Burası doğru hocam. Bizde yeni yeni bu mantığa geçti mesela, comp sınavlarına çalışan hakikatten yapıyor ortalama 70 falan geliyor. Ama böyle olunca da AA sınırını 88 falan yaptılar yine saçmaladılar. Umarım müfredat değişince düzelir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Koç'un balon olması (2. sayfa)

-
-
Eğitim sistemi 100 yıl önceden hallice. Güncelleyemiyorlar. Hoca bazlı kalıyor düzenlemeler devlet okullarında. Devlet kurumu hantalligi var. Bizim bölüm başkanının ders içeriklerini güncelleme konusunda bilinci var. En azından müfredatı iyilestiriyor. Böyle sınırlı düzeltmeler oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizimkiler de bayağı iyi haklarını yemeyeyim. Neredeyse sıfırdan müfredat yapıldı. Biz görmeyeceğiz ama 23 ya da 24 girişliler sanırım o müfredata göre alacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizimki de o tarz işte. Ben mezun oldum. Yeni müfredatla okumayı isterdim
O müfredat ne öyle ya. Sinyali sonunda 2ye almak, 6
Dönemde must olmaması, ml gibi şeyler olan daha zengin ders havuzu.
Ama cengiz denen varlık nedeniyle hala alınan 212 ucubeliği
Aynısı ya. Nefret ediyorum şu saçma sapan devre işlerinden. Matematiksel altyapı vermesi güzel ama tamamen vakit kaybı gibi hissettiriyor. Gidip en ekstrem saçma sapan ezber noktayı buluyorlar her seferinde de
Hiçbiri bizim üninin bölüm dışı derslerinin her bölümde ayrı ayrı olması ve katalog olması kadar sert olamaz 🥲
Geçen sene cs'te fiziği zorluyorlardı ortalama 40 falan geliyordu çan falan da yok b1 b2 falan alıp geçmiştim, bu sene ise test yapmışlar millet yüksek ortalamalara üzülüyor olan bize oldu mesela, farklı müh bölümlerinde de test olayı vardı
Bölüm dersleri yine iyi en azından, harf notlarının neye göre arttığı hakkında hiçbir fikrimiz yok ama bir şekilde dengeliyor
Koordinatörlüğü almadılar mi ondan ya. Gecen dönem acayip rahattı verip kurtuldum
Yok zaten bu dönem rahatçaydı görece. Aa verdim zaten. Sadece ders lüzumsuz. Hareedy (s.a.v) de çok itiraz etmiş legacy ders diye zorlamışlar. Bu ucubelik kalkana kadar bize uyku yok. Elektronik secmeyeceksen hicbir gereği yok 311'de bile blackbox calisacaz adam bize diffusion diyor sus artık sus
Tamamen şahsi fikrim ama hareedy (s.a.v) arkamda güçlü hissediyorum
Sinyalcileri hiç sevmiyorum ya gereksiz detaylara takılıyorlar sürekli gibi geliyor bana. Comp forever abi.
Harbiden şu 311 212 ikilisi kadar bomboş bir iş yok. 212 teorik gibi giriyor baştan sonra çıkmış ezberlemezsen kalıyorsun. 311 zaten çıkmış çözme simülatörü.
Çok sağlam çalışmışlar bizimkiler. Dünya çapındaki 200 kadar bölümü inceleyip bir ders planı hazırlamışlar. Yani Kontrol ve Otomasyon Bölümü o müfredatla açık ara en iyi bölüm olmuş okulun. Daha iyi bir örneği çok zor yani yoktur bence.
Üzücü gerçekten
bu son robotik yerine gelen mufredattan mi bahsediyorsun
-
Evet
neyi farklı ki
-
Her şeyi. İlk sene aynı. 2. sene bazı gereksiz dersler seçmeli olmuş. 3 ve 4 sağlam guncel secmeliler gelmiş. Bir de seçme esnekliği var
Özel okullardaki notlamayı savunmayın bence. En büyük dertleri 1 milyondan giren veya yabancı öğrenci olarak gelen, ders çalışmayan, okula uğramayan öğrencileri de derslerden geçirebilmek bunların.
Bunu yapmaları tamamen ticari kaygılardan dolayı, bu boş "öğrenciler" derslerden geçemezlerse paralarını verecek başka özel ararlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 5 Temmuz 2025; 1:6:28 > -
Hak edene not verilmemesinden iyidir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X