Bildirim
Bulunduğum Semtte Neredeyse Hiç Şebeke Yok, Ne Yapılabilir ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bölge halkı baz istasyonu kurdurmak istemiyor olabilir. Yoksa merkezi yerlerde geniş alanlarda çekmeme gibi bir durumu olmaz kolay kolay. -
Hangi operatör en iyi çekiyorsa onu geç. Baz istasyonu kurulacak kurulması bu yıl olacak falan filan hikaye şeyler.
Benim ev tam merkez de ne vodafone çekiyor ne Turkcell. Çevrem de apartmanlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 24 Nisan 2016; 10:43:16 > -
Bunu nerden öğrenebiliriz ? Semtte yaşayanlar bile değişmiştir yani. Hatırladığım kadarıyla 3-5 yıl önce de bu semtte bu problem vardı. -
hepsi aynı ya, pencereye çıkınca edge 3 diş çekiyor başka bir şey yok. Onla da yarım yamalak telefon görüşmesi oluyor. -
Yeni ev al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşteri hizmetleri ile görüşün, kapsama istediğinizi belirtin. Onlar gerekli bilgiyi verecektir zaten. -
Bana Google Maps üzerinden tam adres verirseniz bölgenizdeki Türk Telekom durumunu arkadaşlardan öğrenebilirim. Diğer 2 operatörün durumunu sorgulama gibi bir şansım yok. -
Kredisi bitmedi, 9 yıl var daha :) -
Numaranı diğer operatöre taşıyarak öğrenebilirsin. En kolay yöntem.. -
bahcelievlerde 2 sene oturdum gunduz bazi zamanlar sorun oluyordu ama sonradan duzelmisti incivez dede ayni sorun var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de aynı sorun var. Sizden farklı olarak bizde Türk Telekom şu anda 4G bile çekiyor. Ama Turkcell ve Vodafone Edge hizmetini bile zor veriyorlar. İki firmaya da sorunu bildirdim, mahalle halkı istemiyor dediler. Hele Turkcell tam 2 kez baz istasyonu koymak istemiş. Hatta şu anda da uygun bir yeriniz varsa koyalım diyorlar. Büyük ihtimalle sizin bölgede de halk istemiyordur. Birkaç aptal yüzünden böyle cezalandırılıyoruz. -
Ondan sonra "Benim telefonum niye çekmiyor?" diye isyan ederler..
Birde sapasağlam insanlara "kalbinin üstüne koyma zararlı" derler. Halbuki cep telefonu sinyalleri kalp ritmini düzenleyen cihazları etkilediğini, kalbi sağlam insanLar için sorun oluşturmadığını kimse farketmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 27 Nisan 2016; 17:34:51 > -
Yok hocam bizdekiler o isyanı da etmiyor. Alo desin yeter derdindeler. Birde İstanbul/Kadıköy gibi bir ilçede böyle oluyor. Türk Telekom 4G anteni takmak için polislerle geldiler. -
Gerekli bilgi PM ile paylaşıldı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X