Şimdi Ara

Kobra Takibi - Alarm Für Cobra 11 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
191
Cevap
1
Favori
23.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .C.O.

Bir ara (3-4 sene önce) Kanal D bu diziyi "Almanya ile aynı anda" başlığı altında saat 21,00'de yayınlıyordu. O zamanlar Erdoğan Atalay'ın ekp arkadaşı René Steinke idi. Daha sonra yeni bölümlerde (yine ALmanya ile birlikte başlığı altındaki) René Steinke gitti yerine Christian Oliver geldi.

Sorum şu, Christian Oliver ekip arkadaşı rolünü oynamaya başladığı bölümde René Steinke'nin neden gittiği açıklanmadı? Daha sonraki bölümlerde açıklandı mı?
    Ve yine burada okuduğum kadari ile René Steinke Christian Oliver'li bölümlerden sonra yine diziye dahil olmuş? Doğru mu bu?

Bİr de ek olarak sanırım bu dizi Almanya'da hâlâ çekiliyor, yani güncel bölümler var. Peki bu bölümlerde ki kadroda Erdoğan Atalay'ın yanında kim oynuyor?

1- Almanya ile aynı anda gösterimdeydi sadece aynı bolum yanı aynı sezonlar değildi 95-96 senesının sezonundan başlamıştı türkiyede. Kanal D de...
    2- Christian ayrıldı şuan güncel çekilmi ve yeni sezon bolumlerınde René Steinke oynamakta.

René Steinke ın gidiş nedeninin bir bölümünde atıldıgına dair dedikodu var iken diğer bir bölümde tatilde olarak lanse edilmişti. Ama Türkiyede adamakıllı sıradan vermedikleri için tam net cevap veremıyorum sadece ızledıklerımden bılıyorum yabancı forumlarda cevaplarını bulacagını sanıyorum fakat hepsi almanca..

Saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

1- Almanya ile aynı anda gösterimdeydi sadece aynı bolum yanı aynı sezonlar değildi 95-96 senesının sezonundan başlamıştı türkiyede. Kanal D de...
    2- Christian ayrıldı şuan güncel çekilmi ve yeni sezon bolumlerınde René Steinke oynamakta.

René Steinke ın gidiş nedeninin bir bölümünde atıldıgına dair dedikodu var iken diğer bir bölümde tatilde olarak lanse edilmişti. Ama Türkiyede adamakıllı sıradan vermedikleri için tam net cevap veremıyorum sadece ızledıklerımden bılıyorum yabancı forumlarda cevaplarını bulacagını sanıyorum fakat hepsi almanca..

Saygılarımla

DOğru, sezon olarak göstermediler sanırım hiç, en fazla bir kaç bölümü ard arda gösterdiler hatırladığım kadarı ile, o da işte Almanya ile aynı anda başlığı altında gösterilen bir kaç bölüm. Acaba nette bu dizinin sezon olarak bölümleri bulunabilir mi? Esasında vardı sanırım, gördüm gibi geliyor, fakat alt yazı işi problem. :)
    Saygılar.

• Torrentte yok yani ben bulamamıştım geçtiğimiz senelerde torrent le uğraşıyordum yoktu ..

Ben diyorumki birlik olalım Erdoganı Yurduna getırelım nasıl fıkır

Bir ara (3-4 sene önce) Kanal D bu diziyi "Almanya ile aynı anda" başlığı altında saat 21,00'de yayınlıyordu. O zamanlar Erdoğan Atalay'ın ekp arkadaşı René Steinke idi. Daha sonra yeni bölümlerde (yine ALmanya ile birlikte başlığı altındaki) René Steinke gitti yerine Christian Oliver geldi.

Sorum şu, Christian Oliver ekip arkadaşı rolünü oynamaya başladığı bölümde René Steinke'nin neden gittiği açıklanmadı? Daha sonraki bölümlerde açıklandı mı?
    Ve yine burada okuduğum kadari ile René Steinke Christian Oliver'li bölümlerden sonra yine diziye dahil olmuş? Doğru mu bu?

Bİr de ek olarak sanırım bu dizi Almanya'da hâlâ çekiliyor, yani güncel bölümler var. Peki bu bölümlerde ki kadroda Erdoğan Atalay'ın yanında kim oynuyor?

