Şimdi Ara

Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.359
Cevap
34
Favori
252.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu oynda eğer gb alım satım ile k0xp olayı olmasa varya herhalda pvp gibi falan olur oyun bakıyomdu asas olup elinde ok bulunan hemen hemen çogunda koxp var arkadaş benim anlamadığım bu ok skıl nie ayar çekmiyor bu adamlar cd koysa mesela süper olur 36 level adam 5 li atıyor arkadaş 72 level adam gitmiş tyonların ordaki ape slotdan koxp açmış kim bilir kaç gündr kasıyor orda bide ilersinde 5 tane soyunuk char var adamlar işi artık çözmüş ban yerse onlar yesin ben bişey olmaz bence asas ın şu okcu skılleri başdan sona ayar çekilmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

La bu makro dediğiniz nedir, benim oynadigim zamanlarda böyle bisey yoktur

1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r1r

781r781r781r781r781r781r781r781r781r781r781r781r781r781r781r781r781r781r781r781r781r781r

787878787878787878787878787878787878787878787878787878787878787878787878787878

2w3w2w3w2w3w2w3w2w3w2w3w2w3w2w3w2w3w2w3w2w3w2w3w2w3w2w3w2w3w2w3w

6781r6781r6781r6781r6781r6781r6781r6781r6781r6781r6781r6781r6781r6781r6781r6781r6781r
  • Antares kullanıcısına yanıt
    sana mı soracak makro kullanıp kullanmayacağını illegal demiş birde makroya hay Allah'ım
  • chatlck C kullanıcısına yanıt
    Eleman macroyu savunuyorsa biz de olmamasını savunuyoruz seni geren nedir? İllegal konusuna gelirsek 50 kez gm açıklaması yazıldı bi zahmet oku.
  • Mavi kutu actim totomic club dustu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Yapamıyorsan asas oynama o zaman? İllegal bir şeyi oyunun gerekliliği gibi göstermek de ayrı bir zeka ürünü. Adamlar ölümsüz oluyor full canla vs atıyor bu mu normal olan?

La olm ben boşamı mouse a o kadar para veriyorum tabikide özelliklerini kullanacam neyin kafası bu.

quote:

Orijinalden alıntı: zafer00

Çift el klavyede minor basıp yürüyemiyorsan zaten git oyunu falan sil. Kendi nooblugundur makro kullanman ve çoğu oyundada yasaktır cs:godada makro yasak bir çok oyunda makro yasaktır. Makro oyunlar için yapılmadı. Genieye laf etme hakkın yok Knight oynuyan herkes knight anlaşmalarını kabul etmiş sayılır. Ordada yazdığına göre makro ban sebebidir ve oyunun getirdigi şeylere laf etme hakkınız bulunmamaktır.

Genieye laf etme hakkın bulunmuyor bu oyuna kayıt olduysan. Sözleşmede yazar
    Makro ban sebebidir sözleşmede yazar.

Çift el minor basamayip w s ile yürüyemiyorsan bu oyunu bırak gerçekten. Boş konuşma. Eskiden minorda cooldown yokken seri minor basmıyor muydu ? elle basınca 1-2 kere basıyordun ama makroyla direk 30 30 basıyorsun. Bu hileye girmez mi ?

Şimdi kaybol yeni oyuncu bozuntusu kendini asas oyuncusu falanda sanma

Minörün coldownu var az oyunu öğrende gel Makronun yaptığı şey ayarladığın tuşa sürekli basmak bunun neresi illegal CZ'de pk atarken sürekli tuşamı basılır ha sen amelelik yapmayı seviyorsan orası ayrı.Ben eğer ko oynasaydım exp kasarken genie alır , pk da makro kullanırdım.Tuş bozulurlan sürekli minöre basmaktan

Sen çift el klavyede rahat oynayabiliyorsan çek video at görelim sen anca burada böyle boş boş yazarsın , kıskançlığından makro kullananları şikayet edersin.Git al sende 50 liraya bir mouse ayarla bassın tuşa ağlama forumlarda.

