Şimdi Ara

Koca Doğuda İnternet Yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabahtan beridir ülkenin doğusunda internet yok ne devlet daireleri ne özel şirketler kimse iş yapamadı resmen hayatı durdurdular burada

Ama ne bir haber servisi bunu haber yaptı

Ne bir yetkili çıktı oll ama yaptı

Ne bir şirket çıkıp teknik arıza var diye açıklama pişkimliğine bile girmedi

Yahu böyle bir rezillik dünya devi denen bir ülkede yaşanabilir mi işimi resmen zehir ettiler bugün

Kuzey kore ile dalga geçenler dönsünler bir halimize baksınlar bir adan içeri alındı diye koca doğuda internet kesiliyor böyle bir müdahale şekli nerede görülmüş

Bu arada işe bak evde ki Tivi bu çalışıyor ama internet kesik giremiyoruz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dövlet bize bakmayor

• Elektrik su devlet hizmetide durdurulmalı oradaki halka fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Dövlet bize bakmayor

Saçma sapan konuşmayın arkadaş Erzurumdayım ben sabahtan beri yapılması gereken bir ton işi yapamadım hayat oradan basit geliyor ama ne para çekebiliyorsun ne atm işlemi ne banka işlemi ne fatura işlemi ne sgk işlemi hiçbirşey yapamadık koca gün öyle çöp oldu gitti

Ben internetin parasını veriyorsam ben bu devletin vergisini ödüyorsam bunu bana yapma hakkı yok kardeşim

• bakiyorum da fetocular hemen devlete saldirmaya baslamis. ne yani internet kesilmisse ne olmus. annenizin karnindan internetle dogmadiniz.

fetocu olmayan halka da sesleniyorum. buyuk oyunu gorun, bu tuzaga dusmeyin.
  • bu hep yapılan birşey zaten.sokağa çıkma yasağı olduğu dönemde hakkaride neredeyse 1 hafta mobil internet yoktu.

olan orda mecburiyetten duran doktora öğretmene oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1000 -- 26 Ekim 2016; 21:06:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

bakiyorum da fetocular hemen devlete saldirmaya baslamis. ne yani internet kesilmisse ne olmus. annenizin karnindan internetle dogmadiniz.

fetocu olmayan halka da sesleniyorum. buyuk oyunu gorun, bu tuzaga dusmeyin.

Hocam ben ateistim ama Allah'a inanıyorum. Reyis Allah var diyorsa vardır heralde. Fetodan nefret ediyorum. Şimdi ben reyisci miyim fetocu mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen 2013 oncesi reiscisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

sen 2013 oncesi reiscisin

Reyise canımız feda.
  • İşte burda ki yorumlara bakarakta ülkenin zeka ve beyin gelişim seviyesini görüp ülkede neden
    terör olduğunu neden %100000000000000000 vergiler olduğunu neden bi bok üretip geliştiremediğimizi anlayabilirsiniz.

Avrupanın fransız devrimi ile aştığı konuları malesef 2016 yılında bilgiye ulaşımın bu kadar kolay olduğu internet çağında aşamıyoruz.

Daha kendi ülke insanını sevmeyen insanların araplar mal araplar gerizekalı pis yobazlar kendi kendileriyle savaşıyolar hede hödö demeleri ayrı ironik bir durum.

Avrupalılar ırkcılık yapıncada demediklerini bırakmazlar.

Türkiyede benzin neden pahalı diyene beğenmiyorsan siktir git başka ülkeye diyen bir zeka ortalamasına sahip ülkeden çokta şey beklememek lazım.
    Zaten düşünemeyen kendini geliştiremeyen insanlar en çok siyasi partilerin ve iktidarların işine yarar
  • 500 yıldır gelişemeyen ülke ve insanları işte ne bekliyorsun
  • Devletin güvenlik çıkarları neyi gerektiriyorsa sonuna kadar yapacaktır.Bizde arkasındayız.
  • Saat 10 gibi geldi internet. Allah kimseyi internetsiz bırakmasın çok zor

• Orta anadolu civarında da ttnet cok kotu gidip geliyor, biraz duzeldi su an.
  • Doğu bölgesinde internet kesiliyor ama birkaç haber sitesi dışında yazan yer yok. Bu deneme sonucunda tepki gelmediğine göre tüm ülkede istedikleri zaman interneti kesebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

Devletin güvenlik çıkarları neyi gerektiriyorsa sonuna kadar yapacaktır.Bizde arkasındayız.

Terörle mücadelenin yöntemi bir bölgedeki bütün şehirlerin internetini kesmek olmamalı.

Gezi'de bile sadece sansür yaptılar, interneti yavaşlattılar. Ama tümden kesmediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Elektrik su devlet hizmetide durdurulmalı oradaki halka fazla

Doguyu tamamen vermek istiyorsan bu kadar şehit niye veriyoruz boşa. bop diyincede aglarsınız. Ülkenin dogusuda batısı da bizimdir ayrımcılıga gelmeyin
  • asau kullanıcısına yanıt
    Orada devlet falan kurmadılar yalnız. Hala savaş içerisindeler ve bağımsızlık mücadelesi veriyorlar. Bir konuda da cahil olma be kardeşim

• Kilisin neden internetini kesersiniz ki?? Yrminle deli olacam yahu Üniversitenin 0.1 mbps internetiyle mini.donanimhabere zorla giriyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Teyit ettiğim Gaziantep , Urfa, Van , Erzurum cep telefonları dahil internet kesik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.