Şimdi Ara

Koç.net'in Adsl Kampanyası...Biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
0
Favori
36.170
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar uzun zamandır evime internet almak için uygun bi adsl kampanyası bekliyorum mevcut kampanyalardaki 24 ay taahhüt gözümü korkuttuğu hiçbiri sıcak gelmiyordu, ancak koç.net in bi kampanyası var daha önce konu açıldımı bilmiyorum ama araştırıken gözüme çarptı,

-24 aylık sözleşme yok
    -kablosuz modem hediye
    -3 ay boyunca aylık 14.90 ytl
    -3 ay sonunda normal fiyat yani 29 ytl den devam.

bana uygun geldi ama siz değerli forum üyelerininde görüşşlerini almakta fayda var diye düşündüm ve konuyu açtım. ilgilenen arkadaşlara şimdidien teşekkürler

http://www.biri.com.tr/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenersel -- 10 Eylül 2008; 11:26:51 >

• modem veriyorlarsa iptal edileceğinde taahhüt olmasada kendi belirledikleri tutardaki ücretini geri isterler sonuçta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsung-İstanbul -- 29 Ağustos 2008; 16:43:53 >
  • modemi her halukarda geri istiyorlar.
  • Bence smile a göre çok avantajlı.
    Kurulum ücreti yok. ,
    İlk ay kotasız kullanım.
    24 ay Taahhüt yok.

Üç aylığına bile alınır kullanılır. Bence koç salak değil. 3.ayınsonunda seni kaybetmemek için elbette bişeyler yapar...
  • AirTies WAV-140 Kablosuz ADSL2+ VoIP Modem veriyorlar. İstedikleri depozit, iade edilmezse kesecekleri para 50 lira. Ancak ben bu modemi piyasada 200 liranın altında göremedim. İhtiyacı olana %75 indirimli modem imkanı da doğuyor böylelikle!

Şaka bir yana, ben ciddi olarak düşünmekteyim.
  • iyide koçnet kimin altyapısını kullanıyo,ttnet se hiç geçmeye gerek yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gongola

iyide koçnet kimin altyapısını kullanıyo,ttnet se hiç geçmeye gerek yok..

TTNET Adsl kullanan aboneler yeni kampanyalardan faydalanamıyorlar... Yok böyle bir saçmalık mantık Abone sayısını arttırmakmış....

Elbetteki KOÇ SMILE SUPERONLINE TurkTelekom'un alt yapısını kullanacak çünkü Türkiyedeki tek Adsl Sağlayıcı Firma...

Geçmeye gerek var kısa hesap yap...

Modemi 50 ytl ye al 100e -130a (tutturabildiğine) sat = 50-80ytl arası kar
    3 ay nete 90 yerine 45 öde = 45 cebine kalsın
    taş attında kolunmu yoruldu 100-150 lira neredeyse cebine kaldı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: EagLeEyes

quote:

TTNET Adsl kullanan aboneler yeni kampanyalardan faydalanamıyorlar... Yok böyle bir saçmalık mantık Abone sayısını arttırmakmış....

Elbetteki KOÇ SMILE SUPERONLINE TurkTelekom'un alt yapısını kullanacak çünkü Türkiyedeki tek Adsl Sağlayıcı Firma...

Bu nasıl hesaptır böyle yaw?! Bu gerçek olamaz heralde.. Bu hesaba göre 3 ay interneti kullanıp daha sonra kapattırdığında ve modemi de sattığında hem 3 ay internet bedavaya geliyor hemde üstüne sana 5-35 ytl kalıyor? Vardır bunda bir bit yeniği, zannetmiyorum bu şekilde olacağını

• http://forum.donanimhaber.com/m_25906338/mpage_1/key_/tm.htm

bu linkte biraz tartışıldı konu, merak ettikleriniz varsa tıklayın.