çift el minör basıp w s ile yürünürmülan cz de 20 kişi iç içe giriyorsun nasıl adam değiştirecen çok bilmiş büyük ihtimalle oyunda düşük seviyede kalmış itemsiz oyuncular tarafından noob diye tabir edilen kesimdensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 18 Şubat 2016; 15:20:16 >

• Bu oyunda yasak arkadaşım sen para veriyosun diye sana serbest olmuyor. Kullanıyorsan kullan da burda meşru göstermeye çalışmayın değil çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Bu oyunda yasak arkadaşım sen para veriyosun diye sana serbest olmuyor. Kullanıyorsan kullan da burda meşru göstermeye çalışmayın değil çünkü.

Minör için yapılan makro yasak değil GM twitch yayınında söyledi.
  • Beyler bu master tüpü dusuren yaratiklardan dusen +8 takilara + basabiliyor muyuz?

• oyunda bug mu var pazar kurulmuyor?
    az önce bdw den attı durduk yere
  • bu hata nedır beyler
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

oyunda bug mu var pazar kurulmuyor?
    az önce bdw den attı durduk yere

Bdw banada olmuştu ilk girdiğim zaman bir fikrim yok.

Birinci serverlerde pazar kurulmuyor artık ikinci servere girmeniz lazım pazar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhoops

bu hata nedır beyler
    Bu mesaja eklenen görseller:

uskodamı aldın bu hatayı
    aynı ıpden 1den fazla karakter girmye çalışınca verilen bir hata
  • Klasik 60 IQ bana hala makronun mouse özelligi kulalnabilirm diyor. Bak beyinsiz demek istiyorum ama
    Git bi knight online kural sayfasına gir mouse klavye her türlü makro ban sebebidir yazıyor.

Hala boş konuşmaya mı geldin ? Kaybol şimdi

Klasik knight oyuncusu işte IQsu çok düşük bazı şeyleri kavıramıyor onun yerine oyunda siyaset yapan tipler bunlar. Cevap vermeye bile değmez. Bu şimdi r makrosuda falan kullanıyordur hatta otoskillde atıyordur kendi nabıyor mouse ile yürütüyor mu Kekolar basmış knightı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 18 Şubat 2016; 18:18:48 >

• Bugüne kadar pedal kullananları aşağılar oyuncu gözüyle bakmazdık.

Pedalcılar utanır bunu söylemezdi.

Bugün pedal kalmadı çünkü macrolu maouse'lar var. Yeni pedalın güncel versiyonu MAKRO.

Adı MAKRO olunca herkes hadsizce savunur olmuş.

Ne diyelim utanmadan MACRO kullanıp asas oynadığını zanneden varsa yazık.

Gerçi ona rağmen tokatlıyoruz sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: doncuosman

Bugüne kadar pedal kullananları aşağılar oyuncu gözüyle bakmazdık.

Pedalcılar utanır bunu söylemezdi.

Bugün pedal kalmadı çünkü macrolu maouse'lar var. Yeni pedalın güncel versiyonu MAKRO.

Adı MAKRO olunca herkes hadsizce savunur olmuş.

Ne diyelim utanmadan MACRO kullanıp asas oynadığını zanneden varsa yazık.

Gerçi ona rağmen tokatlıyoruz sıkıntı yok

Oyundaki tek illegalite makeo olsa keşke onada razıyız fakat makroya gelene kadar bri sürü sıkıntı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    Msn koxp kaldırıldı bu arada, artık yapılamıyor. Anca makro mouse'un varsa z1 yaparsın.
  • Millet yine kendini kaptırmış. Deki gibi paralar veriliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Millet yine kendini kaptırmış. Deki gibi paralar veriliyor

bende güzel paralar kazanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.