Şimdi Ara

kobifone hocam bi bakabilir misin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cepnete zam gelecek diye duydum doğru mudur?

• bi açıklama yapması bukadar zor mu neyse zam gelmiyecek sanırım
  • hocam tam olarak nerden duydun kulaktan kulağa bilgilerle anlaşılamaz zaten. öyle bişey olsa hemen haber verirler forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: €uro

hocam tam olarak nerden duydun kulaktan kulağa bilgilerle anlaşılamaz zaten. öyle bişey olsa hemen haber verirler forumda

durum öyle oldu :) sanırım cepnet ana konusunda ki bir mesaji görmüş arkadaş ama o mesajın aslında iphone paketine sahip bir kullanıcıya geldiğini hatta mesajın içeriğini foruma farklı yazdığını açıklamistik.bence bu tip konular yerine cepnet ana konusunu takip edin cevap geliyor zaten.
  • valla 2 ay önce dediklerimi mi duydu acaba voda :) önce iptal etsinler dedim sonra zam yapsınlar dedim haha iptal ederek sömürücü takımın %60 ından kurtulduk zamda gelirse geriye kalanların %20 si de uçar :) ondan geriye kalanlarda 2 ayda bir hesaplarına para yükleyenler onlar olsa da olur olmasa da olur zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 15 Ocak 2012; 12:36:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

valla 2 ay önce dediklerimi mi duydu acaba voda :) önce iptal etsinler dedim sonra zam yapsınlar dedim haha iptal ederek sömürücü takımın %60 ından kurtulduk zamda gelirse geriye kalanların %20 si de uçar :) ondan geriye kalanlarda 2 ayda bir hesaplarına para yükleyenler onlar olsa da olur olmasa da olur zaten :)

Senaryo sağlam ama olmadı :) birisi iphone paketiyle alakalı 1 gb lık cepnet mesajını yanlış yorumlayıp ana konuya yazmış zam geliyor diye :) sonra açığa çıktı tabi ne olduğu, bu konuda o mesajın etkisi.

Ayrıca hocam pahalı olmasını istiyorsanız zam gelmesini beklemeyin vodemnet paketleri var haftalık 12 tl 1 gb hızlı kullanırsın sonra 128 kbit hızla süre bitene kadar sınırsız.Sana aylık 48 tl ye patlar al sana pahalı paket :) cepnette sürünme memnun değilsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 15 Ocak 2012; 12:57:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

valla 2 ay önce dediklerimi mi duydu acaba voda :) önce iptal etsinler dedim sonra zam yapsınlar dedim haha iptal ederek sömürücü takımın %60 ından kurtulduk zamda gelirse geriye kalanların %20 si de uçar :) ondan geriye kalanlarda 2 ayda bir hesaplarına para yükleyenler onlar olsa da olur olmasa da olur zaten :)

Senaryo sağlam ama olmadı :) birisi iphone paketiyle alakalı 1 gb lık cepnet mesajını yanlış yorumlayıp ana konuya yazmış zam geliyor diye :) sonra açığa çıktı tabi ne olduğu, bu konuda o mesajın etkisi.

Ayrıca hocam pahalı olmasını istiyorsanız zam gelmesini beklemeyin vodemnet paketleri var haftalık 12 tl 1 gb hızlı kullanırsın sonra 128 kbit hızla süre bitene kadar sınırsız.Sana aylık 48 tl ye patlar al sana pahalı paket :) cepnette sürünme memnun değilsen.

ya hocam ben ne zaman paket değiştirmeye kalksam yada şu tarife güzelmiş desem bir yerden ekstra masraf geldi mutlaka :) o yüzden düzeni kurdum 1250 dakika + 5000 mesaj + cepnet 55-60 arası geliyor her ay .. ama nedendir bilmiyorum son 1 ayda vodanın 3g performansında muazzam bir artış gördüm bende sırf hız yüzünden bırakma arifesindeydim ama öyle operatörden operatöre zıplamasını sevmiyorum dayandım azmin sonu zafer oldu :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.