Şimdi Ara

Koça kafalar Başladı Yarıldımm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Formatı değişmiş çok feci olmuşlar.
    Az önce oyun koca kafayı kazığa oturtup üzerinde arabayla geçiyorlar

• özgü neden türkçe konuşma bilmiyormuş taklidi yapıyor anlamadım ama fena değil
  • Ooo ilerdeki skeçlerde Tecevüzcü çoşkun var.
  • basta nurı alcoluolanda superdı
  • ya benim espri anlayışımda bir sorun var ya yaş 25 oldu artık ota .oka gülmez olduk bilmiyorum ama bu programın neresi komik???
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokalq

ya benim espri anlayışımda bir sorun var ya yaş 25 oldu artık ota .oka gülmez olduk bilmiyorum ama bu programın neresi komik???

koca kafalar okadar komik bir program değil yani normalsin bazı sahneler komik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla berk tokay aslında feci komik bir insan kendi yaptığı işlerde ama nedense burada gülemedim hiç ben de
  • Yav o ayşe arman mı ne ona yaptıkları klipte koptum ben Berk tokayın noel dayısı bütün koca kafaların alayına yeter ya neyse,zaten adamlar programın yarısında sürekli mesaj veriyorlar biryerlere.Mizahıda o ölçüde tutmuşlar sanırım ama mizah olarak komik,yarılcak bir tarafı yok ama ber tokayın yazdığı şarkılar gerçekten çokl makara

Ben noel dayıyım,koca bir ayıyım çok delikanlıyım,lan lan salarım

• Bende de bir tuhaflık var galiba.Kaç kez kendimi zorladım ama hiç gülemedim.Çok banal ve sıradan geldi.Bu arada yaş 31
    quote:

Orjinalden alıntı: gokalq

ya benim espri anlayışımda bir sorun var ya yaş 25 oldu artık ota .oka gülmez olduk bilmiyorum ama bu programın neresi komik???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.