Şimdi Ara

Kobra Takibi - Alarm Für Cobra 11 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
23.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o değilde saat 2 oldu abbas güçlü bitmedi bu gidişle gece 4te başlayacak yarın iş güç var ben yatayım yavas yavas
  • yaw benide ekleyin takima o kadar fanatigiyiz dedik

walla alsa bi kanal yayin hakkini sole bi izlesek aksamlari ne kiyak olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: royartar

yaw benide ekleyin takima o kadar fanatigiyiz dedik

walla alsa bi kanal yayin hakkini sole bi izlesek aksamlari ne kiyak olur..

hemen bi kanal kuralım adıda kanaltv olsun ayrıca one öle saat 2 de belki milletin işi var o saatte
  • ok

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

ya ben bu diziyi bu sene keşfettim, daha önceleri adını duymuştum, izlememiştim. Izlemeyen varsa mutlaka izlesin, acaip sürükleyici, kalite bi dizi...

alalım senıde klube cok eskı bı dızı dostum hele sen yenı bolumlerını gorsen.

• düzgün saatlerde yayınlanırken hiç kaçırmazdım. İlk sezonlardan seyretmediğim bölüm yok ama kanald'ye

yıllardır seyredemedim bi türlü.
  • benide alın klube ve birşey sorayım bunun dvd leri varmı biliyorsanız ?? ben araştırdım almancası var türkçesini istiyorum da
  • semih arabala her kaza yapisinda e46 bmw birden e 36 oluyo
  • Eskiden çok severdim.Şimdilerde yayından kalktığını sanıyodum ama geç saatte koyuyolarmışBu gece sanırım 3:20 de olcak.Saatimi kurcam uyanabilirsem izlerim artık

Benide alın fan kulube
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Zaten türkiyede çıktığı ilk günden beri yayın saati hep Pazartesi Saat 1.30 du...

( Once Arena cıkardı beklerdım bıtsın dıye .. hoş hala varya .. )

Artık iyice azıttılar ama . 2 Gunden beri Gece 4 te yatıyorum .

Ben ilk izledigimde kanald de ki ilk bölümü sanırım o mercedesin bozuldugu frenlerin falan tutmadıgı bölüm aksam saat 8-9 civarlarıydı. Ama o zaman daha lise sınavını yeni kazanmısdım. Simdi üniversitede 2. sınıfdayım Beni de al klube ama seyredemiyorum okul basladı artık.

• @ozdamar hocam bende bu dizinin sıkı takipçilerindenim saat kaçta olursa olsun mtlaka izlerim

bir de dün gece bekledim bekledim bir türlü yayınlanmadı deli oldum bende yattım saat 4.30 gibi

bu arad kanal d ye koccamaaannn bir
  • Selamlar ,

Talebi olanları eklıyorum yavaş yavaş.

bende dün gece epey bekledim sonra farklı kanala gectım en son 4 te yattım bu gece ızlerım artık kısmetse gercı moralım bozuk mactan oturu ama herneyse..

Semıhın kaza yapıp aracın yerını değiştirmeleri sadece eski sezonlarda oluyo teknolojı gerılıgınden ama sız bakın kı arabayı değiştirseler bile çok da gercekci ve abartısız sahneler ..

Bazen yok artık lebram dedıgım sahneler olmuyor degıl ama nispeten çok gerçekçi ve kaliteli bir yapım.

RTL de hala oynuyor 16:10 da idi yanılmıyorsam haftanın bı gunu bıde tekrarı var sabah 8 de bızımkının tersıne sabah saatlerınde ızlıyor adamlar bız ıse sabaha karşı ..

Sevgiler
  • bana kalırsa burda bir kalıp hazırlayalım o kalibı herkes mail olarak kanal d ye göndersin

maili tanıdıgımız eşe dosta kopyalayalım ne kadar çok mail yollanırsa o kadar şans

başlama saatinin erkene alınması için
  • kalıp hazırlandığı takdirde forumdan bir çok kişinin kanald ye mail atacağını tahmin ediyorum bu konuyu bir an evvel halletmeye çalışalımm sabah ezanına kdr tv başında oturmak adamı yoruyoo bayaaa daha makul saatlerde olsa ne güzel olcak halbuki
  • Bence klübün biraz daha kalabalıklaşmasını bekleyelim böyle 10 kişi mail atsak pek sallamazlar gibime geliyo biraz daha kalabalıklaşalım...
  • 10 kişi adam başı 20 kişi toplarsa az da olsa belki bir yararı olur
  • O halde bi Kalıp Hazırlayalım . Mail Bombardmanı yapalım tek gun içerisinde. Yoksa filtreleme yapabılırler.

Kanal D ve Kanald grubunun tum maıl adreslerını bulup toplu maıl olarak 10 kere yollasak yeter.

Adam bulmaya calısalım . Kalıp falan hazırlarsak forumun lınkını msn den dağıtabılırz.

• güzel olur kim hazırlar?
  • Yusuf hazırlar sanki
  • Bende tam berk diyodum
  • Sayın yarbayım özdamar siz varken böyle işler benim gibi bi çözemeze düşermi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.