Şimdi Ara

Knight Rider (Kara Şimşek) 2008 (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
468
Cevap
0
Favori
34.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14. bölümü izledim şimdi. Sıradan bi bölümdü. Vasat hatta vasatın altındaydı bile diyebiliriz.
    Tek güzel yanı Sarah'nın gözlüklü haliydi sanırım

Knight Rider (Kara Şimşek) 2008

İnsan mısın sen?
  • gerçekten 14. bölüm çok kötüydü zorlama bir bölüm olmuş bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

14. bölümü izledim şimdi. Sıradan bi bölümdü. Vasat hatta vasatın altındaydı bile diyebiliriz.

İnsan mısın sen?

nalet olsun içimdeki insan sevgisine
  • bende dün gece izledim pek beğenmedim bölümü birtek sarah güzeldi
  • Normal bir bölümdü bence ama daha önce de söylediğim gibi dizinin değişimden sonraki gidişatı iyi degil.
  • Bence gereksiz bir bölümdü.

Ama Sarah için izlenir. seksi kütüphane bakışı
  • quote:

Orjinalden alıntı: @pi

Normal bir bölümdü bence ama daha önce de söylediğim gibi dizinin değişimden sonraki gidişatı iyi degil.

Karr'ı bu kadar çabuk diziye sokup bu kadar çabuk harcamaları, Kitt'in yaratıcısı Graiman'ı bi çırpıda harcamaları çok büyük hataydı zaten bence. Karr'ı en azından sezon finaline 22. bölüme falan bırakmalılardı. 22+23+24. bölümler Karr ile alakalı olmalıydı en azından.
    Bakalım nasıl toparlayacaklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

14. bölümü izledim şimdi. Sıradan bi bölümdü. Vasat hatta vasatın altındaydı bile diyebiliriz.

İnsan mısın sen?

Herşekil çok güzel
  • Son 20sn beni öldürdü ya. Çok güzel olmuş.

Orta 1 bölümdü.
  • ben artık izlemiyorum.. zaten 8-9-10 izlememiştim bölümlerin geç gelmesiyle sıkıldım ve sinirim tepeme çıkarak tüm bölümleri sildim arşivimden..
    film nasıl gidiyor arkadaşlar iyimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

ben artık izlemiyorum.. zaten 8-9-10 izlememiştim bölümlerin geç gelmesiyle sıkıldım ve sinirim tepeme çıkarak tüm bölümleri sildim arşivimden..
    film nasıl gidiyor arkadaşlar iyimi

Kötü. Malesef.
  • Arkadaşlar bu diziye harcanan para boşa gidiyor bence. Yahu saçma sapan bölümler oynama başladı. Kitt'in özellikleri o biçim. Yazmaya kalksalar 12 cilt kitap olur herhalde. Effden püfden konular var. Eski bölümleri (80 leri) tekrar etseler daha iyi olurdu bence. Yeni Kitt'i David Hasselhoff sürse belki daha çok reyting yapar.
  • çerezlik bişi
    ben canım sıkılmasın diye izliyorum sırf
  • ilk 6 bölüm gerçekten güzeldi ama sonraları cıvıtmaya başladılar insan şaşırtılmak istiyor bişiyler olsun istiyor ama hep aynı gerçekten son bölümler öylesine çekilmiş gözüküyor bakalım sezon sonuna doğru neler göreceğiz bence dizinin gidişatı son 3 bölüme bağlı
  • 15. bölümü izleyeniniz varmı indi şimdi alt yazı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

çerezlik bişi
    ben canım sıkılmasın diye izliyorum sırf

bende yani öylesine takip ediyorum...
  • 15. bölüm fena değildi özellikle Kitt ve Mike ın birbirleriyle atışması hoş
  • Ben de şimdi izledim bitirdim. Önceki vasat bölümden sonra idare eder bir bölümdü. Kitt de olmasa izlenmeyecek bi dizi gerçekten.
    O mustang yok mu o mustang. Hele eski modeline dönüşmüş hali

Biraz devlet desteği alır gibi oldular bakalım. Sarah'nın konuştuğu ebleh suratlı herif bi işe yarar umarım.

Bi de şu reklamlarını abartmasalar. 4-5 yerde Ford ve mustang'i gözümüze soktular resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 13 Şubat 2009; 1:32:26 >
  • Bölüm fena değildi.

O ajan abla ile diger abiyi ileriki bölümlerde görebiliriz gibi bir izlenim bıraktı bölüm bende. Ayrıca eski model mustang olarak kalsa keşke kitt
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.