Hatırlatma:3 aylık indirim kredi kartı ile abone olunursa geçerli, kredi kartı kullanmada nabone olunursa 2 ay indirimli
  • quote:

kalkıp kendi kablosunu döşeyecek değil ya hepsi aynı alt yapıyı kullanıyor işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: oaston

quote:

Orjinalden alıntı: EagLeEyes

quote:

Bu nasıl hesaptır böyle yaw?! Bu gerçek olamaz heralde.. Bu hesaba göre 3 ay interneti kullanıp daha sonra kapattırdığında ve modemi de sattığında hem 3 ay internet bedavaya geliyor hemde üstüne sana 5-35 ytl kalıyor? Vardır bunda bir bit yeniği, zannetmiyorum bu şekilde olacağını

Eeee rekabet piyasası bu Digitürk'te zamanında Her binaya Çanak Anteni ücretsiz kurarak 2 ay Bedava Digi makinasını kullandırdı. Eğer birşeyler yapacaksan ücretsiz bedava diyeceksin millete ve o zaman iş yaparsın....

O zamanlarda uydu sistemleri 500 milyonliraydı sene 2001 civarı hatırlarsanız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagLeEyes -- 6 Eylül 2008; 20:38:17 >

• Arkadaşlar olay basit: Adamların asıl hedefi sizi A tipi telefon kullanıcısı yapmak yani şehirlerarası, milletarası ve GSM görüşmelerini koçtelekom üzerinden yapacaksınız ve bunun için de size voip modem veriolar. zaten bu sistemde telefon faturanız düşeceği için büyük ihtimal abonelik iptali yapmazsınız. esas amacları bize adsl degil telefon dakikası pazarlamak bence..
  • bende yeni evime adsl alacam , buradan alayım bari ,modem ve şartname olmaması çok güzel bişey
  • Bursa Nilüferdeyim. Çarşamba arçelik bayisinden abone oldum. cumartesi modemi servis getirdi. Ayarları yapıp hemen bağlandım.
    İndirimli telefon görüşmesi içinde telefonu modeme bağladım.
    İki gariplik dikkatimi çekti.
    1- kredi kartıyla abone olduğum halde sözleşmede 2 aylık indirimli abonelik yazıyor. 3 olması lazım. İnternetten abone olmaya kalkınca da 2 ay indirimli yazıyordu.
    2- modemin içindeki ayarlarda voip için "provizyon yapılmamış, sip sunucusuna kayıtlı değil yazıyor." modemin biosu koçnete göre hazırlanmış.
    airties sitesinde smile, normal.. gibi bioslar var. biri biosu yok. Şu anda teli modem üzerinden kullanıyorum.
    Modemin kutusunun üzerinde de bu modem sadece koç.net ile çalışır. yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pphammer
    modemin biosu koçnete göre hazırlanmış.

Modemin kutusunun üzerinde de bu modem sadece koç.net ile çalışır. yazıyor.

Sıkıyosa satın modemi başkasına :D....Siz mi akıllsınız koçnet...

Ama bir sn, belki Firmware flashlanabilir tekrar...
  • şimdi baktım kocnet biosu, borusan, smile ve standart bios da var. Şu an için denemem tabii ki.
    Satmakta bir sorun olmaz. Çünkü abonelikten çıkarken ya modemi geri vereceğiz ya da 50 ytl vereceğiz.
    standart bios ile sorun kalmaz sanırım.
    modemin Usb si 1.1
  • hojam biri yok demişsin..sip weya voip ayarların da biri zaten koç un koç=biri zaten yeni bir marka yarattılar yani biri yi çıkartarak bende abone olmayı düşünüyorum 4 iş günü içinde başlarız weya bağlarız dediler hem modemi kullanmak istiyorum hem indirimden faydalanmak istiyorum ben açıkcası önemli olan ise 4 gün internetsiz kalmak we ttnet aboneliği iptal ettirmek... bunlar problem ama son 30 eylül...kaçırmamak lazım..
  • Üye oldum. Modem geldi. Bağlantının yapılmasını bekliyorum.
  • dün bağlandım bend
    modemi 50 ytl ye aldım
    3 ay 14,90 ytl
    ilk ay sınırsız internet
    taahüt yok

şu an kayıtlı kişiler varsa adsl olarak bence iptal ettirip buna geçsinler
    kolay gelsin
  • ttnet'i iptal ettirmek kaça patlıyo.mesela şimdi iptal etsek bütün eylül parasını mı kesiyorlar yoksa kullandığımız miktarı mı.artı bi ödeme istiyorlar mı iptal işlemi için.
    bu konuda bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar.şahsen eski kullanıcı olduğumuz için kampanyalardan yararlanamayıp sömürülmek ağır geliyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.