Şimdi Ara

Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
5.359
Cevap
34
Favori
252.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usta makro kullanırsın kullanmazsın o beni ilgilendirmez ya da ban sebebidir de demem ama şunu bil ki bir çok eski knight oyuncusu 2 eli klavyede combo yapar, minör basar, eli mousunda oynayan da tek eliyle klavyeyi yönetebiliyordur; sag tusla minör yapar. Eskiden cok iyi oyuncular vardı, pedalsız adamlara pedal mı kullanıyosun denirdi. Büyük ihtimal hala iyi oynayan oyuncular var ama adamlar niye makro kullanmasın ki :D makrosu olan baya bi kişi kullanıyor.

Hatta ben de size tüyo da vereyim (buradan sonra yazdıklarımı okuyacaksanız biraz dikkatli okuyun çünkü biraz karışık yazdım, imlalara falan pek dikkat edemedim.) makro ayarlarken tuş basış aralıgının süresini yazarak degil kaydederek ayarlayın yani yine kendiniz basıyomuşcasına olsun, eğer yavaş basıyorsanız da cok hızlı makro ayarlamamak kaydıyla birbirine yakın aralıklarla süreler girin. Girdiniz tuş basış sayısını az yapmayın ki log kayıtlarına bakıldıgında kolay kolay bi belirli sıra bulunmasın. Ayrıca yapabiliyorsanız aç kapa şeklinde makro yapın. Bunlar benim fikirlerim, verdigim tüyolarla banlanmazsınız diye bir şey demiyorum, sorumluluk kabul etmiyorum. Ha ben makro kullanıyor muyum kullanmıyorum çünkü prieste lazım omuyor :D

• Pathos'da, +6 çift el giga ve +6 hanguk piyasası nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Oyuna girebilen var mı beyler?
    1'e zaten hiç girmiyor, direk atıyor. 2'ye giriyor, bu sefer de karakteri seçince donup kalıyor yine oyundan atıyor. Bir de arada bu hatayı veriyor.

Beyler, görev yöneticisine baktım. Oyun açık olmadığı halde, çalışıyor gözüküyor, sonlandırmaya çalıştığımda ise erişim engellendi diyor. Var mı bunun bi çözümü. Dün takır takır oynuyordum, bugün oldu herşey.

• samtiger kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim mantıklı ama bu yüzden ban yiyenler var. Bir de gmlerin yayında makro kullandığını söyleyenler var yukarıda bir arkadaş linkini paylaşmıştı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 gün önce wh ile duvarda gezen girip çıkan vs. adamın videosunu çekip şikayet etmiştim bir kaç kişiyi daha etmiştim cevap olarak kopya mesaj atmışlardı sonra bakarlar belki diye düşündüm ne mesajı atarken nede cevaptan 1-2 gündür attığım videoya hala 1 kez tıklamamışlar bile
    kopya mesaj atıp kapatıyorlar çok net delil video çekip atsanız bile umursanmıyor adam banlanmadı wh ile mavi kutu kasıyo her gün towna girip
  • adonisde gab adamant takmış birisi satmaya çalışıyor 80 lvl ler takabiliyormu gab baal vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

adonisde gab adamant takmış birisi satmaya çalışıyor 80 lvl ler takabiliyormu gab baal vs

baal raum vs. takamaz gab takar
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

2-3 gün önce wh ile duvarda gezen girip çıkan vs. adamın videosunu çekip şikayet etmiştim bir kaç kişiyi daha etmiştim cevap olarak kopya mesaj atmışlardı sonra bakarlar belki diye düşündüm ne mesajı atarken nede cevaptan 1-2 gündür attığım videoya hala 1 kez tıklamamışlar bile
    kopya mesaj atıp kapatıyorlar çok net delil video çekip atsanız bile umursanmıyor adam banlanmadı wh ile mavi kutu kasıyo her gün towna girip

Bende attım video. Adam hala slotta koxpla kasıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nr8643

quote:

Orijinalden alıntı: hhoops

bu hata nedır beyler
    Bu mesaja eklenen görseller:

uskodamı aldın bu hatayı
    aynı ıpden 1den fazla karakter girmye çalışınca verilen bir hata

1800 kişilik yurttayız ozaman normal :D

• Heryer koxper heryer direniş
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtul

Msn koxp kaldırıldı bu arada, artık yapılamıyor. Anca makro mouse'un varsa z1 yaparsın.

Sadece z1 mi yaparsin?
    Yaraticiligina kalmis istedigin her tus kombinasyonunu belirledigin aralikta bastirabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 18 Şubat 2016; 23:30:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bugün hesabıma girdiğimde 70m paramdan 700k para kalmış hack mi yedim anlamadım mail adresime baika bir adresten girişyapılmaya çalıştı bilgisi falanda gelmedi steamda farklı bir ip den girişmişmi hesabıma görebilirmiyiz

etiketleyerek yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Macro ile pk da keyif alınıyor mu. Ben warrior da skill az diye asas karakter oynuyan birisiyim. Millet nör için pedal macro kullanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Macro ile pk da keyif alınıyor mu. Ben warrior da skill az diye asas karakter oynuyan birisiyim. Millet nör için pedal macro kullanıyor

Alamadıkları için zaten burda boş boş konuşuyorlar ya
  • Arkadaslar pazardayim para kasiyorum 1 gb ye yaklasti. Yazin ardream char dizmek istiyorum. Sizce bu parayi nasil degerlendirmeliyim ? gb yi satip yazin item cekmek mi mantikli yoksa simdi itemleri almak mi

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nr8643

quote:

Orijinalden alıntı: hhoops

bu hata nedır beyler
    Bu mesaja eklenen görseller:

uskodamı aldın bu hatayı
    aynı ıpden 1den fazla karakter girmye çalışınca verilen bir hata

SteamKO da aynı hatayı bende alıyorum. Evde tek bilgisayar var ve interneti sadece ben kullanıyorum. Aynı IP den birden fazla karakter girme gibi bir durum söz konusu değil. Bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• arkadaşlar oyunda dd kalktı mı ? lütfen birisi hayır desin
  • bunun gibi iki sayfa ve 40 dk afk idim, pathos boşaldı adam falan kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 19 Şubat 2016; 2:54:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slave To The Rhythm

bunun gibi iki sayfa ve 40 dk afk idim, pathos boşaldı adam falan kalmadı.

p3 boss turu attım az. Half troll berseker-half troll captain-satiros falan koxperdi full. Hepsi ban yedi galiba

• Banlara bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.