Şimdi Ara

Knıght Online is not installed on your computer.Çözüm buldum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
9.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TheGu4rdian

quote:

Orjinalden alıntı: ThePowerfulMan

ya bende launcher değişmişti hala aynı

Launcheri dert etme

launcher2 varmış buldum
  • Ben zmanında sorun olmuştu rar lı yükledim sorun olurmuki acaba
  • Arkadasın verdiği bilgiler tamamiyle doğru kelimesi kelimesine uygularsanız sonuc alırsınız bu arda cok tesekkürler TheGu4rdian
  • ko şu an bende açılmıyor herşeyi yaptım ama yeni partchten giriom girmio ama launcer 2 den giriom
  • sonra başlat-çalıştır-regedit-hkey_local_machine-software burdan ko yu buldum yanındaki yere sağ tıklayıp diyor neresine sağ tıklayacaz :)?
  • yaw oyunmu yok hersiyi yaptım 1506 yı yuklemiooo
  • bende server yok gibi güzüküyor Launcher'i tıklayınca
    arkadaşın anlattığını harfi harfien yerine getirdim ama Olmadı ?
  • bu Launcher2 nerde acaba?
  • Guardian kardes her şeyi buldumda metin belgesine kopyaladıgımız şeyler HLM de cıkmıyo o nasıl yapcaz kardeS?
  • Regedit sofwarede knightonlinedosyası yok ne yapıcam?
  • beyler fd ilk geldii zmnda bu sorun aynen vardı çözümü gerçekten basit knight online 1453 setupunu bir daha C:/program files/knight online die kurucaz sorapatchleri 1484 e kdr upgrade etcek yeni moradonu kurunca olucak tek sorun oyunun d de yüklü olması fd gedlii zmnda herkes bu hatayı almıştı bn böle yapmıştım olmuştu bunda da sorun aynı
  • emeğe saygı
  • ss
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGu4rdian

Yan topic den arkadas anlatmış biraz daha aydınlatayım

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KnightOnline]
    "CompanyName"="Copyright 2002 NoahSystem And MGame"
    "EXE"="KnightOnLine.exe"
    "SERVICE"="Knight OnLine"
    "VERSION"=dword:000005ad
    "PATH"="c:\Program Files\Knight Online"

ilk olarak yeni not defteri açıp bunları oraya kaydedin Knight online Dosyasına atın
    knight.reg olarak ismini değiştirin notun sonra kaydedip çıkın çift tıklayınca kayıt defterine ekleme isteğimizi sorcak evet diyoruz buna
    sonra başlat-çalıştır-regedit-hkey_local_machine-software burdan ko yu bulun
    yanındaki yere sağ tıklayıp yeni-dize değeri ismini PATH olarak girin(PATH Bazı kişilerde olabilir direk ona Uygulayın Dediklerimi ) oluştuktan sonra sağa tıklayıp path in üzerine değiştire basın değer verisi yazan yere C:\Program Files\Knight Online(Bu knight online nerdeyse onu yazın D'de ise d olarak yazın başına)
    Denedim oldu Arkadaslar Bunu acıklayan arkadasım için teşekkür ederim

NGabbyNGaGe
    Teşekkür lerSonsuz

dediklerini aynen uyguladım ve şu an yüklüyor saol.

• arkadaşlar ben K.O yu cd den yükledim ama setup ile bi arkdasım pc deki setupı Cd ye atmıs bende ordaki setuptan yükledim bende calısırmı bu ?
  • @TheGu4rdian

Eywallah kardeş saol...
  • bunun çözümünü ben vermiştim sanırım benden de alıntı yapmış diğer arkadaş çünkü baya ben vereli baya olmuştu beta yeni yeni gelmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldBow -- 13 Eylül 2007; 13:27:36 >
  • gercekten iyi biri calısma üst konu pls
  • Beniki C/Oyunlar/KnightOnLine da napacam? Bulamıyorum kayıt defterinde?

• quote:

Orjinalden alıntı: MotoChriss

Öncelikle Knight.Reg Dosyasını indirmemiz qerekiyo.http://loveagent.somee.com/Knight.rar Burdan indirin aşağıdaki işlemleri yapın kurun... [.Reg dosyasıdır Temizdir]

http://img515.imageshack.us/img515/2168/koregedirby5.jpg buda resimli anlatım

ALINTIDIR.

alalh razı olsun oldu valla

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.