Şimdi Ara

Kocaeli de ögrenci evi ve masrafları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler seneye Kocaeli de okumayi dusunuyorum. Bana oradaki maddi hayat hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Oncelikle 1+1 evi satın almaya kalksam fiyatlar ne duzeydedir ? Veya kiralar? elektrik+su+yiyecek masraflari nnasil olur ?
    Bilgisi olan benimle paylasirsa memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardimci olabilecek yokmu beyler

• takip
  • Koca konu disinda kimsenin mi bilgisi yok

• 800 lira orduevinin orda evlerin kirası odan her otobüs geçer ulaşımda sorun olmaz.500tl civarı devlet hastanesinin oralar cedit mah. çingene mahallesi ama zararsızlar :) cumhuriyer parkının oralar tam merkezi izmiti daha çok pahalıdır ordada ulaşım sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çılgın Bir Denizci

800 lira orduevinin orda evlerin kirası odan her otobüs geçer ulaşımda sorun olmaz.500tl civarı devlet hastanesinin oralar cedit mah. çingene mahallesi ama zararsızlar :) cumhuriyer parkının oralar tam merkezi izmiti daha çok pahalıdır ordada ulaşım sıkıntı olmaz

Hocam bana rakamlar cok fazla geldi. Ben 1+1 demistim bunlar 1+1 lerin fiyatimi ?

• Umuttepede okucaksan yuvam akarca filan var evler cok ucuz orda toki konutlari 3+1 500tl filan ama hem okula hem merkeze otobusle gitmen gerekicek. Ben fethiye caddesine 30 saniye uzaklikta oturuyorum. 2+1 550tl ev buyuk ama eski. Duzgun merkezde ev bakarsan 2+1 600 civari filan. 1+1 ev cok yok. Otobusler 1.25tl. Ama bence izmire gore pahali bir sehir ben izmirden gittigim icin orayla kiyasladim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de ev almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

Umuttepede okucaksan yuvam akarca filan var evler cok ucuz orda toki konutlari 3+1 500tl filan ama hem okula hem merkeze otobusle gitmen gerekicek. Ben fethiye caddesine 30 saniye uzaklikta oturuyorum. 2+1 550tl ev buyuk ama eski. Duzgun merkezde ev bakarsan 2+1 600 civari filan. 1+1 ev cok yok. Otobusler 1.25tl. Ama bence izmire gore pahali bir sehir ben izmirden gittigim icin orayla kiyasladim

Hocam peki 2+1 evi satin almaya kalksam ne kadardir tahminen ? Okul yolu sorun olmaz merkeze ve ortami guzel olan yere yakin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bos İnsan

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

Umuttepede okucaksan yuvam akarca filan var evler cok ucuz orda toki konutlari 3+1 500tl filan ama hem okula hem merkeze otobusle gitmen gerekicek. Ben fethiye caddesine 30 saniye uzaklikta oturuyorum. 2+1 550tl ev buyuk ama eski. Duzgun merkezde ev bakarsan 2+1 600 civari filan. 1+1 ev cok yok. Otobusler 1.25tl. Ama bence izmire gore pahali bir sehir ben izmirden gittigim icin orayla kiyasladim

Hocam peki 2+1 evi satin almaya kalksam ne kadardir tahminen ? Okul yolu sorun olmaz merkeze ve ortami guzel olan yere yakin olsun.

Tam fiyat olarak bilemem hocam ama kiralarla kıyaslarsam depremi yasayan evler oldukca uygun fiyatli ama iclerine biraz masraf gerekebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.