Şimdi Ara

Kobra Takibi - Alarm Für Cobra 11 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
23.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Jenerik Müziği Kısa Versiyon : İNDİR !

Kafama takılan 2 soru :

soru 1 bu sekreter bı bolumde taş bi bölümde yaşlı oluyo anlamıyorum
    soru 2 neden erdogan atalayın sıtesınde turkce yok

http://www.erdogan-atalay-fanpage.de/engl/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 23 Şubat 2007; 18:40:48 >

• Yanlız sanırım yeni sezonlardada kaza yapan araçlarda e36 kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@lken -- 23 Şubat 2007; 18:42:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

Yanlız sanırım yeni sezonlardada kaza yapan araçlarda e36 kasa

sitede yenı sezonlar yok berk .. site tarih kokuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Hmm tamam bende direk atladım bu arada o sekreter her türlü güzel be abi yapma

• quote:

quote:

quote:

valla bı bolumde semıh paşam goturuyodu zaten . Telefon caldıydı .. Zaten nerde sekrete sulanma var orda türk var .

• Bu dizinin yeni sezonlarının ingilizce dublajlı yada altyazılı dvdleri varmıdır acaba malum almancamız yok...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

valla bı bolumde semıh paşam goturuyodu zaten . Telefon caldıydı .. Zaten nerde sekrete sulanma var orda türk var .

Hatırlıyorum semihin Türk olduğu faktörünüde katınca baya gülmüştüm

• benide ekle o filmi eskiden saat 10 civarına koyarlardı ve ben başka hiçbir filme bakamaz olmuştum ancak şu an gece geç vakitlere koyuyorlar o yüzden pek fazla izlemeye fırsat bulamıyorum ayrıca yanlış bilmiyorsam o filmdeki araçlardan bazıları gerçekten kaza yapıyorlardı ve aaçlar hasar alıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

benide ekle o filmi eskiden saat 10 civarına koyarlardı ve ben başka hiçbir filme bakamaz olmuştum ancak şu an gece geç vakitlere koyuyorlar o yüzden pek fazla izlemeye fırsat bulamıyorum ayrıca yanlış bilmiyorsam o filmdeki araçlardan bazıları gerçekten kaza yapıyorlardı ve aaçlar hasar alıyordu

bazıları değil hepsi gerçekten parçalanıyor. Yukarıda belirttiğim linkte parçalanan araçlar hakkında kronolojı var. Hangı bolumde kim hangi aracı parçalamış gibi..

Örnek Semih sezon 4 te bmw 330 bıde aracın resmı var. yanı yalan degıl ..

eklıyorum .

Saygılar
  • quote:

quote:

benide ekle o filmi eskiden saat 10 civarına koyarlardı ve ben başka hiçbir filme bakamaz olmuştum ancak şu an gece geç vakitlere koyuyorlar o yüzden pek fazla izlemeye fırsat bulamıyorum ayrıca yanlış bilmiyorsam o filmdeki araçlardan bazıları gerçekten kaza yapıyorlardı ve aaçlar hasar alıyordu

bazıları değil hepsi gerçekten parçalanıyor. Yukarıda belirttiğim linkte parçalanan araçlar hakkında kronolojı var. Hangı bolumde kim hangi aracı parçalamış gibi..

eklıyorum .

Saygılar

eklediğin için sağolasın ayrıca fikir güzel mekan güzel....
    bu kulüp tutar

•  Kobra Takibi - Alarm Für Cobra 11
  • quote:

quote:

quote:

eklıyorum .

Saygılar

eklediğin için sağolasın ayrıca fikir güzel mekan güzel....
    bu kulüp tutar

sen sağol .. bıde birleşip kalıp maıl hazırlasak tam süper olacak ..

• ne tarz olsun resmi ,gayriresmi?
  • resmi yapsak daha makul ama bılmıyorum nasıl kaale alıcaklarsa o şekil birşey hazırlamakta yarar var diye düşünüyorum ..
  • kanal d genel müdürlüğüne;

ben ve arkadaşlarım sizin bu kobra takibi gibi yüksek rating alması muhtemel bir diziyi gecenin en karanlık saatlerinde en az rating yapacak dönemlerinde yayınlamanıza akıl erdiremiyoruz ve ben sizin yöneticilerinizin aklından şüphe duyuyorum umarım bu mesajımı dikkate alırsınız ve işleme koyarsınız yoksa sizi protesto ederim....

bir izleyici
  • quote:

kanal d genel müdürlüğüne;

ben ve arkadaşlarım sizin bu kobra takibi gibi yüksek rating alması muhtemel bir diziyi gecenin en karanlık saatlerinde en az rating yapacak dönemlerinde yayınlamanıza akıl erdiremiyoruz ve ben sizin yöneticilerinizin aklından şüphe duyuyorum umarım bu mesajımı dikkate alırsınız ve işleme koyarsınız yoksa sizi protesto ederim....

bir izleyici

çok sert çıkmışın be kürsad dostum . Daha uzun geniş kitlesel mi yapsak diğer arkadaşlar da gelsınde bı kalıp cıkaralım.
  • araya bir iki küfürde yerleştirdikmi tamamdır

o zaman 20,30 da izleyebiliriz artık diziyi

quote:

quote:

kanal d genel müdürlüğüne;

bir izleyici

çok sert çıkmışın be kürsad dostum . Daha uzun geniş kitlesel mi yapsak diğer arkadaşlar da gelsınde bı kalıp cıkaralım.

• Bizim ankarada dayımız var dedikmi tamamdır.
  • Yaw onu bunu bırakın da bu akşam var mı acaba?
    İnternet sitesinde "Evdeki yabancı yazıyor saat 4' te. Saat 6' da da trafik canavarını durduralım türünden bişi varmış.
    Ulan hiç olmadı sabah altıya koysalar erken kalkıp izleyecem. Nasıl bi beyinsizlik abidesiyse bu kanald??
    Not: Kanal d' ye mektup işini ben deneyeli iki - üç hafta oluyor. Farkl isimlerde iki mesaj attım, birinde sövdüm, birinde tatlı dilde yazdım. Ne cevap geldi ne bişey. Tüketici haklarına başvuracaksın ki adam olsunlar. İnsan kaynaklarımız var mı? Var diyebilmek için web. sitelerine bi mesaj bölümü koymuşlar.
    Bi de telefon numarasını denedim, yarım saat boyunca meşgulden çıkmadı.
    Vurcaksın hepsinin kafasını duvarlara
    Anlamıyorum ki neden saat 2' de kemal sunal filmi yayınlarlar? Neden yaprak dökümü diye dünyada bi tek o program kalsa bakmayacağım dizilerin tekrarını koyarlar? Ulan sanki yeni bölümleri reyring alıyo da, bi de tekrarını koyuyolar. Adamı deli eder yaa. Bi de bazen bekliyorum bekliyorum, eski bi belgesel ya da kıytırık bi program çıkmaz mı! Allahtan bu gün Beyaz Show var. Yoksa kanald bu gün baya bi küfür yerdi benden.

• ya ben burdaki şu şişman memura kıl oluyorum altına çekmşler 911 i ohh öle polisliğe can kurban
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.