Şimdi Ara

Koç.net Resmen Vodafone Türkiye'ye Katıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye’nin önde gelen alternatif operatörlerinden Koç.net’in, Vodafone Türkiye şirketler grubuna resmen katıldığını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bu adım, müşteri odaklı stratejik programımızın geleceğe daha da güçlü taşınması adına önemli bir kilometre taşıdır.

Bundan iki yıl önce, kurumsal müşteri segmentindeki konumumuzu güçlendirmeye yönelik çok önemli bir adımı Borusan Telekom'un bünyemize katılması kararı ile atmıştık. Bu son derece başarılı birleşme sonucunda güçlenen ekibimiz ve zenginleşen ürün ve hizmet yelpazemiz ile bugün Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin %58'ine hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Bugün, bu stratejiyi pekiştiren yeni adımımızı atarak, yetkin kadrosuyla başarılarını tescillemiş Koç.net ile oluşturduğumuz birlikteliğin, Vodafone Türkiye’nin “bütünleşik telekom çözümleri sunan operatör" olarak pazarda farklılaşma stratejimize ivme katacağına inanıyorum.

Türkiye telekomünikasyon sektöründe yeni bir sayfa açacağına inandığımız bu birleşme vesilesiyle aramıza katılan arkadaşlarımıza en iyi dileklerimizle hoşgeldiniz diyor, bu birlikteliğin sektörümüze ve hepimize hayırlı olmasını diliyorum.

Saygı ve Sevgilerimle,

Serpil Timuray
    CEO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDanielSD -- 2 Aralık 2011; 13:35:00 >

• vodafone'a internet altyapisi acisindan bir yarari olur mu acaba? belki bize daha uygun int. paketi olarak yansir.
  • Tebrik ederiz, umarız Türkiye'nin internet mağdurluğuna bir alternatif olur ve bu alandaki tekeli kaldırırsınız...
  • ucuza sabit internet hayal etmeyin. Telekom halen tekel. Devlette buna gözyumuyor. Sabit telefonu mecbur kullanmaya devam. Şimdilik hayal kurmayalım bence. Ama vodafonun bu hamlesi bizler için umut verici...

İnşallah kurtuluruz şu telekomdan
  • Büyük ihtimalle Almanya vodadone ( eski Arcor) firmasi gibi DSL servisini saglamaya baslayacaklardir. Ama hala altyapi TT tarafindan verildikce pek de bir degisiklik olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.