Şimdi Ara

Knight Online Kasma sorunu lütfen yardım edermısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamun aleykum arkdaslar benım knight online ilgili bi sorunum var benim bilgisayarda knight online pvp var oynuyordum ama son 2-3 gündür oyunda bilgisayar aşırı derecede kasıyor bazı arkadaslarım efekt dosyasını kapatmamı soyledıler kapattım öylede kasıyo yanı bunun bi cozumu olmalıdır mutlaka cunku 2 -3 gun once hıc kasmıyodu lütfen yardım edermısınız

• Ya arkadaslar bılen bırısı yokmu :(
  • Silip yeniden yükledin mi peki.?Sil yeniden yükle olmaz ise internetten indirip tekrar yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironim -- 2 Aralık 2013; 6:00:06 >
  • XenophobeesS X kullanıcısına yanıt
    Grafik ayarlarını da düşürdüysen görev yöneticisinden bir bak hangi programlar çalışıyor. Belki arka planda çalışan bir şeyler vardır onlar kasıyordur.
  • Sorunu knight 'da arama, bilindiği gibi knight son zamanlarda abuk subuk grafik efektleri, ışıltılar vs eklemiş olsa da ekran kartını fazla yoran bir oyun değil. Şüphelenmen gereken internet performansın yada bir ihtimal bilgisayarın.

İnternet performansını test et, google den speed test ile edebilirsin.

Ona göre tekrara bakalım.
  • ulaspo U kullanıcısına yanıt
    İnternet hızım 23 mbps. Ama benım bılgısayarda sorun oldugunu sanmıyorum cunku daaha 4 gun once hic bi kasma yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra0658

Grafik ayarlarını da düşürdüysen görev yöneticisinden bir bak hangi programlar çalışıyor. Belki arka planda çalışan bir şeyler vardır onlar kasıyordur.

Grafik ayarlarıyla oynamadım hıc yanı bılmıyorum yerını ama efekt dosyasını sildiğim halde kasıyosa grafiğin pekj bi işe yarıyacagını sanmıyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yokmu başka bi fikri olan ? yardım edicek birisi yokmu arkadaşlar ya lütfen delirmek üzereyim oyundan soğudum resmen :((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.