Şimdi Ara

Koç Üniversites Bölüm Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koç üniversitesinde bölüm değiştirmek veya çap yapmak kolay deniliyor.Şöyle birşey yapabilirmiyiz bir tm bölümünü tam burslu olarak kazanıp sonra başka bir mühendislik bölümüne geçiş yapabiliyomuyuz.Şartlar nelerdir

• Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen acaba 350 ile girsek bi bolume normal de 400 ile alan bi bölume gecme sansımız varmı bunu ögrenmek istiyorum bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe.1905se -- 20 Mayıs 2013; 23:10:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodo911

Koç üniversitesinde bölüm değiştirmek veya çap yapmak kolay deniliyor.Şöyle birşey yapabilirmiyiz bir tm bölümünü tam burslu olarak kazanıp sonra başka bir mühendislik bölümüne geçiş yapabiliyomuyuz.Şartlar nelerdir

Tabiki mumkun koc ve sabancida hazirliktan sonra istediginiz bolumu
    Secebilirsiniz .
    Ornek
    Cevre muh %50
    Kazandin girdin hazirlik bitti , Bilgisayar Muh istedin Sectin ama bursun gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdan biriyle konustum ve bana dediki bi arkadasi koc kimyada iyi derece elde etmis gecis hakki vermisler tipa bile gecebiliyormus ama o endustri muh cap yapmis o zaman ilgisz bi bolume gecis oluyorsa hemsirelikten tipa gecis olur mu ? tam burs kesilir mi?

• burslu girip basarili olup bolum degistirirseniz bursunuz gitmez, koc universitesi tanitim filmini izleyin orda soyluyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: engrugur

burslu girip basarili olup bolum degistirirseniz bursunuz gitmez, koc universitesi tanitim filmini izleyin orda soyluyorlar

cidden oylemi ben simdi uluslararası ilişkiye %50 girsem işletme ye yada mf den makinaya geçebilirmiyim ?? tabi yine bursumun %50 kalması gerkiyor

ancak http://registrar.ku.edu.tr/tr/trdirections bu sayfada benım %50 gececegim bölumun taban puanını yapmıs olmam gerekiyor deniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe.1905se -- 29 Haziran 2013; 14:06:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp vs boğaziçi işletme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.