Şimdi Ara

Kobra Takibi - Alarm Für Cobra 11 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
23.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En sevdiğim dizi ve herhalde tek tkip ettiğim dizi bu benim de. 3-4 yıldır devamlı izlerim. Kısa bir dönem, saat 8-10 gibi normal saatlere koymuşlardı bir kaç yıl önce. Hiç kaçırmazdım. Ama 1.5 yldır saat 2' den önce başladığına şahit olmadım.
    -Bu dizi nedense bana hep ferahlatıcı geliyor. Kovalama sahneleri filan fazla abartılmıyor ve Hollywood filmleri gibi aşırı "karışık" olmuyor. Zaman zaman şu yaşlı polislerin sürtüşmelerine de dakikalarca katılarak güldüğüm olmuştur. Zaten kanımca en büyük cazibesi, bmw. mercedes, zaman zaman audi - opel - vw - porsche gibi araçların kullanılması ve maydanoz gibi araç kıyımı yapılması.
    -Tr' de nerede böyle dizi, bizde hırsız polis dizisi olunca hırsız polise aşık olur, polis polisliğini - hırsız hırsızlığını unutur ve sonunda pembe diziye döner. Bir tane dizi yok ki, pembe diziden ve klasik, soğuk esprileri soğukça söyleyerek güldürmeye çalışan bir komedi dizisi olmasın..
    --- Kobra Takibinin en sevmediğim yanı, ne internet sitesinde, ne gazetede söylenen yayın saatine uymaması. Cuma günü saat 2 diyor, 4' te başlıyor. Pazartesi 2.30 diyor, başlamıyor. Gecenin bi vaktine kadar bekliyorum sonra bi bakıyorum kıytırık bi dizi tekrarı başlamış...

• quote:

Orjinalden alıntı: feanorringeril

En sevdiğim dizi ve herhalde tek tkip ettiğim dizi bu benim de. 3-4 yıldır devamlı izlerim. Kısa bir dönem, saat 8-10 gibi normal saatlere koymuşlardı bir kaç yıl önce. Hiç kaçırmazdım. Ama 1.5 yldır saat 2' den önce başladığına şahit olmadım.
    -Bu dizi nedense bana hep ferahlatıcı geliyor. Kovalama sahneleri filan fazla abartılmıyor ve Hollywood filmleri gibi aşırı "karışık" olmuyor. Zaman zaman şu yaşlı polislerin sürtüşmelerine de dakikalarca katılarak güldüğüm olmuştur. Zaten kanımca en büyük cazibesi, bmw. mercedes, zaman zaman audi - opel - vw - porsche gibi araçların kullanılması ve maydanoz gibi araç kıyımı yapılması.
    -Tr' de nerede böyle dizi, bizde hırsız polis dizisi olunca hırsız polise aşık olur, polis polisliğini - hırsız hırsızlığını unutur ve sonunda pembe diziye döner. Bir tane dizi yok ki, pembe diziden ve klasik, soğuk esprileri soğukça söyleyerek güldürmeye çalışan bir komedi dizisi olmasın..
    --- Kobra Takibinin en sevmediğim yanı, ne internet sitesinde, ne gazetede söylenen yayın saatine uymaması. Cuma günü saat 2 diyor, 4' te başlıyor. Pazartesi 2.30 diyor, başlamıyor. Gecenin bi vaktine kadar bekliyorum sonra bi bakıyorum kıytırık bi dizi tekrarı başlamış...

O Kanald nın kotulugu ve benıde çileden çıkarıyor. Ne guzel soylemişin dostum. Gururumuz Erdoganımız da oynuyor hem gogsumuz kabarıyor hemde eglenıyorum. Bak ciddiyim hiçbi dizi izlerken bu kadar kitlenmiyorum ekrana kız arkadasımla bıle o saat cercevesınde ( kı zaten genelde herkes uyumus oluyor ) ilişkimi kesiyorum. Çok hoşuma gidiyor. Yaşlı polislerin ( Bornrad - Hote ) birbirleri ile yaptıgı dıyaloglar falan cok hos bır bolumunde asırı duygusaldı bunlar kavga etmişlerdi daha sonradan barısma olmustu resmen gozumden yas gelmişti çok çok iyi hatırlıyorum.

