Şimdi Ara

Knight Online Eskiler Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen nerden gördüysem Knight Online Soundtrack'ine denk geldim.Öyle duygulandım ki anlatamam.Ağlayacaktım nerdeyse.Youtube videosunun altında ki yorumlar aslında herşeyi öyle güzel özetliyor ki.

''Az beklemedik o yaprakların donmasını :)''

''Benim bu müziği duyunca özlediğim şey aslında oyunun kendisi değilmiş onu anladım.Çünkü oyunu tekrar oynadığımda aynı duyguları tekrar yaşayamıyorum.Özlediğim şey o zamanki heyecanımmış, değerli bi iteme sahip olduğumda duyduğum sevinçmiş, vsde cafedeki herkesi kesmenin vermiş olduğu gururmuş, kimsenin sahip olmadığı iteme cafede sadece senin sahip olmanın getirdiği ayrıcalıkmış. cz de pk partylerinde muhteşem stratejinle karşı partyleri dağıtırken duyduğun takdir edilme duygusuymuş. ahh knight online hayatımızın kabusu oldun yeminle.Ama dünyaya bir kez daha gelsem seni yine oynardım ulan :) ''

Şimdi Full HD, high ayarlarda oynanılan GTA 5'de o zamanların onda bir tadını vermiyor.Belki de çocuktuk ve tek derdimiz itemdi.Gelecek kaygısı yoktu belki ondan böyleydik.

Not:Knight online bölümü pek aktif değil burası geniş kitleye hitap edebilmek açısından daha önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamsınDrogba -- 26 Kasım 2015; 11:13:00 >

• Hocam hala oynuyorum. 2006'dan beri. Napim böyle stres atıyorum. Böyle mutlu oluyorum. Pvp Serverlara girip saatlerce exp kasmak kutu toplamak k0xp kurmak hoşuma gidiyor. Bide söyle bi şey var. Gittim oyun oynamak için sağlam bi laptop aldım. Onlarca oyun yükledim. Ama hiçbirini oynamadım. Paso knight online oynuyorum. Çünkü bu oyundan aldigim zevki hiç birinden alamıyorum. Neyse sw plz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • knight online demek güçsüz iken partiye giremeyip güçlüyken parti lideri olmak demektir
  • Koxp var add plz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga 10k plz

• Gerçekten bir efsane gelip geçti.Ama hala aynı tadı alamayanlardanım.İlk başladığım da kekuri çıkmıştı da 500 k'ya satıp sevinmiştim.Meğersem çok daha pahalıymış Oyun eski haline dönsün herşeyi bırakır geri başlarım.Bir defa diyalog farkı vardı ve güven vardı.Tanımadığın adama bdw girişinde cleaver verip bittiğinde elinde bulabiliyordun.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justhax -- 26 Kasım 2015; 11:46:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Parasız Yeni Online oyun
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Futbol bile gelmişti oyuna en son.Ben bu haliyle zevk alabileceğimi düşünmüyorum.1453 patch zamanları en iyi zamanlarıydı bence.Eski geri getirsinler.
  • Tahminimce 2004-2005 gibi başladım. 12 yaşımda... Maradon değişikliği ve petlerin çıkmasıyla oyunu bıraktım.
    İlkokul dönemlerimde okula gitmemeye başlamıştım, sabah 7'de okula diye evden çıkıp internet cafenin açılmasını beklerdim. Çok güzel günlerdi, çok parada kaybettirdi bu oyun bana. Evdekiler kızıyor diye onlar uyanmadan oynardım bir ara, onlar odaya girince hemen başka şeylerle ilgilenirdim. Geceleri oyunda ne yapsam ne etsem diye uykusuz geçirdiğim gecelerde çok oldu. +8 stiletto bile lüksdü hele +8 sword'un varsa sağlamdın. Raptor'un varsa kraldın, raptor'u olanın yanına gidip yakınlaşıp izlerdik raptoru...
    İlk aşkım, ilk göz ağrım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 26 Kasım 2015; 12:27:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

Gerçekten bir efsane gelip geçti.Ama hala aynı tadı alamayanlardanım.İlk başladığım da kekuri çıkmıştı da 500 k'ya satıp sevinmiştim.Meğersem çok daha pahalıymış Oyun eski haline dönsün herşeyi bırakır geri başlarım.Bir defa diyalog farkı vardı ve güven vardı.Tanımadığın adama bdw girişinde cleaver verip bittiğinde elinde bulabiliyordun.

kim kime cleaver veriyor la 6 yıllık arkadaş +8 cleaverini vermedi güvenmiyor bana sayemde 360k np kastı gene güvenmedi.chaosta koxpsuz 77 adam öldürdüm çıkışta 6 kişi küfür etti hile var dediler bana knightın gelmiş geçmiş en iyi combocusu olduğumu idda ederim warriorda

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4444444444444444444444444
  • Steam knight mi gelcek?
  • Silkroad > Knight , bunu bilin buna göre yapın yorumları
  • Oyuna girebilmek için durmadan 3-4 dk boyunca tıklardık servera vay be lucifer castleda cami gibi bi yer vardı şeytanın yuvası gibi bir adı vardı unutmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Just My Life

quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

Gerçekten bir efsane gelip geçti.Ama hala aynı tadı alamayanlardanım.İlk başladığım da kekuri çıkmıştı da 500 k'ya satıp sevinmiştim.Meğersem çok daha pahalıymış Oyun eski haline dönsün herşeyi bırakır geri başlarım.Bir defa diyalog farkı vardı ve güven vardı.Tanımadığın adama bdw girişinde cleaver verip bittiğinde elinde bulabiliyordun.

kim kime cleaver veriyor la 6 yıllık arkadaş +8 cleaverini vermedi güvenmiyor bana sayemde 360k np kastı gene güvenmedi.chaosta koxpsuz 77 adam öldürdüm çıkışta 6 kişi küfür etti hile var dediler bana knightın gelmiş geçmiş en iyi combocusu olduğumu idda ederim warriorda

Bırak dostum demekki güven vermemişsin.Az bir diyalog kurduysan yada clana girdiysen normal hayatta ki kadar samimi olabiliyordum.

• Sabahlara kadar apostlelerde exp kastığım zamanlardı dc yemekten bıktığım bir oyun için ilk kez gerçek hayatta para harcadığım zamanlardı gold premium almıştım

• Foruma üye olma sebebim.
    Bu oyuna en çok sarıldığım dönem liseye giriş sınavının olduğu sene idi. Belki de sırf bu oyun yüzünden daha iyi bir liseye gidemedim. İnternet cafe kültürünü, yabancılarla anlaşmayı, herkese güvenmemeyi, sanal da olsa para nasıl kazanılır bu oyundan öğrendim. Hileciler tarafından oyunun suyu çıktığı anda da bırakmıştım.
    Hiç pişman değilim ama. Dünyaya restart atılsa yine deliler gibi oynarım.
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Aynı durum benim içinde geçerli.Çok iyi bir öğrenciyken vasat biri olmuştum.Ama olsun yeniden gelsem dünyaya yeniden oynardım.Tek derdimiz item olsun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.