Şimdi Ara

Knight Online'nın babaları en proları bakabilir mi lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 10 yıllık online oyun geçmişim var. Silkroad'ından WoW'una LoL'üne kadar oynadım. Arasından en sevdiğim world of warcraft'tı. Neden mi çünkü oyundaki pvp-pve sistemi çok güzeldi. 10-15 skill birden kullanman gerekiyordu ki buda klavyeden 10-15 butona tıklamak demek. Öyle bir oyundur ki bilenler bilir zaten 2-3 skilin zamanını geçir senin canın 200k olsun adamda 50k can olsun 50k canlı adam senı keser. Knight Online'ye grafiklerinden dolayı başlamadım küçüklüğümden beri. Şimdi çok canım sıkıldı pvp bir Ko serverine başlamak istiyorum. PvP'si PvE'si zevklimidir. İyi bir player oldugumu düşünüyorum fakat bu knightta sökmez onuda biliyorum. Başlıyım mı başlamıyım mı bi düşünün. Sonra ise başlarsam forumun iyi knightcılarından güzel bir pvp serveri alıyım ve başlangıç olarak hangi karakteri oynamam şeklinde tüyolar almam lazım. WoW'da rogue oynardım knightta ise assassian'a karşılık denkgeliyor galbia combo gibi şeyler varsa yaparım sıkıntı olmaz. Sadece oyundaki itemleri skilleri buffları-debuffları rotasyonları öğrenmem gerekicek. İlginiz ve önerileriniz için hepinize teşekkürler şimdiden :)

• Özel mesaj attım.

Burada bazılarının canı sıkılıyor, şikayet edecek mesaj arıyorlar!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaspo

Özel mesaj attım.

Burada bazılarının canı sıkılıyor, şikayet edecek mesaj arıyorlar!!!

Çok teşekkürler kardeşim gördüm mesajını sağolasın :)
  • Knight wow kadar derin içerikli bir oyun değil kısa sürede öğrenirsin.. grafikleride diğer oyunlara göre çok kötü olduğu için hemen hemen hesap makineleri bile çalıştırır knighti..

İnan bana pve sinden gram zevk almıyorum.. ama sırf pvp si ve oyun içi dostluklar için oynuyorum bu oyunu.. pvp si derken pvp serverlar vasat bence.. baslıyıcaksan normal knighta basla.. PVP olan herhangi bir knight servari sana gerçek oyundaki pvp zevkini vermeyecektir.. bir çok pvp denedim ama nedense hiç biri normal oyundaki pvp sistemi gibi gelmedi.. hep bir terslik var.. lugatım bunu açıklayacak kadar geniş değil malesef ama usko bide pvp server indirip aradaki farkı kolayca anlayabilirsin.

Ben oyuna 2005-2006 gibi başladım.. bu hesabımıda taa ozamandan knight taki güncel bilgileri bu forumdan takip edebilmek içindi.. Şuanda benim şahsi düşüncelerime göre oynması en kolay warrior' dur, sonra mage - priest ve rouge gelir.. priest ta saniyelik hatasi bütün partynin yatmasina sebep olabilir.. ama her zaman iyi bir rouge oyuncusu altin gibidir.. ben sahsen bu kadar zaman gecmesine ragmen cok iyi rouge oynayabiliyorum diyemiyorum.. internette pvp videolarını izleyerek te kendine bir yol çizebilirsin..

warriorun basitliğini şöyle açıklayayim sadece 2-3 tuşa basıyorsun.. rouge ta durumlara göre değişir ama f1 f2 f3 toplamda 30 tuşu aktif olarak kullanman gerebilir.

item zar zurt kısmına gelelim.. zaten belli başlı itemler var..onlarida oyun içinde öğrenmen hiç zor olmayacaktir. dediğim gibi içeriği çok büyük olmayan bir oyunda ne kadar fazla item kombinasyonu yapabilirsin? bunlar belki kötüleme gibi gelicek ama zevk ala ala oynuyorum :)

zaten bence bu oyunun hala bu kadar çok oynanmasının sebebi basitliğidir.

Oynamanı tavsiye eder iyi günler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: StoneOfLife

Knight wow kadar derin içerikli bir oyun değil kısa sürede öğrenirsin.. grafikleride diğer oyunlara göre çok kötü olduğu için hemen hemen hesap makineleri bile çalıştırır knighti..

İnan bana pve sinden gram zevk almıyorum.. ama sırf pvp si ve oyun içi dostluklar için oynuyorum bu oyunu.. pvp si derken pvp serverlar vasat bence.. baslıyıcaksan normal knighta basla.. PVP olan herhangi bir knight servari sana gerçek oyundaki pvp zevkini vermeyecektir.. bir çok pvp denedim ama nedense hiç biri normal oyundaki pvp sistemi gibi gelmedi.. hep bir terslik var.. lugatım bunu açıklayacak kadar geniş değil malesef ama usko bide pvp server indirip aradaki farkı kolayca anlayabilirsin.

Ben oyuna 2005-2006 gibi başladım.. bu hesabımıda taa ozamandan knight taki güncel bilgileri bu forumdan takip edebilmek içindi.. Şuanda benim şahsi düşüncelerime göre oynması en kolay warrior' dur, sonra mage - priest ve rouge gelir.. priest ta saniyelik hatasi bütün partynin yatmasina sebep olabilir.. ama her zaman iyi bir rouge oyuncusu altin gibidir.. ben sahsen bu kadar zaman gecmesine ragmen cok iyi rouge oynayabiliyorum diyemiyorum.. internette pvp videolarını izleyerek te kendine bir yol çizebilirsin..

warriorun basitliğini şöyle açıklayayim sadece 2-3 tuşa basıyorsun.. rouge ta durumlara göre değişir ama f1 f2 f3 toplamda 30 tuşu aktif olarak kullanman gerebilir.

item zar zurt kısmına gelelim.. zaten belli başlı itemler var..onlarida oyun içinde öğrenmen hiç zor olmayacaktir. dediğim gibi içeriği çok büyük olmayan bir oyunda ne kadar fazla item kombinasyonu yapabilirsin? bunlar belki kötüleme gibi gelicek ama zevk ala ala oynuyorum :)

zaten bence bu oyunun hala bu kadar çok oynanmasının sebebi basitliğidir.

