Şimdi Ara

Kobo Kullanıcıları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kaan1840 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.382
Cevap
112
Favori
179.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni heceleme linki:https://drive.google.com/open?id=0Bw6B3L0rzaczdjBHUi0zT2FJSzQ

Ayni dosya, link farkli.
  • Doancrula kullanıcısına yanıt
    Haklısınız fakat 11 günde ilçe dağıtım merkezine gelen ürün 2.5 ayda evime gelmemesine rağmen satıcı sürekli oyalıyor beni. Yazdıklarımı anlamazdan geliyor çakal. Kargoyu yarı takipli verdiği için böyle sorunlar yaşanabiliyor. Yorum kısmında benim gibi sorun yaşayan 1-2 Türk daha var. O yüzden belirtmek istedim. Bir de dün dispute bölümünde adamla tekrar muhattap olduğum için anlık bir sinirle sert yazmış olabilirim.

Burdan almayı düşünenler de adam gibi takip istesin. Yoksa benim gibi sorun yaşayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adachi

Yillardir hicbir ekitap okuyucumu kapatmadim. Sadece artik kullanmayacagim, yenisini aldim diyince kapatiyorum. Kapatmaya hic gerek yok, uyku modunda kalsin.

Ingilizce-Turkce sozluk icinde var zaten, monolingual Turkce sozluk kendiniz yukleyebilirsiniz ama, Mobileread'de anlatan konular var.

Bir de Windows Anniversary Edition'daki bug Insider'da duzelmis, yakinda yamasi size de gelir.

Yükleme kolay onu hallederim de kobo glo hd ye uyumlu monolingual türkçe sözlük nereden bulacağım onu bilmiyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu model D&R'ın sitesinde ve kendi sitesinde tükendi olarak gözüküyor. Tekrar ne kadar süre zarfında getirirler ?
    Maltepe Park AVM'de mağazasında stand kurulmuştu ama acaba cihaz stoklarında var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

Kobonun iphone uygulamasında türkçe sözlük var. Yani türkçe bir kelimenin türkçe anlamını öğrenebiliyoruz. Bir kaç hafta önce kobo glo hd aldım üründen memnunum ama sözlüklerde sadece türkçe olan sözlük yok. İngilizce türkçe var. Sadece Türkçe sözlük ekleme şansımız var mı? Bedava olan telefon uygulamasında olan sözlük parayla satın aldığımız üründe nasıl olmaz? Bir de ben bazı ödülleri alamıyorum. Öğlen yada gece saatlerinde sürekli kitap okumama rağmen o ödüller açılmadı.

Ben de merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can N.

Bu model D&R'ın sitesinde ve kendi sitesinde tükendi olarak gözüküyor. Tekrar ne kadar süre zarfında getirirler ?
    Maltepe Park AVM'de mağazasında stand kurulmuştu ama acaba cihaz stoklarında var mıdır ?

Şimdi tekrar baktım eklemişler siteye.
    Kobo Aura H2O ile arasında su geçirmezlik ve ekran boyutu dışında bir fark var mı ?

• Arkadaşlar youtube dan kobo glo hd incelemelerini izledim. Ayarlar beta özellikleri kısmında satranç gibi bir kaç oyun ve çizim gibi özellikler var. Benimkinde sadece web tarayıcı var. Kurulumu yaparken kendi kendine güncelleme yapmıştı ama videoları görünce kafam karıştı. Birisi söyleyebilir mi bu ürünün son yazılım sürümü nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 23 Ağustos 2016; 12:44:59 >
  • Glo hd" kullanım süresi ne kadar, 450 tl nin hakkını veriyordur umarım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O satranc gibi oyunlar eski surumlerde vardi beta olarak, iyi calismadigi icin kalkti sonra.

Kullanim suresini bilmiyorum. Bundan once Kobo Glo vardi bende, 3 yildan fazla sorunsuz kullandim. Ne pil omru azaldi, ne performansi dustu. Birkac ay once Kobo Glo HD alinca arkadasa verdim onu. Ondan once 2011'de alinma Kobo Touch vardi, Glo alinca baska bir arkadasa vermistim, o da hala aktif kullaniyor 5 yil sonra bile. Sorunsuz calisiyor. Hala guncelleme geliyor. Hic biri ne yere dustu, ne de kilifsiz kullanildi ama.

Gunde en az bir saat kullaniyorum, benim icin deger 450tl.
  • Arkadaşlar cihazım siparişinin tam 1. haftasında az önce geldi. Paketi açıp ufak bi kitapçıkta yazdığı gibi bilgisayara bağladım şarj ediyorum. Konuya baktım ama ilk şarj hakkında kimse bişey yazmamış. Cihaz %60 falan dı ilk açtığımda. Herhalde üyeliğimize kayıdını yapıp, fulleyip çıkaracağız. Zaten şarjı yeterince uzun gidiyormuş. Telefon gibi ilk şarj ve ya şarj döngüsü gibi olayların bu cihazda geçerli olacağını zannetmiyorum :)
  • Doancrula kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, bir kere tam doldurup kullanmaya başlayın, zaten 1 ayda falan anca biter şarjı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anil.K

Hayırlı olsun, bir kere tam doldurup kullanmaya başlayın, zaten 1 ayda falan anca biter şarjı.

Eyvallah hocam teşekkürler :)
  • mod bulabileceğim site var mı ?

• Anil.K kullanıcısına yanıt
    Tabii ben gibi 3 4 saat kullanırsanız 15 günde biter

• quote:

Orijinalden alıntı: bugracaner22

mod bulabileceğim site var mı ?

Hocam şuraya bakın:

http://forum.altyazi.org/index.php?showtopic=207329
  • Şarj etmek için 2a telefon şarj aleti kullansam fazla mı gelir, bilgisayardan uğraşmak sıkıntı her seferinde
  • Bir sorun olmaz.

Bu arada Windows 10 Kindle'lari da calistirmamaya baslamis, tum ereader'lari kirmis bir sekilde Microsoft.
  • 18'inde d&r'dan verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. kutunun içinden garanti belgesi çıkmadı, yalnızca sevk irsaliyesi var. bir sıkıntı çıkmaz umarım.

kitapçıkta usb'yi pc'ye takıp şarj ettikten sonra güç düğmesine basıp açmamız söyleniyor, fakat ben usb'yi pc'ye taktığımda alet kendiliğinden açıldı ve oturum açma işlemlerini yaptım. şu an cihaz açık ve şarj oluyor. bir yanlışlık yoktur umarım.
  • Bende 4 aydır kullanıyorum gayet memnunum ve gerçekten muhteşem bir şey aynı anda birden fazla kitabı takip etmek benim en sevdiğim özelliği

• d&r dan aldım glo hd mi
    ancak kitap okurken donma sorunundan usandım, bende içindeki micro sd yi çıkartıp 16 gb lık bir micro sd taktım.
    Sonunda kurtuldum donma sorunundan sorun yaşayan varsa bilgisi olsun belki bellek sorunlu belki yetersiz kalıyordu tam bilemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.