Şimdi Ara

Kobo Kullanıcıları (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.368
Cevap
109
Favori
178.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kablo ile e kitap yükleyemeyen arkadaşlar varsa benim gibi kablosuz olarak e kitap yüklemek için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirler:
    koboturkiye.com
    Akıllı telefon ile Kobo eOkuyucuya kitap yükleme
    https://koboturkiye.com/tr/stories/show?story_id=44

koboturkiye.com
    eOkuyucuya kablosuz e-kitap yükleme
    https://koboturkiye.com/tr/stories/show?story_id=36

• İngilizcemi geliştirmek için E-kitap okuyucu alacağım, Kobo libra ile Pw4 arasıda kaldım. Pw4 sözlük olarak çok iyi diyorlar, Kobo ingilizce-ingilizce ve ingilizce-türkçe sözlük olarak nasıldır?
  • PowerLich kullanıcısına yanıt
    Hocam Kobo Aurora One cihazımda da benzer bir durum yaşadım. Ekran konusunda aldıysanız nasıl oldu ve nerden aldınız, bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Mail adresim kaptanoglu33@yaani.com ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaptanoglu0 K kullanıcısına yanıt
    Ertelemiştim geçen sene, kafamda vardı ekran siparişi vermek ama askere gittim işe girdim derken kaldı öyle. Kırık halde duruyor çekmecemde.
  • Pale Man P kullanıcısına yanıt
    Kobo da kelimenin altını çizme sözlük gibi işlevler halen kindle seviyesine gelemedi ama hızla iyileşiyorgüncellemelerle. İkisinden de bu anlamda memnun kalırsınız.

• edit: satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 4 Eylül 2020; 14:45:40 >
  • Kobo Clara HD E-kitap Okuma Cihazı ve siyah renk Kobo Clara HD Sleep Cover satıyorum
    dr dan almıştım. garantisi devam etmektedir.
    neredeyse hiç kullanmadım. kitap yükledim sadece. sıfır ayarındadır

Afyondayım
  • 2.El Kobo Forma satan var mı ?
  • Alamıyorum.... O kadar pahalı ki. Kobo aura 2.edition bile alamıyorum. 800 tl yavv. Bu nedir. Tabletlerden pahalı cihazlar..

• Beytullah0205 B kullanıcısına yanıt
    Vallahi üstad ben de alamıyorum çok pahalı. Önceden sıfır alanlar aldıkları fiyatın üstünde 2.el olarak satıyorlar. İşin kötü yanı fiyatlar daha da artacak bi an önce almak lazım. Alamıyoruz da pahalı
  • Ben aldim. Kobo aura 2. Edition. 600 tl verdim. Ama bu fiyat cok pahali. Tabi ben birde uyguna aldım. Napalim. Ülkemizdeki koşullar böyle..

• quote:

Orijinalden alıntı: Beytullah0205

Ben aldim. Kobo aura 2. Edition. 600 tl verdim. Ama bu fiyat cok pahali. Tabi ben birde uyguna aldım. Napalim. Ülkemizdeki koşullar böyle..
    Nerden aldınız hocam? Bir de memnun musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco de Lucia

Nerden aldınız hocam? Bir de memnun musunuz?

Alıntıları Göster

Sahibinden aldım. Memnunum. İş görüyor. Daha lüksüne ihtiyac duymuyorum. Gayet güzel.

• D&R da kobo clara hd ve libra da indirim var, sarı sitede ikinci eline daha fazla isteyenler olduğunu düşünürsek iyi fırsat. clara 1149, libra 1799 tl...

https://www.dr.com.tr/kategori/Elektronik/Kobo-E-kitap-Okuyucular/grupno=01758

• quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

D&R da kobo clara hd ve libra da indirim var, sarı sitede ikinci eline daha fazla isteyenler olduğunu düşünürsek iyi fırsat. clara 1149, libra 1799 tl...

https://www.dr.com.tr/kategori/Elektronik/Kobo-E-kitap-Okuyucular/grupno=01758

Fiyatlar güzel. Keşke kitap sayısı artsa.

• Bob Kelso kullanıcısına yanıt

çok zor hocam, 2 sene önce basılı kitapların kdv si "0"landı ama ne hikmetse aynı anda ekitap vergisi %8den 18e çıktı. haliyle şu an zaten az sayıdaki ekitap çeşidi artsa da hangi "akıllı" basılısı ile aynı fiyata hatta fazlaya ekitap alır. yurtdışında bir araştırmada ekitap satışları neden "beklendiği kadar" artmıyor araştırması yapmışlar, ekitabın ucuz olduğu yerlerde bile insanlar ikinci elde satılamayan ya da bir başkasına hediye edilemeyen ekitap yerine basılı kitabı hala tercih ediyormuş. TRde bu işin sonu mp3 gibi olur. önce ekitaba karşı çıkılır sonra iş işten geçince makul ücretli yasal mp3 satışı gibi ekitap satışı başlar. ha amazon kindle'ı getirir ve türkçe ekitaba yatırım yaparsa iş değişir, D&R koboyu getirip ekitap işine de girdi, risk aldı ama sonunu getiremedi biraz da vergiden...

neyse güzel haber şu indirime ilave olarak d&r da 100tl indirim kodu var, KİTAPDIŞI100 ve çalışıyor. 16-18 ekim arası geçerliymiş kod... alsammı diyenler kaçırmasın derim...

• Daha yeni Kobo clara aldım, normalde manga okunuyor ama rahatlaştırmak adına, manga okuyan varsa önerebileceğiniz program veya ayar falan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Eiyuu

Daha yeni Kobo clara aldım, normalde manga okunuyor ama rahatlaştırmak adına, manga okuyan varsa önerebileceğiniz program veya ayar falan var mı ?

Hocam manga okumadım ama eğer cbr uzantılı ise epub formatına çevirmek için "kindle comic converter" adında bir program var, deneyin isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikistutmazsabri kullanıcısına yanıt

Teşekkürler evet cbr uzatılı, içi jpeg dolu olan bir rar dosyası gibi aynı. calibre programı da aynı şeyi yapıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 21 Ekim 2020; 23:0:12 >
  • Selam arkadaşlar. Android cihazlarda epublari kepuba çevirmenin bir yöntemi var mı?

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.