Şimdi Ara

knight oynayanlara bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden saçma sapan uyduruk grafikleri ve hedefi belli olmayan bi oyunu oynuyorsunuz anlamıyorum

Allah size yardım etsin

Orjinalden alıntı: salosag

neden saçma sapan uyduruk grafikleri ve hedefi belli olmayan bi oyunu oynuyorsunuz anlamıyorum

Allah size yardım etsin

Nie Burda Böle Bi topic Açıosun..

Allah Sana Akıl Fikir Versin

KA'Zede ortamLara tekrar akıyor , çeşitli problemlerimden dolayı foruma bakamıyordum..
    Msn Adresim : erhan_basa@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

DOĞRU YANLIS Bİ OYUN OYNUYORUZ AMA BAGLANINCA BIRAKAMIORSN BAŞLADA SENDE GÖR.

adamın imzasına makın yaa

Orjinalden alıntı: _RazorBlade_

allah o işlere bakmıo

töbe töbe ne alaka

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zzzz çok saçma sen bu oyunun tadını alamamış ezik kalmışsın ve bizi allah a havale ediyorsun gördüğüm kadarıyla ama ne yapalım bizde bağımlısı olduk allah affeder diip oynuoz.
    CPU: AMD Ryzen 7 1700x Mobo: Asus Prime x370 Pro GPU: EVGA GeForce GTX 1070 FTW Ram:G.Skill Ripjaws V 16 GB 3200 Mhz PSU: Corsair RM 650x Gold Modular Case: Corsair Obsidian 750d SSD: Samsung 960 EVO 500 GB + Samsung 850 Evo 250 GB + Samsung 840 Evo 250 GB HDD: WD Green 2TB + WD Green 2TB Headset: Razer Kraken Chroma 7.1 Screen: iiyama ProLite E2773HS 27" 1MS LED Keyboard: LOGITECH G510 Mouse: Steelseries Sensei
  • sende bi 64 level ol elinde +8 md olsun cz de pk yap bakalım oyunu bırakabilcenmi...

Orjinalden alıntı: vuque

zzzz çok saçma sen bu oyunun tadını alamamış ezik kalmışsın ve bizi allah a havale ediyorsun gördüğüm kadarıyla ama ne yapalım bizde bağımlısı olduk allah affeder diip oynuoz.

Orjinalden alıntı: _RazorBlade_

allah o işlere bakmıo

вυ oyυη ιηѕαηα тυzαк кυяυуσя...
    вυ oyυη ιηѕαηı нєρ кαη∂ıяıуσя...
  • Orjinalden alıntı: Efsane34

Orjinalden alıntı: salosag

neden saçma sapan uyduruk grafikleri ve hedefi belli olmayan bi oyunu oynuyorsunuz anlamıyorum

Allah size yardım etsin

Nie Burda Böle Bi topic Açıosun..

Allah Sana Akıl Fikir Versin

Zuhahahauahahzhahh katıLıyorum kardeşiM ...

• arkadaşlar üstüne fazla gitmeyelim belliki arkadaş yha wow oynuo yada LA bizede bırakın ko yu o oyunlardan birini oynayın diyecek ama tepki görmekten korkuyo o yüzden saçmalamış ve gitmiş zaten
    quote:

Orjinalden alıntı: DmXxXx

arkadaşlar üstüne fazla gitmeyelim belliki arkadaş yha wow oynuo yada LA bizede bırakın ko yu o oyunlardan birini oynayın diyecek ama tepki görmekten korkuyo o yüzden saçmalamış ve gitmiş zaten

r wow yada la oynayanı öyle sayma ben 7 aydır knightı bıraktım la oynadım gayet iyi insanlar var arada böyle densizler çıkıyor.Onların asıl uyuzu knight oynayan bebelere.
  • herkesin yapıp ettiği kimseyi germesin ilgilendirmesin. insanalr sürü değil herkes aynı işi yapsın sürüler halinde kim ne yaparsa illa onu yapsın. herkes özel tercihine göre oyun oynar kime ne ki?? herkes aynı müzik türünü mü dinliyor? oyun oynamak bireysel bir tercihtir kimseyi ilgilendirmez. herkes kendi işine baksın.
  • bilader oyna sende gör herkese ilk başta saçma gelio banada geldi ama artıkk bırakamıom...:(:(:(
    | |
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

quote:

Orjinalden alıntı: vuque

zzzz çok saçma sen bu oyunun tadını alamamış ezik kalmışsın ve bizi allah a havale ediyorsun gördüğüm kadarıyla ama ne yapalım bizde bağımlısı olduk allah affeder diip oynuoz.

kardeş alıntı yapmışsıdna bişi dememişsin amacını anlayamadım?
    CPU: AMD Ryzen 7 1700x Mobo: Asus Prime x370 Pro GPU: EVGA GeForce GTX 1070 FTW Ram:G.Skill Ripjaws V 16 GB 3200 Mhz PSU: Corsair RM 650x Gold Modular Case: Corsair Obsidian 750d SSD: Samsung 960 EVO 500 GB + Samsung 850 Evo 250 GB + Samsung 840 Evo 250 GB HDD: WD Green 2TB + WD Green 2TB Headset: Razer Kraken Chroma 7.1 Screen: iiyama ProLite E2773HS 27" 1MS LED Keyboard: LOGITECH G510 Mouse: Steelseries Sensei
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.