Dibe dogru gidiyor dizi. İyice sacmaladılar artık.
ben biraz geride kalmışım :) daha yeni indirmeye başladım diziyi ilk 9 bölüm tamam geriside bitmek üzere. HD kalitesi ile ;) bu akşamdan itibaren başlayacağım yogun bir şekilde çocukken izlediğim ve dizi bitince ağlamaya başladığım kara şimşeği...
Adamlar zararına çekiyorlar bu diziyi. Konu bulmak bu kadar zor mu? Her 3 bölümde bir muhakkak barda geçiyor dizi. Bu sezon böyle giderse ilk ve son sezon olarak tarihe geçecek.
bar kurtarıcısı mike
Kitte de yazık oluyor
yeni bölüm çıkmadı mı?
Bekliyoruz halen yok. Bu arada pm den 10 kişiye mesaj olayı ne iş. Hotmailden sonra yeni tufan bu mu?
Yeni bölüm yok maalesef.
haftaya 17 bolum ıle sezon fınalı olucak..bu hafta yayınlanmadı...
Bir bölüm sonra finish haa. Gitti Kitt desenize. Devamı zor gelir gibi bu senaryo ile.
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
Bekliyoruz halen yok. Bu arada pm den 10 kişiye mesaj olayı ne iş. Hotmailden sonra yeni tufan bu mu?
canımız sıkıldı DH yi karıştırdık arkadaşla
güzel bitirseler bari
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
güzel bitirseler bari
Umarım. Ama hiç ümidim yok.
quote:
Orjinalden alıntı: reko
haftaya 17 bolum ıle sezon fınalı olucak..bu hafta yayınlanmadı...
ya iyi hoşta bu hafta torrentlere düşen 17.bölüm ne iş o zaman,
bencede bu son bölüm arkadaşlar hem sezon hemde dizinin sonu
Güzel başlayan bir dizi nasıl rezil edilir örneğini görüyoruz...
Aslında Kara şimşek dizisi çok çok daha iyi yapılabilirdi, arka planda özellikle KARR a odaklı bir ana konu diğer taraftan kaliteli bir senaryo çizilebilirdi,bu tip yapımlar başarılı oluyor ve bir dahaki bölümde neler olacak diyebiliyoruz...
Aslında bence dizi iyi başlamıştı güzel bölümleri vardı özellikle ilk 6 bölümü ben sevmiştim ama son 5 bölüm içler acısıydı galiba bu da ratinglere yansımış olabilir...Gerçi dizinin tamamen bitirileceğine emin değilim ama gidişat bunu gösteriyor...
Yeni bölüm çıktı. 720p iniyor. Hadi hayırlısı.
Ben de indirdim, altyazı çıkınca izleriz.
En erken yarın akşama çıkar gibi.
Alt yazı akşama hazır.
Altyazı çıkmamış daha. Çıksaydı da izleseydik sıradan bi bölümü daha.