arkadaşlar k2 şuan avrupa yakasını izlemekle meşgul dizi biter bitmez serverler açılacakmış . hadi hep beraber dizi seyretmeye:)
quote:Orjinalden alıntı: terrane arkadaşlar k2 şuan avrupa yakasını izlemekle meşgul dizi biter bitmez serverler açılacakmış . hadi hep beraber dizi seyretmeye:) 0-6
quote:Orijinalden alıntı: DontVolumebenım yazdıgım espriler daha iyiydi beya Alıntıları Göster walla güzel bi espri olsa gülerdik ama iğrenç ( ötesi ) .
quote:Orijinalden alıntı: thenowwalla güzel bi espri olsa gülerdik ama iğrenç ( ötesi ) .Alıntıları Göster 0-6 bile daha akıllıdır bundan bu 0-3 filan
quote:Orijinalden alıntı: DontVolumebenım yazdıgım espriler daha iyiydi beya Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: DontVolume benım yazdıgım espriler daha iyiydi beya
quote:Orijinalden alıntı: thenowwalla güzel bi espri olsa gülerdik ama iğrenç ( ötesi ) .Alıntıları Göster espiri mi yaptın?
quote:Orijinalden alıntı: Ledulth0-6 bile daha akıllıdır bundan bu 0-3 filanAlıntıları Göster ßerbatsın...
quote:Orijinalden alıntı: Brand*espiri mi yaptın? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: neokuti espiri mi yaptın? Gülelim Boşa Gitmesin
quote:Orijinalden alıntı: Propranololßerbatsın... Alıntıları Göster BU ESPİRİYİ NE SEN YAPTİN NE BEN DUYDUM OK ?
quote:Orijinalden alıntı: NOAGANOSİEBU ESPİRİYİ NE SEN YAPTİN NE BEN DUYDUM OK ?Alıntıları Göster bööööööööpoeoooooooooooooooooooooooooüüüüöööööööööööööööeeeeeeöüüüöeüeöüeö kusuyom iğrenç espiri
quote:Orijinalden alıntı: NOAGANOSİEBU ESPİRİYİ NE SEN YAPTİN NE BEN DUYDUM OK ?Alıntıları Göster start geldi x trap ızdrap veriyo yine.
quote:Orijinalden alıntı: Propranololßerbatsın... Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: JJJackaLLL ßerbatsın... Snn İmzan SAnki COk ii:Pp
quote:Orijinalden alıntı: Engineered RockAlıntıları Göster Off sıkıldım artık böyle fake açıp açıp forumu kirletenlerden laf dalaşına bile girmek gelmiyor içimden...Bunların İp leri fln engellenemiyor mu bu foruma girmesin bidaha böle adamlar ya
quote:Orijinalden alıntı: ithilienbööööööööpoeoooooooooooooooooooooooooüüüüöööööööööööööööeeeeeeöüüüöeüeöüeö kusuyom iğrenç espiriAlıntıları Göster öfffff gören de bişi sanıp giriyo