Şimdi Ara

Kobra Takibi - Alarm Für Cobra 11 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
191
Cevap
1
Favori
22.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be DH de hiç buralara girmemiştim.Bir de baktım Kobra Takibi konusu.Valla bu kadar çok seven ve o saatlere kadar bekleyen tek ben değilmişim çok sevindim ya.Pazarları tekrardan veriyorlar Kanal D de ama dublajlar değişmiş gerçekten çok kötüydü.Zor izledim ya sesi kıstım izledim resmen
  • Bugün saat 14,30'da Kanal D'de
  • HarryBlade eklerseniz..Seviyorum bu dizi filmi..
  • vaLLa abi süper dizi :)) müzik için de teşk. edeRim :)) Çokkk seviyorum bu diziyi bi de türk'den oyuncu olmaz derler bakın imkan verilince Erdogan atalay hiç türk değilmiş gibi
  • Parçalanan BeMeWe ve MERSO'ları sigorta şirketlerinden, hurdacılardan ve araba pazarından satın alıyorlar, 3-5 bin Euro'ya, sonra biraz lake, biraz pudra, iki tane de krom eksoz takıp Almanya'daki FİLM OTOBANINDA (evet, öyle bir yer var, sadece film çekimlerinde kullanılmak üzere inşa edilen birkaç yüz metrelik bir otoban var Almanya'da) bunları rampalarda birbirlerine karşı havada çarpıştırıp bu arabaları ancak rüyalarında gören muhtelif ve müptela halk, kitle ve kesimlere defalarda izlettiriyorlar, izleyenler de "OOOHHH" ve "AAAAAHHH" diyip "BİZ BİNEMİYORUZ, ADAMLAR ÇARPIŞTIRIYOR" diye hayıflanıyorlar, kazadan sonra içinden canlı çıkan arabalar hep ALAMAN arabaları, kazadan sonra alev alıp içindeki kötü adamların yanıp gittiği arbalalar da BAŞKA MEMLEKET arabaları oluyor.

RTL'nin en önemli özelliği, hatta ALAMAN TV'lerin hepsinin en önemli özelliği, aşırı milliyetçiliklerini TV'lerde de devam ettirmeleri, ABD'de tutan ve dünyaya ihraç edilen dizilerin çoğu Almanya'da oynamaz, Alman versiyonu Almanya'da çekilir ve Almanya'da gösterilir. DERRICK, DER ALTE ("Bizim Yaşlı"), TATORT ("Olay Yeri"), TRAUMSCHIFF (Love Boat/Aşk Gemisinin Alman Versiyonu, saçmalıklarla doluydu), HINTER GITTERN ("Parmaklıklar Arkasında") ve sayısız dizi.

Zaten RTL ve Alman TV'lerini kopyalamaya çalışan da KANAL D ve tayfasıdır. Onlar da pert ve hurda araçları alıp BEYAZ MERCEDES çarpışıyormuş gibi gösterip 1972 model beyaz RENAULT 12 TS'leri infilak ettirmektedirler.

Hepsi bir kandırmaca ve reklamdan ibarettir. İnanmayın...

• Örnek bir... Parçalanan araçların hepsinin değeri en fazla 1000 €, BILD gazetesi reklamına dikkat!!!

Örnek iki... Polis MERCEDES'i bir SW ve o da ömrünün son demini yaşıyor...

• Bu Semih'in ortağı bir aralar Tom kranich'ti.Sonra 1-2 ortağı daha oldu galiba.Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?
    Tom ölmeyeydi keşke.
  • Abi bu dizi nerelerde yayınlanıyor hala anlamıyorum. Kanal A da haftaiçi her gün 19:30 da var. Ama çok eski bölümleri. Hiç araaba filan parçaladıkları yok.Acaip eski. var mı yeni bölümlerinin yayınlandığı bi kanal. illa Alman kanalı mı izlicez yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Bu Semih'in ortağı bir aralar Tom kranich'ti.Sonra 1-2 ortağı daha oldu galiba.Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?
    Tom ölmeyeydi keşke.

