arkadaşlar...
  • Sagol hocam cevap verdigin icin benim ing sikintili biraz ama biraz calismaya basladim kendim.kelime fln bakiyorum 95liyim hazirlikta okusam 2 sene kaybim olucak ne dersin yazmalimiyim kocaeliyi puanim 327 kocaeli 293 le almis ist gelmiyo ist disida yakin olsun istiyorum cevreyi anlatirmisin biraz okul.galiba uzakmis resimlerde.fln gordum umuttepe galiba sehir disi gibiymis

• Dil konusunda da zayifim baya ama elimden geleni.yapmak zorundayim kiralar fln nasil.yurtlar fln

• Simdi benim anlamadigim sey bolum türkçe gozukuyo ama isteğe bagli hazirlik varmis ben hazirligi okusamda sonra bolum derslerinde ingilizce gormuyecem demi bolum türkçe olduğu icin ?

• Aynn bolum turkce

• hocam ortam nasıl ben inşaat düsünüyordum ama hazırlık zorunluymus kötu oldu endüstri de yazabilirim

sehir nasıl kou ortamı ögrenci sehri mi istden gelicem de alısma filan sıkıntı olur mu ?
  • quote:

Sagol hocam cevap verdigin icin benim ing sikintili biraz ama biraz calismaya basladim kendim.kelime fln bakiyorum 95liyim hazirlikta okusam 2 sene kaybim olucak ne dersin yazmalimiyim kocaeliyi puanim 327 kocaeli 293 le almis ist gelmiyo ist disida yakin olsun istiyorum cevreyi anlatirmisin biraz okul.galiba uzakmis resimlerde.fln gordum umuttepe galiba sehir disi gibiymis

iktisatla ilgili pek bilgim yok ama kampus merkeze biraz uzak.ben umuttepede özel yurtta kaldım 1 sene boyunca ama son 1-2 ay neredeyse hergün merkeze indik.
    33 nolu otobüsle 25 dk da iniyosun 53 ise az dolaştırır onunla 30 dk ya çıkar belki 35 dk hatta.akçakocada ev tutarsan iyi olur...merkeze yürüme mesafesi 5-9 dk arası..okula otobüsle 15 dk sürer...kampuste pek yapılcak bişi yok...yani sıkıldın mı merkeze kaçacan direk umuttepede kampüspark kız yurdunun altında cafe var ama o gürültü ve sigara dumanına maruz kalmak istemezsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

hocam ortam nasıl ben inşaat düsünüyordum ama hazırlık zorunluymus kötu oldu endüstri de yazabilirim

sehir nasıl kou ortamı ögrenci sehri mi istden gelicem de alısma filan sıkıntı olur mu ?

ist.dan gelceksen sıkıntı yok zaten akşam sabah evdesin bi okula gelcen...sehire adapte olmana gerek yokk..inşaat varken endüstri yazılmaz bence..ama iyi araştır yine de...kampüs ortamının pek tadamadım ama hazırlık ortamından güzel orası kesin dediğim gibi hazırlığı verimli okurum dersen süper olur ama yok niyetin en baştan yoksa hiç girişme az çalış muafiyette atla gitsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekatronik95

quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

hocam ortam nasıl ben inşaat düsünüyordum ama hazırlık zorunluymus kötu oldu endüstri de yazabilirim

ist.dan gelceksen sıkıntı yok zaten akşam sabah evdesin bi okula gelcen...sehire adapte olmana gerek yokk..inşaat varken endüstri yazılmaz bence..ama iyi araştır yine de...kampüs ortamının pek tadamadım ama hazırlık ortamından güzel orası kesin dediğim gibi hazırlığı verimli okurum dersen süper olur ama yok niyetin en baştan yoksa hiç girişme az çalış muafiyette atla gitsin..

zaten evden gelip eve geri gitceksen gün içinde alışma durumun olmaz..ben hataydan 14 saat yol çekip geliyorumm.sen düşün... herşey eğitim için

• quote:

Dil konusunda da zayifim baya ama elimden geleni.yapmak zorundayim kiralar fln nasil.yurtlar fln

hocam baya zayıfsan ya muafiyete kadar kendini az biraz hazırlı muafiyete ya da direk pas geç ing. hazırlıklı bi bölümü çünkü heves olmadan olmaz bu işş..ev kiraları bayındırlıkta 550 gibi ama merkeze 40-45 dk bayındırlık denen yer..akçakoca var orda 550-600 civarı ama merkeze yürüyerek 5-9 dk okula otobüsle 15 dk civarı.hem otostopta bulursun okula rahatça sorularınızı yazmaya devam edin arkadaşlar....
  • Bi kaç kişiye daha sordum hazirligi lisedekinden farki yok diyolar ama siz rahatça konuşabilecek duzeydeyim dediniz napsam çok kararsizim
    Peki hocam su dusuncem yanlismi
    1 sene hazirlikla kaybetmek yerine unideyken yazları falan kurslarla halledilemez mi dezavantajı olur mu ?

• Hevesim var ogrenmek.istiyorum ama lisede malum.anlamadigimiz icin calismadik ogrenemedik en son yazan arkadas dogru diyo.gibi 1 sene kayip olmazmi kursa fln gitsek kapatamazmiyiz farki

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychosocial99

Bi kaç kişiye daha sordum hazirligi lisedekinden farki yok diyolar ama siz rahatça konuşabilecek duzeydeyim dediniz napsam çok kararsizim
    Peki hocam su dusuncem yanlismi
    1 sene hazirlikla kaybetmek yerine unideyken yazları falan kurslarla halledilemez mi dezavantajı olur mu ?

hocam açıkcası sizin fikriniz de mantıklı.hatta bi aralar hazırlıktan kal gelmişti..keske okulla kursu beraber yürütseydim dedim..ama genelde benim için iyiydi..ama okulla beraber kursu yürütürüm derseniz neden olmasın...benim bölümüm zor olduğu için bölümle zor yürütürdüm kursu o yüzden bu sene hazırlığı hallettim..madem ilk senemde kazandım dedim kendi kendime bu senemi ing. hazırlığa ayırmak istedim..ama dediğim gibi bölüm zor değilse tabiki de bi arada yürütünn...ama arkadaşlar dediğim gibi ilk önce heves var mı yok mu onu bi ölçün..yoksa girdikten sonra dönüşü yok bu işin...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.