Ne yalan soylıyım ne hırsız polis ne arka sokaklar ne birşey Dijiturktekı dızılere bıle yeglerım. Yoksa dıjıturke maıl mı yazsak toplu yayın hakkını alsalar yenı sezonlarını ızlerız hemde altyazılı dahada cekıcı olur . Sonra D&r larda falan dvd kutu setlerıne rastlarız. direk alırım tam arşivlik . Tekrar Tekrar izlerim hele hele o ilk bölümü ...

Ayrıca eklemeyı unutmusum . Zamanında Alarm Für Cobra 11 Sinema Filmi vardı . Ayrıca birde TV için çekilen Sinema Tadında Uzun Metraj Bölümü vardı . Tüm bunların yanıonda PC ve PlayStation2 için oyunları bile çıkmıştı almanyada..

Bir Türk Oyunda .. Gelişmeleri epey geriden takip ediyoruz. Sinema filminin vizyon senesi 1996 .. İlk Bölümlerde zaten cok cok eski .

Saglıcakla

• llaaa alooo hooopp şşiişşşttt ne oluyo la burda...

ozdamar buraya cobra11 clübü kuruyon bide bu bmw delisi abine hiç haber vermiyon..olmadı şimdi...

oğlum içinde bmw olcak ben olmucam...
    bak olmadı bunu görmemiş duymamış olayım...

bi dahada olmasın...

• çok geç
  • yazık ya saat kaça koyuyorlar saçma saçma dizileri koyarlar akşama

oysaki bu dizi erken olsa belki daha çok reyting alacak
  • bende bayılıyorum bu diziye sürekli izlerim uykum olsa bile tv yi kurar yataktan izlerim bi bakmışım uyuya kalmışım

Ya onca araba parçalanıyor gerçek mi onlar yaa hele o BMW yok mu otobanda basarak gidiyorlar bayılıyorum bi araba okadar mı aynı anda sportif , asil, agrasif olur yaa bende istiyom ondan
  • Bu gece 03:30 Da a dostlar izleyebilirsiniz.

Valla cok guzel dızı aslına bakarsanız bazı bolumlerde ılgımı cekıyor ne eskı arabalar bmw ve mercedesı tokatlıyor . Demekkı orda hurdaya cıkan araca bıle ıyı bakıyorlar yaws yada pilotaj ..

Ayrıca umut kusura bakma abi affet.

e hadı baya sevenı varmış barı fan klup yapayım imzaya resim koymaya gerek yok başladım listeye .

adını yazdırmak ısteyen berı gelsın. Arada ızleyecek olan haber wersın bıtınce gırıcem yorum yaparız : ))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

e hadı baya sevenı varmış barı fan klup yapayım imzaya resim koymaya gerek yok başladım listeye .

adını yazdırmak ısteyen berı gelsın. Arada ızleyecek olan haber wersın bıtınce gırıcem yorum yaparız : ))

bide hala soruyo girmek isteyen varsa gelsin diye...

• yaz benide her ne kadar geç olsada izleyemesekte

bi şeyler yapamazmıyız erkene alınması için
  • umut dostum ekledim. evet klubumuz acılmıstır.sevenlerı beklıyoruz.

Sıkı durun yenı projem:

Dijiturke Mail Atcam. Yenı sezon bolumlerını Dizimax ta falan altyazılı oynatsın diye olurmu ki acep yada produksıyon ( Kobra 11 in ) şirketini bulayım onlarla konusayım kesın turk vardır o şirkette. Bunu bılmek ıcın kahın olmaya gerek yok herhalde

Ne diyorsunuz olurmu ? Desteklermisiniz ?
  • gerekirse cumhurbaşkanına çıkalım
  • Arada Hatırlatmak isterim Modlara .. Konu Otomotivle ilgili diye buraya açtım ..
    Otomotiv hakkındaki Bilinen Bi Dizi .
    Katılımda var.
    Muhabbette var.
    Birazda Eğleniriz
    ve Sizide Bekleriz.
    Felsefik oldu ama.
    Kilide Gerek yok kanısındayım
  • aman hocam biz'de Digitürk yok böyle kalsın!

