Şimdi Ara

Knight OnLine Yeni Üyelik Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arakdaşlar..http://www.knightonlineworld.com sayfasından yeni bir ID almak istiyorum fakat bir problem var.. Herşeyi "Forumdaki Yeni ID Açımı (Resimlerle) " başlıklı topicdeki gibi kendime uyarlıyorum ve create dedikten sonra aşağıdaki resimde bulunan sayfa açılıyor...bir çook kez denememe rağmen hep aynısı oldu..ve öylece kalıyor..yani normalde bahsedilen sayfadan eser yoq..bunun sebebi nedir acaba ?
    ---
    işte açılan sayfa buu hiç bir şey yazmıyor...

• yardım edicek kimsecikler yokmu yaww
    benimkide laf bu saatte kim yardım eder ::D diceksiniz rüyanda mı gördün :D
    MSN: the.onur@msn.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuCiF3r -- 30 Ocak 2006 3:15:08 >
  • İlgincimsi bir olay. Belki bu saatte çalışmıodur knight sitesi
  • Merhaba Arakdaşlar..http://www.knightonlineworld.com sayfasından yeni bir ID almak istiyorum fakat bir problem var.. Herşeyi "Forumdaki Yeni ID Açımı (Resimlerle) " başlıklı topicdeki gibi kendime uyarlıyorum ve create dedikten sonra aşağıdaki resimde bulunan sayfa açılıyor...bir çook kez denememe rağmen hep aynısı oldu..ve öylece kalıyor..yani normalde bahsedilen sayfadan eser yoq..bunun sebebi nedir acaba ?
    MSN: the.onur@msn.com
    takipteyim..msn dende ulaşabilirsiniz..yardım plz :(
    ---
    işte açılan sayfa buu hiç bir şey yazmıyor... ne anlama geliyor buuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuCiF3r -- 30 Ocak 2006 3:13:10 >

• baska pcdendene
  • LuCiF3r kardesim bende de ayni sorun vardi internet cafedeydim ayrica bikaç kez ID aldim(önceki zamanlarda) ama mail gelmio ayrica 0 msn adresleri actim olmuo biktim artik su sorunlardan mönitöre yumruk atacaktim bu ne yawwwww bi son gelmedi su sorunlara
  • başka pc deyim şuan denedim fakat aynı şey oldu :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Demek...
    17 yıl önce açıldı
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Parasız Yeni Online oyun
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi bilgisi olan yokmu yahu :( ?
  • bi allahın kuluda yardım etmezmi yaww
  • sitede sorun var millet şifresini bile değiştiremiyo. ama ortalıkta türk ip leri engellenmiş die dedikodular dolaşıyor. sen bi hide ip bul indir bi yerlerden onu çalıştırıp öle dene belki olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.