la su sınav hiç gelmesinde bebeler ko ya dönmesin böyle iyiydi ya
lan ne adamsınız yaw
ama haklı adam..
bak ben heycan yapmıştım oks de sadece 60 soru okuyabildim aralarında bosumda vardır 40 soruyu hiç okuyamadım ama 60 sorudan 51 neti çıkardım 40 soruyu okusaydım neler olcaktıı acaba
senin aklin hala KO'da, ama yinede başarilarbu arada gereksiz topic şikayet edildin
quote:
Orjinalden alıntı: GungSlinGer
quote:
Orjinalden alıntı: nicoise
quote:
Orjinalden alıntı: tmac1984
lan ne adamsınız yaw
ama haklı adam..
bence kendisi ßeße nin önde gideni yaş kaç ßeßecim
bana soruyosan 20 yasındayım okul bitti askeri bekliyorm zaman geçirmek amaçlı da ko oynuyorm
quote:
Orjinalden alıntı: QezZzap
bak ben heycan yapmıştım oks de sadece 60 soru okuyabildim aralarında bosumda vardır 40 soruyu hiç okuyamadım ama 60 sorudan 51 neti çıkardım 40 soruyu okusaydım neler olcaktıı acaba
4ewer ziya style ...
quote:
Orjinalden alıntı: tmac1984
Ne demek ya bu ? Adam oks ye giriyo diye bebe mi olcak ben de geçen sene girdim ve bi sor bakalım oyunda bi bebeliğimi gören var mı ? Ne demişler AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR ... Sende yaş var ama diğeri yok galiba
Başarılar kardeş sakın unutma sınava girmeden 3-5 dk önce wc git rahatlıyo insan
basarılar ıns kazanırsın
başarılar ama sınav arefesi bu kadar gaza gelme istersen onun hevesiyle sınavı boşverebilirsin
senin bebe dedigin adamlar seni cz de eziolar ornek ben oynamayı bıl ilk once ondan sonra kimin oynıcagına karar ver isteyen oynar