Koç tıp yüzde 50 sıralama

-
-
İlk 3kya girip yıllık 100k veren ne bilim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC45EB9BA -- 11 Eylül 2021; 12:53:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DC45EB9BA
İlk 3kya girip yıllık 100k veren ne bilimYa da zugurtleri konuşturacak kadar çok parası vardır.
Millet biz gibi fakir değil ki olm
-
tıp 151k bir de
Oğlum hem zeki hem çalışkan hem zengin nasıl olabiliyorsunuz awk 100-0 önde baslamissiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu tıpta da anadolu bursiyeri gibi bir program mı var? %50 ile girince tam bursluya falan mı dönüşüyor? Bu sıralamalardan Koç tıp yazmak hiç mantıklı gelmiyor bana ama yazanların da bildikleri bir şey olsa gerek.
-
Kontenjanin yarisi filan anadolu bursiyerine gidiyor, geri kalan yarisi da normal bir şekilde parayi basip giriyo.
hocam bursiyerliğin başvurusu çok mu önceden oldu ? yoksa şimdi söylesek alabiliyorlar mı böyle ,bilginiz var mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: HelbramBu tıpta da anadolu bursiyeri gibi bir program mı var? %50 ile girince tam bursluya falan mı dönüşüyor? Bu sıralamalardan Koç tıp yazmak hiç mantıklı gelmiyor bana ama yazanların da bildikleri bir şey olsa gerek.
paraları var paraları
-
Son mulakata geldiler galiba, başvurular cok daha onceden başlıyor okulun ilk donemi bile olabilir
Edit: guzel sallamisim
30 haziranmis son
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 8 Ağustos 2021; 22:48:19 >
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EBBB59CB7hocam bursiyerliğin başvurusu çok mu önceden oldu ? yoksa şimdi söylesek alabiliyorlar mı böyle ,bilginiz var mı
"Şimdi söylesek" kebap mi soyluyorsun kardeşim
Hiç kimse kibarca sorduğum soruya cevap vermemiş .
Evet .zekiyim , çalışkanım , eğitime verecek paramız da var . Ayıp mı ???
Annem cerrahpasa İngilizce tıp , babam Hacettepe tıp mezunu .
Anormal olan şey ne anlamadım .
bu bursiyer programı 1k içindekiler için mi sadece ? makine %50si 23kdan almış girebiliyorum, önceden başvursam kabul alma şansım var mıydı yani ?
sadece ilk 1k 2kdakiler içinmiş gibi geldi de bu program
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gülgün Ayfer
Anormal olan şey ne anlamadım .Ayfer hanım, siz bu arkadaşların kusuruna bkmyn. 4.2 den kapatacak h.o
quote:
Orijinalden alıntı: Gülgün Ayfer
Anormal olan şey ne anlamadım .Takma hocam sen... Robert Kolej'de %0,5 ile alıyor ama 150 bin tl para istiyor.
Hayalin Koç ise imkanın varsa hiç düşünme. Ha değer mi ? Bu herkese göre değişir tabi... Aynı puanla iyi bir devlet tıpta da okunabilir. Çoğu insan da böyle düşünür ama insanın hayalleri , eğer imkanı varsa yok edilmemeli. Sen hayallerinin peşinde koş bu güzel bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 8 Ağustos 2021; 22:54:49 > -
1 2k siniri filan yok 5 haneliden ie ye girenler biliyorum. Olasiligi ne kadar yuksek emin degilim ama tip disinda (o da 3.5k dan kapadigi icin) girebilmek disinda net bir siralama siniri yok sanirsam
tüh be keşke zamanında haberim olsaydı şundan.şimdi boş yere sağlık okuyacaz
teşekkür ederim cevaplar için
-
İnsanlar her sorunuza cevap vermek zorunda değil. Ayrıca anne-babanızın cvsine kadar yazmanız toplumdan ve görgü kurallarından ne kadar uzak olduğunuzu gösteriyor, bu ayıp ve anormal.
Teşekkür ederim hocam bu arada cevap için, ben tıp için ayrıca bir program var falan sanıyordum. Dediğiniz gibi galiba anadolu bursiyerleri ve maddi açıdan bir sıkıntısı olmayanlar yazıyor demek ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helbram -- 8 Ağustos 2021; 23:0:1 > -
Aynı sıralama ile başka bir yabancı bir lisede okuyorum zaten .
alın teri çalışıp , eğitime para ayırmanın neresi ayıp anlamadım
nazik cevabınız için teşekkür ederim
umarım ki herkes hayaline kavuşur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
İlk 3kya girip yıllık 100k veren ne bilim
|
Siz ne kafa açarsınız bee Allah çevrenizdekilere sabır versin |
İnsanlar her sorunuza cevap vermek zorunda değil. Ayrıca anne-babanızın cvsine kadar yazmanız toplumdan ve görgü kurallarından ne kadar uzak olduğunuzu gösteriyor, bu ayıp ve anormal. Teşekkür ederim hocam bu arada cevap için, ben tıp için ayrıca bir program var falan sanıyordum. Dediğiniz gibi galiba anadolu bursiyerleri ve maddi açıdan bir sıkıntısı olmayanlar yazıyor demek ki. |
Millet biz gibi fakir değil ki olm |
Oğlum hem zeki hem çalışkan hem zengin nasıl olabiliyorsunuz awk 100-0 önde baslamissiniz
|
"Şimdi söylesek" kebap mi soyluyorsun kardeşim |
Benzer içerikler
- kyk hafta sonu izni ne zaman başlar
- komiser yardımcısı maaşı
- ayt edebiyat notları pdf
- tyt netlerim artmıyor
- kenko alarm kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X