Tom sewgilisinin ölmesinin ardından görevinden istifa etti ve Jan'ın gitmesinin ardından tekrar oynamaya başladı ama malesef 22 martta rtlde verilen bölümde vurularak öldü
    şuan yeni çekimlerde Gedeon Burkhard Semir'in yeni rol arkadaşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *tuanna* -- 8 Mayıs 2007; 12:18:36 >

• Doğru. Geçen ay vermişlerdi istifa ettiği bölümü. Tomun arabasına bomba koydular ( Eski Kasa Range Rover ) Sevgilisi ( Hamile ) arabaya binince arabayı çalıştırdı ve bum. Pusu toma kurulmuştu tabi tom binmedi arabaya. Bu bölümden sonra gitti sanıyorum.
  • quote:

Bir dakika.. Bu bomba sahnesini Tom camdan izledi mi? Ve sevgilisi siyah saçlı mavi gözlü bir bayandı ve yine bir operasyon sırasında tanışmışlardı değil mi?

Evet

http://www.erdoganatalay.org da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *tuanna* -- 26 Haziran 2007; 17:11:55 >
  • Ben bu konuyu yeni farkettim. Soruldu mu yukarıda bilemiyorum fakat bu dizide hep aklıma takılan bir nokta olmuştur. Ani frenleme anlarında gerek mercedes gerekse de bmw resmen kızaklıyor. metrelerce kaydığına tanık oldum araçların. Dizi için bu araçların abs sistemini iptal mi ediyorlar? Neden böyle birşeye ihtiyaç duyuyorlar anlayamadım.

Tercümesi: Eşek koştu koştu koştu, suya düştü... Boğuldu!
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Ben bu konuyu yeni farkettim. Soruldu mu yukarıda bilemiyorum fakat bu dizide hep aklıma takılan bir nokta olmuştur. Ani frenleme anlarında gerek mercedes gerekse de bmw resmen kızaklıyor. metrelerce kaydığına tanık oldum araçların. Dizi için bu araçların abs sistemini iptal mi ediyorlar? Neden böyle birşeye ihtiyaç duyuyorlar anlayamadım.

Ve fazlasıyla yanlıyorlar. Uçma sahneleride cabası . Ama en çok bittiğim nokta kazadan evvel araba e46 kazadan sonra e36. Bu detaylar mühim değil çok sağlam ve güzel bir dizi şuan mevcut birçok yerli diziden kaliteli bu kadar eski olmasına rağmen. Yeni sezon pek iç açıcı değil sanıyorsam.

• Ozdamar,

hocam uçma sahnesi veya mantığa uygu gelmeyen bazı sahneler kamera hilesi ve benzeri teknolojiler kullanılarak yapılıyor olabilir ama abs'yi devre dışı bırakmanın mantığını çözemedim bir türlü. Söz konusu araçların abs - asr gibi sistemlerini gerçekten devre dışı bırakmışlar anladığım kadarıyla. Heralde daha görsel sahneler ortaya çıksın diye yapmışlar.

Tercümesi: Eşek koştu koştu koştu, suya düştü... Boğuldu!
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Ozdamar,

hocam uçma sahnesi veya mantığa uygu gelmeyen bazı sahneler kamera hilesi ve benzeri teknolojiler kullanılarak yapılıyor olabilir ama abs'yi devre dışı bırakmanın mantığını çözemedim bir türlü. Söz konusu araçların abs - asr gibi sistemlerini gerçekten devre dışı bırakmışlar anladığım kadarıyla. Heralde daha görsel sahneler ortaya çıksın diye yapmışlar.

Daha dikkat çekici gözüktüğü için büyük ihtimalle acı bi fren sesi ABSli bir areacın durmasından daha çok dikkat çekiyor mesela Filmlerde hep FBI gelişmiş bi bilg. kullanır ama işletim sistemi hep DOSdur

Amaç daha dikkat çekici olması

V8 POWER...

• Merhaba arkadaşlar
    ben bu dizinin hayranıyım
    ve bu dizie ayit olan indirme) download) linklerini arıyoyrum

mana yardım edecek biri olursa çok ama çok sevinirim
    BİN ŞEHİDİMİZ VAR NE ZAMAN TÜRK OLACAKSINIZ
  • evet arkadaşlar bufilmi indirebileceğimiz linkleri varmı? ben ne zamandır izleyemiyorum
  • mrb arkadaşlar.geçenlerde pazar günü 4lerde bi baktım kobra takibi hemde üstte yeni bölüm yazıyo kanald de hemde sonradan gelen eleman oynamıyodu tom ve semih vardı.çok güzeldi yine aşığıyım bu dizinin kurtlar vadisi bir,kobra takibi iki gerisinde kapayın tv yi gitsin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.