ben de çok eskiden beri bu diziyi sabırsızlıla beklerdim. şu sıralar yine var ve beni nerdeyse hergün uykusuz bırakıyor ancak o kavalama sahneleri, otoban beni acayip gaza getiriyor.
    benim dizi'deki favorim Semih, diğer herifin eski hali daha iyiydi, şimdikini pek beğenmiyorum.

bi de ordaki şefi (Engelhard) hep Nazan Öncele benzetirim, hatta bi ara düşündüm o mu acaba diye? Erdoğan Atalay olduğuna göre olmaycak şey değil çünkü.

Listeye beni de eklerseniz sevinirim!

• Yusuf beni unutma

Bu arada digiturk çok iyi fikir valla olursa muhteşem olur
  • mussa gaz konusunda katılıyorum sırf dızının gazına tepe lambası almıştım

ekledim sizi
  • Fan Klübe beni de katarsanız sevinirim.

-Digiturk iyi fikir cidden. Showmax filan bu diziyi alıp makul saatlerde yayınlayabilir. Ya da cnbc-e alsın yayın hakkını. Yabancı dizileri yıllardır keyifle izleten en sevdiğim kanal aslında cnbc-e. Bi de kobra takibini alsa ve saat 10 - 12 gibi koysa ekrana, yeme de yanında yat.
    -Bu arada bu akşam yeni bölümü mü yayınlancak acaba yoksa tekrar mı? Evde üç arkadaş kalıyoruz, tek ortak izlediğimiz şey bu ciddi biçimde.
    Ah ulan, sırf o merc. bmw' leri parçalamak içi almanya' da otoban polisi olmak varmış...

• @ feanorringeril klube ekledım . Vallaha tekrarmı yenı sezon mu eskı sezonmu ne oldugunu tahmın etmek güç. Karışık koyuyorlar bı oyle bı boyle. Bence herseye ragmen acın ızleyın. Dun tek bolum verdıler bu gece çift bölüm vermeleri olası. 3:30 da baslayacak. Abbas Güçlü ile Genç Bakıştan sonraki filmden sonra zannedıyorsam .

Hosgeldın . Digiturkte olsa cnbc-e de olsa nerde olursa olsun dedıgım gıbı yenı sezon + altyazı + makul saat + ne zaman ne ızlıyecegımızı bılmemız cok cok ıyı olur. Hatta belkı dızı tutar adamları getırrız ıstanbula donanımhaber onculugunde falan unlu olmadıgımız kalmıstı bı

Çünkü adamlar gıdıyo cogu ulkeye yabancı sıtelerden takıp ettıgım kadarı ıle kı erdogan haydı haydı gelir.

Sevgiler

• ya ben bu diziyi bu sene keşfettim, daha önceleri adını duymuştum, izlememiştim. Izlemeyen varsa mutlaka izlesin, acaip sürükleyici, kalite bi dizi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

ya ben bu diziyi bu sene keşfettim, daha önceleri adını duymuştum, izlememiştim. Izlemeyen varsa mutlaka izlesin, acaip sürükleyici, kalite bi dizi...

alalım senıde klube cok eskı bı dızı dostum hele sen yenı bolumlerını gorsen.

Bu ay hafta içi hergun var ama uzucu haber gece 03:30 da baslıyacak : Yayın Akışı ise bugunun ki böyle:

00:00Abbas Güçlü ile Genç Bakış
    02:00Sinemaİşte Bizim Hikayemiz
    03:30Kobra Takibi
    04:30Evdeki Yabancı
    05:59Trafik-Sigaranın Zararları

Hafta içi de Buşekilde

03:30Kobra Takibi
    04:30Evdeki Yabancı
    05:59Trafik-Sigaranın Zararları

Sevgiler

• "İşte bizim Hikayemiz"
    bu saçmalığı koyacağına önce kobra takibini koysun!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.