Oynamanı tavsiye eder iyi günler dilerim.

Öncelikle vaktini ayırıp yazdığın için teşekkürler warrior oynamayı deneyececeğim diyicem bir bir pvp server buldum ad vermiyim reklamdan şikayet ediyolar arkadaşın dediği gibi editmiş. Adamı olağanüstü combolar yapsan yine kesemezsin edit char dediler o vakit vazgeçtim. Sanırım oynamayacağım. Oynayacak olursam birinin warrior'u öğretmesi lazım bi yardım eden birisi olsa 1 günde bile öğrenirim wow oyuncusuyum hiç sıkıntı çekmem ama yok malesef :(

• Knight'a iyi sayılabilecek duruma gelmeniz zaman alacaktır. Fakat eliniz hızlı ise ve oyuna zaman ayırabilirseniz iyi bir player olursunuz. Anlattığınızdan anladığım kadarıyla çoklu tuş ile oynamak istiyorsunuz, size assassin öneririm. Warrior-Mage-Priest comboları basittir fakat assassin hem zor hemde çok zevklidir. Forumda Assassin rehber olabilecek bir çok konu mevcut onları inceleyerek bir pvp'nin arena bölümünde kendinizi geliştirebilirsiniz.
  • bence hic baslama birak bu tarz oyunlari
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • StoneOfLife kullanıcısına yanıt
    p4 128 mb ekran kartlı 1 gb ramlı makina neden kasıyor peki 1000 tane hesapmakinesi eder bu alet ama gel görki 10 15 fps anca alıyor pazrada felç oluyor yürünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

p4 128 mb ekran kartlı 1 gb ramlı makina neden kasıyor peki 1000 tane hesapmakinesi eder bu alet ama gel görki 10 15 fps anca alıyor pazrada felç oluyor yürünmüyor

günümüzün hesap makinaları senin makinadan daha donanımlı ondan olabilir bence

sen en iisi at o makinaayı miladını doldurmuş o
  • _baron_ kullanıcısına yanıt
    sitesinde p3 le bile calışır yazıyor ama oynanırmı demiyor . asıl sistemim budur benim

AMD FX6100/MSI 970A/kingston hyperx 1886 2x3/SDD Kingston 480GB Hyperx 3K/ Asus HD6850 V2/PSU Cooler Master 1200W/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

sitesinde p3 le bile calışır yazıyor ama oynanırmı demiyor . asıl sistemim budur benim

AMD FX6100/MSI 970A/kingston hyperx 1886 2x3/SDD Kingston 480GB Hyperx 3K/ Asus HD6850 V2/PSU Cooler Master 1200W/

biliyorum canım alınma hemen :) yazılarının altında sisteminin özellikleri yazıyor zaten , şakasına takıldım yani ,
  • 29 kasımda yourko açılıyor. şu ana kadar gelmiş geçmiş en büyük 2 myko yapımından birisidir. oldschoolko ve yourko myko camiasını elinde tutan serverlar.

birisi türk birisi amerikan serveri. fakat öyle 1-2 yıl giden serverlar beklemeyin neticede pvp oldukları için 4-5 ayda oyuncu sayısı sıfırlanınca yeni server açılıyor. fakan bunlar kadar tutulan online sayısı olan serverlar bulamazsınız.
    Merhaba kardesim, bende eskiden cok oynuyordum ozellikle 12-17 yaslarimdayken cok oynamistim server'im olumpia idi belki yanlis yazmis olabilirim kusura bakma yaklasik 5 senedir oynamiyorum simdi yeniden beni bir merak sardi acaba ne oldu diye? demissinki hesap makinesi bile calistirir benim netbook'um var acer marka 1.6ghz atom islemci 1gb ram kaldirirmi? belki cz ve adream'larda biraz kasar diye dusunuyorum sen ne dersin?
  • Dostum ben yukarı da her bilgisayar çalıştırır dedim.. moradan kasması gayet normal.. ortalama 200-250 userin oldugu bir alana giriyorsun.. Tera online diye bir oyun var orda 25 tane userin yanında dolaştıgın zamanki kasma ile knighttaki 200-250 userin yan yana gelmesi bile bir şey ifade etmiyor. ben aynı bilgisayar ile utc de veya moradanda rahat rahat dolasirken, tera online da battleground (zindan) da 25 user le daha fazla kastıgını gördüm.. o yüzden lütfen bana gelipte knightin kasmasından v.s bahsetme. knight ta herkez rahatça pve yapar arkadaslar.. Diğer oyunlara kıyasla pvp yi bile kötü bir donanımla rahatça oynayabilirsiniz..

senatör isimli arkadaş, bilgisayardan çok fazla anlamam.. ardream deki oyuncu sayısı nedir bilmiyorum.. ben eskiden 512 ram lik bilgisayarda oynuyordum ardream.. seninkide kaldırır diye düşünüyorum.. ama biraz kasar ama daha fazla kasar.. girip denemelisin.. zaten 500mb patchlerle olsun en fazla 1gb lik oyun.. öyle ha deyince indirilebilir :)

Tesekkurler ustam, bakalim bi denemekte fayda var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.