Şimdi Ara

Kobo Kullanıcıları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.382
Cevap
112
Favori
179.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben karşılaştırdım. Ekran görünümü aynı. Çizgi romanlarda farklılık olabilir diye düşünüyorum ama kitaplarda fark yok. Elbette vardır da kullanıcının gözüne çarpacak, kullanıcıyı rahatsız edecek boyutta bir şey yok.
  • Arkadaşlar sarj konusunda bir cevap bulamadım. Hangi marka sarj aleti kac amper uygundur.5w 2a bir zarar verir mi bataryaya lütfen yardımcı olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istedigini kullan, bir zarar olmaz.
  • Arkadaşlar bu aleti alırsak parasını çıkarabilir miyiz? Ücretsiz bir şekilde klasikleri ve Türk romanlarının büyük bir kısmını bulabiiir miyim?

• 400 kadar ebook aldim ben simdiye kadar, parasini fazlasiyla cikardim. Eger yabanci kitap da aliyorsan 20 kadar kitabin kargo parasi tek basina cikartiyor fiyatini zaten. Kitaplar daha ucuz bir de ustune.
  • e booklarda kılıf olmazsa olmaz mıdır? glo 429 lira kılıf 100 lira bu ay bütçemi aşıyor.
  • Her sayfada soyledim bunu, kilifsiz kullanirsan kirilma ihtimali cok. Bu aletlerin ekrani cok hassas, yere dusmesi gerekli degil, elinde esnerse bile bozulabilir.
  • Adachi A kullanıcısına yanıt
    Kitapları ücretsiz bulabilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sakinharman

merhabalar yüklediğimiz bu dosyanın içindeki png leri atıyorsunuz öncelikle cihazın rootuna
    sonrasında bilgisayardan çıkartıp kapat aç yapıyorsunuz
    ardından root dosyasınız .kobo ya attığınızda rootlanıyor ve açıldığından 2 adet png butonları ekrana geliyor
    library içerisine hangisine basarsanız ilgili mod aktif oluyor sorunsuz çalışıyor.

dediğiniz gibi gece modunu yükledim ve bir kaç gündür kullanıyorum fakat kullanmaya başladığım günden beri cihazda yavaşlama ve donma meydana geliyor. Gece modunu kaldırmak istiyorum. İki tane png dosyasını ve root dosyasını silince root kalkıyor mu yoksa farklı bir yöntemle mi kaldırmak gerekir. Yanlış bir şey yapıp cihazı bozmak istemediğim için önce sorayım dedim.
  • reset png ye basınca resetlemesi gerekiyor
    buda olmazsa hard reset atarsınız içindekileri yedeklemeyi unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakinharman

reset png ye basınca resetlemesi gerekiyor
    buda olmazsa hard reset atarsınız içindekileri yedeklemeyi unutmayın.

Reset atmak değil komple gece modu kalksın istiyorum. Eski rootsuz orjinal haline döndürmek istiyorum.
  • Öz... kullanıcısına yanıt
    Hocam png'leri ve .kobo içindeki "fmod" klasörünü silerseniz mod siliniyor. Gece modunu aktif ettiğim her oturumda aleti kaparken donuyordu, ben de sildim.
  • panthy93 P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hallettim. Cihaz eski haline döndü ve artık donmuyor ve hızlı.. Bir daha herhangi bir mod yada root yüklemem. Orjinal hali zaten güzel

• En sonunda Atatürk h.limanı D&R da bulup alarak aranıza katıldım

• Cihazı almayı düşünenler tereddütsüz alabilir başta kararsız kaldım ama iyiki almışım diyorum 5.000 sayfayı geçtim.

• calibre ile kobo ya attığım epub formatlı kitapları kobo dan göremiyorum çözümünü bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adachi

Guvenli cikartmazsan gormez zaten, onu soylemek gereksiz gelmisti ama, yazmak aklima bile gelmedi yani. kepub.epub olarak atar kitaplari.
    panthy93 ün çözümünden yararlanarak çözdüm.

ALINTI
    Edit: Garip bir şekilde durum çözüldü, nasıl olduğunu not düşeyim birileri merak edebilir. Kitabı EPUB olarak calibre'ye atıyorum devamında önceden dönüştürmeden (önemli bir ayrıntı olabilir) Cihaza gönder > Özel bir biçim gönder > Ana bellek ile KEPUB seçip atıyorum (burada otomatik dönüştürmek zorunda kalıyor). Cihazın içinde yazarın ismiyle bir klasör çıkıyor ve kitap bu klasörün içinde; kitabınadı.kepub.epub olarak görülüyor Windows dizininde. Aleti güvenli çıkarıp açıyorsunuz ve alet Kobo EPUB olarak görüyor. Bu yöntem işe yaramaz ise bundan daha önce bulduğum fakat çok karmaşık bir yöntem var onu da yazarım uzun uzun, çünkü anladığım kadarıyla bu problem yaygın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgaziyilmaz75 -- 9 Eylül 2016; 16:41:45 >

• Bende sipariş verdim bugün itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum.

en çok merak ettiğim şey türkçe türkçe sözlük yükleyen oldumu acaba? mesela "müstahkem" kelimesinin anlamını söyleyecek sözlük varmıdır kobo ya uygun?
  • Öz... kullanıcısına yanıt
    bende verdim siparişi bakalım cihazmı önce gelecek yoksa kılıfmı
  • Merhaba arkadaşlar, dün bende Glo hd almak için D&R mağazasına gitmiştim ama teşhirden kaldırılmış ve yerine 2 yeni aura modeli gelmiş ilgilenen arkadaşlar bizim kadar anlamıyordu cihazlardan bana yeni geleni almamı söylediler bende görüntüsü dizaynı çok hoşuma gittiği için almış bulundum kılıf dahil 40 tl farkla cihaz buhttp://ebookfriendly.com/kobo-aura-2016-e-readers/#kobo-aura-2016 ama ekranı glo nun daha iyiymiş sizce sorun olurmu ayrıca yurtdışında buranın aksine glo 10 dolar daha pahalı kararsız kaldım çok bi fark olur mu ne yapmalıyım sizce.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.