KanalD'de yayınlanan bölümler Tom'un gelmesiyle başlamıştı. Sonra sevgilisi ölünce Tom diziden 2 sezonluğuna ayrıldı Jan geldi. O da 2 sezon sonra gitti 19. sezonun sonuna kadar Tom oynadı tekrar. Tom'u 20. sezonun pilot bölümünde öldürdüler bir tane hayvanımsı bir ortak geldi. O da Erdoğan Atalay ile dizi çekimlerinde tartışınca gitti yerine şimdi acemi bir polis oynuyor.
  • Beyler her perşembesi gece yayınlanıyor. Yeni bölüm sanırım. Kanal D'de . Eski bölümleri indirmek isteyenler bana pm atsın. ( Kanal D bölümleri )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 21 Temmuz 2010; 1:18:48 >
  • 2000 li yıllardan beri seyrettiğim muhteşem aksiyon dizisi. Hernekadar klişe sahneler de olsa eski usül aksiyon sahneleri hala beni şaşırtır.
    Arada sırada arabalar değişiyor bu genelde dublörlerin kullandığı araçların farklı olmasından farkı sahnelerin birleştirilmesinden ve genelde bütçe sorunundan kaynaklanıyor. Aynı araçtan bir kaç tane bulamamışlar. Bu olay o kadar çok dizide hatta bazı filmlerde bile var. Yinede kobra takibi filmlere taş çıkartacak aksiyon kovalamaca ve kaza sahnelerine sahip. Almanlar artık bu işi çözmüşler.
    Dizi alman RTL kanalında her perşembe akşamı bizim saatimizle 21:15 de yayınlanıyor. Yeni bölümleri ordan takip edebilirsiniz. Gerçi henüz yeni sezon başlamadı eskileri veriyorlar ama yakında yeni sezonda başlar. Kanal A bir ara eski bölümleri veriyordu ama bitti. Kanal D arada sırada o da karışık sezon ve bölüm sırasıyla abuk sabuk saatlerde veriyor gece 4:30 gibi. Bizim kanallarda zaten yabancı dizilerin hep akıbeti böyle. Eskidendi o güzel yabancı dizileri normal bir şekilde normal saatte izlemek. Bir tek CnbcE düzgün yabancı dizi yayınlıyor.
    Dizi torrent te yok ama rapidshare de var. http://serienjunkies.org/serie/alarm-fur-cobra-11/ adresinde (salak reklamları geçebilirseniz) eski yeni bölümleri indirebilirsiniz. Dil Almanca malesef ve bu güzelim dizinin altyazısı yok. Sezon numaralandırmaları biraz karışık.

Ayrıca merak ettiğim bişi var neden RTL bu kadar bütçe ayırdığı bu mükemmel diziyi HD çekmiyor? RTL HD yayına başladı ve en son sezon sözüm ona HD yayınlandı,
    Ancak mkv olarak 720p indirdim ama bu SD versiyonun upscale hali dolayısıyla çoğu yeni diziniz hd versiyonundan daha kötü bir görüntü kalitesi var.
    Umarım yeni sezon gerçek HD kamerayla çekilir bizde keyifle seyrederiz. Gerçi altyazısı olmadıkça almancası olmayanlar seyredemeyecek. Diziye altyazı istiyoruz.
    Yada bizim kanallardan biri diziyi yeni bölümleriyle yayınlayacak. Ama normal bir saatte öyle gecenin 3:00 de falan değil.

• Bugün yine yayınlandı, galiba yeni bölümleri hem de. RTL TV'de TSİ 21:15'te (Almanya saati 20:15), TeleDünya'da DVB-C, 13 Derece Doğu Hotbird Uydusunda DVB-S ve KabloTV'de analog olarak şifresiz izlenebilir. ASTRA'yı küçük çanakla çekebilenler de uydu değiştirmeden izleyebilir.

Burada da internet üzeriden izleyebilirsiniz.

http://rtl-now.rtl.de/alarm-fuer-cobra-11.php

Kobra Takibi - Alarm Für Cobra 11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 3 Şubat 2011; 23:19:56 >

• Bu diziye bayılırım, Almanca da var az bir şey ama maalesef öyle konuşuyorlar ki anlayamıyorum.

Kanal D de çok ters saatlere koyardı bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Bu diziye bayılırım, Almanca da var az bir şey ama maalesef öyle konuşuyorlar ki anlayamıyorum.

Hala devam ediyor o işe kanal D. Gecenin 4'ünde falan yayınlanıyor yine
  • Benide ekle. Severek izlerdim yayınladığı zamanlarda. facebook da ki erdogan atalay fan clup de de varım. toplu mail etkinligi de yapılıyor. siz de katılabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ykaraca -- 4 Şubat 2011; 11:53:54 >
  • Vaybe çocukken ne izlerdim şimdi izlemeye bile vaktim olmuyor.....
  • Ben de çok izlerdim eskiden ama adam e46 ile giderken, takla anında aracın birden e36 ya dönüştüğünü gördüğümde soğumuştum diziden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tEmh@

Ben de çok izlerdim eskiden ama adam e46 ile giderken, takla anında aracın birden e36 ya dönüştüğünü gördüğümde soğumuştum diziden.

• quote:

Orijinalden alıntı: shroud61

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Bu diziye bayılırım, Almanca da var az bir şey ama maalesef öyle konuşuyorlar ki anlayamıyorum.

Hala devam ediyor o işe kanal D. Gecenin 4'ünde falan yayınlanıyor yine

Hadi ya.Reklamlarda falan da görmüyorum,herhalde koymuyorlar reklamlara.

• quote:

Reklamlarda falan da görmüyorum,herhalde koymuyorlar reklamlara.

Evet reklamlarda çıkmıyor.

Bu gece saat 5 de koymuşlar. Kanal d ye kocaman bir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ykaraca -- 4 Şubat 2011; 13:14:33 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.