Şimdi Ara

KO'nun forumlarındaki rezillik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamın imzasına bakın. Rezil herifler ya. Hiç bir mod mu bakmıyor adamlara? Yoksa izin mi veriyorlar böyle şeylere.

KO'nun forumlarındaki rezillik

Konunun linki :http://forum.knightonlineworld.com/forum_en//index.php?showtopic=250007

• herkesin dini kendine
  • Yabanci oldugunu sanmiyorum. Muhtemelen bizden birisi ve sirf kendini toplumda belli etmek icin boyle bir tavir yapmis. Yoksa imzasina koymazdi. Bilinci biri olsaydi itemlarla iligi o soruyu sormazdi zaten.
  • Herkes kendi cürumlarından çekilecek sorguya diğer tarafta. Bu yüzden boşuna mânâ bulmayın.
  • Hesabını yukarda verecekler elbet. Tasasını düşünmeyin.
  • Acınası bir durum.İnsan inanmasa bile böyle birşeyi yapmamalı.
  • aynen herkesin dini kendine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH'NİN BAĞIMLILIK YAPMASI
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah ıslah etsin onu ne edelim ama siteden kaldırmıslar adamın imzasını!..
  • quote:

/Do not insult other religions in your signature, find another signature theme. MOD/

Evet kaldırmış modlar. Yinede çok büyük terbiyesizlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qu4k3r

herkesin dini kendine

• katılıyorum arkadaşlara herkesin dini kendine niye bu kadar takıyosunuz ki kafanıza?
    kim ne eder,kendine keder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amj -- 5 Nisan 2010; 17:57:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TђunderstrucK

quote:

herkesin dini kendine

''Herkezin dini kendine'' evet cok dogru ama başka bir dinin İlah'ına laf edemezsin.Sırf müslüman değil diye tutupta Allah'a laf edemez veya bizler hristiyan değilz diye tutupta onların İlah'ına laf edemeyiz.Onu kim yaptıysa kişiliğini belli etmekten başka birşey yapmamış.''Ben ne kadar embesil,ne kadar acınası,ne kadar aciz durumdayım'' diye bas bas bağırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HipmodeLs

quote:

Orijinalden alıntı: TђunderstrucK

quote:

herkesin dini kendine

''Herkezin dini kendine'' evet cok dogru ama başka bir dinin İlah'ına laf edemezsin.Sırf müslüman değil diye tutupta Allah'a laf edemez veya bizler hristiyan değilz diye tutupta onların İlah'ına laf edemeyiz.Onu kim yaptıysa kişiliğini belli etmekten başka birşey yapmamış.''Ben ne kadar embesil,ne kadar acınası,ne kadar aciz durumdayım'' diye bas bas bağırıyor.

iyi güzel demişsiniz herkesin dini kendine diye ama bunun dinle alakası yok. Yaratanımıza laf ederlese bu hepimizi ilgilendirir. bundan tüm insanlık sorumludur suçludur. emin olun mahşerde bunun içinde hesaba çekileceği.

• eee..Bunu buraya koydun da ne oldu?İnsanların değerlerinin küçümsenmesinin kabul edilebilir bir yanı yok ama senin buraya gelip bunu koymanın da mantığı yok.

Sen söyle, ne yapalım?
  • @zagah
    herkes senin gibi düşünmek zorunda değil.şimdi benim bu cümlelerimden dolayı herkes bana yargısız infaz yapıcak biliyorum ama yinede yazıcam.Yaratanımız diyorsun ama ben dahil birçok insan yaratıldığımıza inanmıyor.Ben görmediğim ve bilimsel olarak kanıtlanmamış hiçbirşeye inanmıyorum inanmak zorunda da değilim ama inanan veya inanmayan herkese saygım var.Bunu yapan adamıda savunmuyorum yaptığı yanlış bir hareket fakat bunu burda paylaşmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum.
  • quote:

herkesin dini kendine

Başka dinLeri aşağılamak dine sığıyor mu .?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amj

@zagah
    herkes senin gibi düşünmek zorunda değil.şimdi benim bu cümlelerimden dolayı herkes bana yargısız infaz yapıcak biliyorum ama yinede yazıcam.Yaratanımız diyorsun ama ben dahil birçok insan yaratıldığımıza inanmıyor.Ben görmediğim ve bilimsel olarak kanıtlanmamış hiçbirşeye inanmıyorum inanmak zorunda da değilim ama inanan veya inanmayan herkese saygım var.Bunu yapan adamıda savunmuyorum yaptığı yanlış bir hareket fakat bunu burda paylaşmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum.

yanlış değil haysiyetsizce içler acısı bir durum.. İstediğini düşünebilir ama bu davranış en aşşağılık insanın bile yapmaması gereken bir davranış...
  • Ne var ki bunda ben anlayamadım ? Neden gocundunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs07

eee..Bunu buraya koydun da ne oldu?İnsanların değerlerinin küçümsenmesinin kabul edilebilir bir yanı yok ama senin buraya gelip bunu koymanın da mantığı yok.

Sen söyle, ne yapalım?

Türklerin en çok oynadığı bu oyunun forumlarına yakışır bir davranış mı bu sence? Ne yapalım demişsin ben size bir rezilliği göstermek istedim. Gerçi mod'lar editlemiş adamın imzasını.
  • Çok da takılcak bi mevzu değil, he de geç..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.