Şimdi Ara

Knights Of Honor Kürdistan o.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • Hangi oyun bu?

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Hangi oyun bu?

Başlığı okudunmu

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Hangi oyun bu?

Başlığı okudunmu

Yok artık bende oyunda bir devlet,beylik felan zannettim.
  • haritayı bilmemde bu oyun çok kral oyun ya oynayın oynatın. keşke 2. serisi çıksa. hatta tiyo vereyim. selçukları alırsanız seneler geçtikçe ve sınırlar genişledikten sonra osmanlıya dönüşüyor devlet.
  • çok acayip gerçekten amaçlari nedir acaba ne yapmaya çalişiyorlar kabullendirmek içinmi yapıyorlar bugunde haberlerde izledim okul kitaplarının haritalarini bu şekılde göstermişler inceden bişeyler donuyor gibi hadi hayırlısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu oynamadim ama herhalde eski zamanlarda geciyor. Tum yer isimleri eski isimleri ile anilmis, iznik nicae, trabzon Trabizone gibi. Ama her donem oyununda oldugu gibi bu oyunda da bazi hatalar var. Ornegin sayet İznik yerine Nicae deniyorsa Antalya'ya da eski isimlerinden birisi denilmeliydi. Ayrica Rum ismini koymak icin en iyi yer de orasi degildir. Trabzon da Sinop'un yerini almis, batiya kaymis. yani oyunu yapan firmalarin eski isimlere bakip, 3 asagi 5 yukari nerede olduklarina bakip ozenmeden serpistirmeleri durumu sozkonusu.

Kurdistan lafina gelecek olursak da, o bolgenin Selcuklulardan beri ismi Kurdistandir, yani biz turkler oyle diyoruz ve hatta osmanlilarda kurdistan diye de eyalet vardir. Bun durumda soylenilmesi gereken bir sey varsa o da armenia'nin bugunku Ermenistan bolgesinde olmasi ve Kurdistan ile beraber ayni Trabzon ve Sinop gibi yerinin degistirilerek kuzeye cekilmesidir. Yani demek istiyorum ki Kurdistan denilen bolge kuzeye kaydirilmistir ve Armenia da simdiki Ermenistan'in oldugu bolgeye itelenmistir. Cok fazla irdelememek lazim tabi, adamlar oyunda gercekci bir tarih yansitmak derdinde de degiller goruldugu uzere. Bilinmesi gereken sey yer isimlerinin bazilari kaydirilmis olmakla beraber tum isimler tarihte (anadolu ve dogu trakya icin konusabilirim) bir zamanlar kullanilmis olan isimlerdir.

• 80 yıl önce buraya kürdistan deniyordu zaten.Atatürk bile bunu kullanıyordur.Lazistanda vardı ama bölünme gibi birşey olmasın diye bi yasa ile kaldırıldı bu isimler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sTaTicOcO

80 yıl önce buraya kürdistan deniyordu zaten.Atatürk bile bunu kullanıyordur.Lazistanda vardı ama bölünme gibi birşey olmasın diye bi yasa ile kaldırıldı bu isimler.

8 Aralık 1925 Maarif Vekaleti "Türk Birliğini Parçalamaya Çalışan Cereyanlar" üzerine bildiri yayınladı. (Kürt, Laz, Çerkez, Kürdistan, Lazistan adlarının kullanılmaması, bu konularda mücadele edilmesi)
    http://www.kulturturizm.gov.tr/TR/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFF8FE9074FF19B00050B809AAFBA588C3B

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberberkay

quote:

Orijinalden alıntı: sTaTicOcO

80 yıl önce buraya kürdistan deniyordu zaten.Atatürk bile bunu kullanıyordur.Lazistanda vardı ama bölünme gibi birşey olmasın diye bi yasa ile kaldırıldı bu isimler.

8 Aralık 1925 Maarif Vekaleti "Türk Birliğini Parçalamaya Çalışan Cereyanlar" üzerine bildiri yayınladı. (Kürt, Laz, Çerkez, Kürdistan, Lazistan adlarının kullanılmaması, bu konularda mücadele edilmesi)
    http://www.kulturturizm.gov.tr/TR/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFF8FE9074FF19B00050B809AAFBA588C3B

.

• kürdistan değil zaten o kurdistan 8.sınıfta tarih hocasına sormuştum kitapta da yazıyodu.Bölgeymiş sadece

Orijinalden alıntı: jeyjey11

kürdistan değil zaten o kurdistan 8.sınıfta tarih hocasına sormuştum kitapta da yazıyodu.Bölgeymiş sadece

oha.

Haberlerdede yalnışlıkla yapılmıştı,kürdistan yazılmış o bölgeye,birde özür diliyor itoğlu itler
    Yalnışlıkla kürdistan yazacak ulan başka yalan mı yok
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.